- 19 Nisan 2019
- 7
- 20
- 3
- 32
- Konu Sahibi romantikbirkedi
-
uğraş yap o zaman madem.her sıkıntımızda psikolağa mı psikiyatriste mi gidicez peki? Hiç mi kendimiz uğraşmicaz çabalamicaz
Senin için en iyisi bu. Burdan gelecek tavsiyeler ile bu sorununu çözmen mümkün değil malesefÇok teşekkürler hepinize dediklerinizi dikkate alacağım.Ben bir uzmandan yardım alıcam en kısa zamanda.Sağlıcakla kalın
Güzel bir yaklaşım. İnsan kendi kendinin dr u olmalı denir hep. Ama nasıl? Bunu ben de yapmak istiyorum. Yöntemi bilmiyorum sadece.. Konuya dönecek olursak aklınıza bu gibi düşünceler geldiğinde oturup durmak yerine başka şeylere odaklanın. Düşünce düşünceyi çağırır çünkü. Haliyle adama patlarsınız. Ama malesef ki erkeklerin en en en iyisi bile bir yere kadar sabreder. O patlarsa iş işten geçer. Bu sefer de pişmanlık sarar içinizi. Yol yakınken elinizdekinin kıymetini bilin. Hayırlı ve mutlu bir evlilik yaparsınız inşaallahher sıkıntımızda psikolağa mı psikiyatriste mi gidicez peki? Hiç mi kendimiz uğraşmicaz çabalamicaz
kıskançlıklarımızda değil ama böyle takıntılarımızda evet.her sıkıntımızda psikolağa mı psikiyatriste mi gidicez peki? Hiç mi kendimiz uğraşmicaz çabalamicaz
İnsanın alışkanlıkları illa somut olacak diye bişey yok. Duygular da alışkanlık olabilir. Ben refleks geliştirdim. Aklıma kötü bişey geldiği anda direkt başka bi işle uğraşıyorum ya da yer değiştiriyorum ya da bişey izliyorum. Geçiyo. Okuduğum kitap antideprasan tedavisi yerine kişinin kendi kendine tedavisini savunan bi kişiye aitti. Ve şöyle bi çözümü var. Günlük her hissedilen kötü duygu için (bizde dijital tesbih,onlarda sayaç) sayaç gibi bişeye basıyoruz. Bu bizim kendimizi bilmemizi sağlıyomuş. Refleksi geliştiriyomuş. Sonra bu kötü duyguları bi kağıda yazıyoruz ve karşısına onu çürütecek olumlama yazıyoruz. (Ör. "Hiçbişeyi doğru yapamıyorum" olumlama: saçma,doğru yaptığım işler de var)Güzel bir yaklaşım. İnsan kendi kendinin dr u olmalı denir hep. Ama nasıl? Bunu ben de yapmak istiyorum. Yöntemi bilmiyorum sadece.. Konuya dönecek olursak aklınıza bu gibi düşünceler geldiğinde oturup durmak yerine başka şeylere odaklanın. Düşünce düşünceyi çağırır çünkü. Haliyle adama patlarsınız. Ama malesef ki erkeklerin en en en iyisi bile bir yere kadar sabreder. O patlarsa iş işten geçer. Bu sefer de pişmanlık sarar içinizi. Yol yakınken elinizdekinin kıymetini bilin. Hayırlı ve mutlu bir evlilik yaparsınız inşaallah
Teşekkürler. Bu tarz bir kitap okumuştum ama uygulamada gösteremedi kendiniİnsanın alışkanlıkları illa somut olacak diye bişey yok. Duygular da alışkanlık olabilir. Ben refleks geliştirdim. Aklıma kötü bişey geldiği anda direkt başka bi işle uğraşıyorum ya da yer değiştiriyorum ya da bişey izliyorum. Geçiyo. Okuduğum kitap antideprasan tedavisi yerine kişinin kendi kendine tedavisini savunan bi kişiye aitti. Ve şöyle bi çözümü var. Günlük her hissedilen kötü duygu için (bizde dijital tesbih,onlarda sayaç) sayaç gibi bişeye basıyoruz. Bu bizim kendimizi bilmemizi sağlıyomuş. Refleksi geliştiriyomuş. Sonra bu kötü duyguları bi kağıda yazıyoruz ve karşısına onu çürütecek olumlama yazıyoruz. (Ör. "Hiçbişeyi doğru yapamıyorum" olumlama: saçma,doğru yaptığım işler de var)
David Burns-İyi hissetmek kitabın ismi. Bi de nedenini iyi bilmek gerekiyo. Bu kıskançlık özgüvenin düşük olmasından kaynaklı mı yoksa karşındakine güvenin düşük olmasından kaynaklı mı bilmek gerekTeşekkürler. Bu tarz bir kitap okumuştum ama uygulamada gösteremedi kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?