- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
Bu zamana kadar size yalan soylemis, sacma bi gecmisiyle midenizi bulandirmis, ve guveninizi kazanamamis. Simdi de gidince elinizden bir anda degerli oldu. Ama aslinda degeri hak eden bir insan oldugundan degil, sadece gittiginden.. yani daha once elinizin altindaydi ama simdi degil.. bi tek bu sizi rahatsiz eden. Ve kendinizi suclamaya baslamissiniz "gereksiz kaprislerim, ilgisinden yuz bularak soyledigim kirici sozler vs vs" o an icinizden oyle gelmis oyle yapmissiniz. onlar sizin dogru duygu ve dusunceleriniz. Ama suanda yasadiklariniz tamamiyle etkiye tepki. kaybetmemek icin de ugrasiyorsunuz falan ama cok gereksiz..
Inanin bana agustostan bu yana konusup hala emin olamadiginiz birinden size hayir gelmez. ayrica o soyledigi yalanda ufak tefek bisey degil. bence en hayirlisi boyle olmasiydi. boslugunuzu, ve ilgiye ozleminizi ask zannetmeyin sakin
Sanki o kime ne hissettiğinden bile emin değilmiş gibi geldi bana, ama bu konuda sizin bir suçunuz yok. Kendinizde hata aramayın.
Ask acisi cekenler forumuna genelde pek kisi girmez, bu yuzden cok cevap alamamissinizdir.
Biliyorum neler hissettiginizi. Tam ona alisip, hoslanamaya baslamisken gitti. simdi onun o kadar ay cabalarina karsilik olarak siz birseyler yapmak istiyor olabilirsiniz. Yani o, o kadar pesimden kostu, simdi sira bende diye dusunuyor olabilirsiniz. Ama bu boyle degildir genelde. Erkekler istedikleri kadinin pesinden kosmakla yorulmazlar, vazgectikleri kadinda onlarin pesinden kosmaya basladiginda degersizlesir. Malesef ki bu boyle.. Sessiz kalin. Eger sizi istiyorsa kendisi zaten geri gelir
canım bence vakit kaybetme sen bu cocukla ne istediğini bilmez biri belliki başlamadan bitirmek daha iyi gibi peki ne zaman btms bu kızla ilşkisi yenimi ?
Cenaze kimin cenazesiymiş ben cenraze durumum varsa ne kadar önemsesem de hemen cevap yazamayabilirim belki siz büyütüyor olabilir misiniz? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?