• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu çok özlüyorum

qwertyplus

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2024
155
10
13
28
Beni her yerden engelledi 7 yıl sonunda benden ayrıldı ben onu çok özlüyorum hala seviyorum napcam iki hafta oldu engeli kaldırmadi ,en son anne olayı yüzünden tavır almıştı, aramız bozuktu soğuk davranıyordu sonra artık yoluna bak ben artık seni sevmiyorum diyip mesaj attı ve beni engelledi her yerden Kasım'da nişan yapacaktık ama sonradan çok sıcak bakmadı ve sürekli annesini ve atanmayı bahane etti onu çok özlüyorum,hiç aklımdan çıkaramıyorum ve yaptığını da sindiremiyorum hala sanki barışacak misiz gibi his var ama engelledi her yerden neden böyle hissediyorum onca yıl geçirdik bı anda sevgisi mi bitti hiç mi dönmez yaaa😓

Beni her yerden engelledi 7 yıl sonunda benden ayrıldı ben onu çok özlüyorum hala seviyorum napcam iki hafta oldu engeli kaldırmadi ,en son anne olayı yüzünden tavır almıştı, aramız bozuktu soğuk davranıyordu sonra artık yoluna bak ben artık seni sevmiyorum diyip mesaj attı ve beni engelledi her yerden Kasım'da nişan yapacaktık ama sonradan çok sıcak bakmadı ve sürekli annesini ve atanmayı bahane etti onu çok özlüyorum,hiç aklımdan çıkaramıyorum ve yaptığını da sindiremiyorum hala sanki barışacak misiz gibi his var ama engelledi her yerden neden böyle hissediyorum onca yıl geçirdik bı anda sevgisi mi bitti hiç mi dönmez yaaa😓

Dönmemesi senin için daha hayırlıdır belki.
Ya birde evlendikten sonra çıksaydı bu yüzü?
Daha adam akıllı ayrılmaktan aciz biri için değermi?
İnan bana evlenince ve zaman geçtikçe bazı duyguların aştan daha kıymetli olduğunu anlıyorsun.
Vefa gibi, emek gibi, bi erkeğe güvenebilmek gibi.
Aşk tatlı bir heyecandır ama güven, erdemli bi karakter çok daha önemlidir.

Bız ne desek bos
Sen yıne dönsün diye umutla bekleyeceksin
Dönse affedeceksin filan

Hepimiz oyle bır mallık doneminden Gecıyoruz.

O yuzden akışına bırak😂
Çok özlüyorum kendimi meşgul edip düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor hayat çok anlamsız geliyor ya hayal kırıklığı yaşıyorum böyle olmamaliydi acaba birini bulmuş mudur hemen diyorum hiç mi aklına gelmiyordur güzel zamanlarımiz

Bız ne desek bos
Sen yıne dönsün diye umutla bekleyeceksin
Dönse affedeceksin filan

Hepimiz oyle bır mallık doneminden Gecıyoruz.

O yuzden akışına bırak😂
aynen yaa.. tüm kadınların geçmesi zorunlu sanki o kör ve beynini iptal ettiği rezil dönemden. Allaha şükürler ediyorum erken yaşlarda yaşadım attım o evreleri geçmişteki kendime ve mallıklarıma bakınca o halime bir tokat atıp sarsmak istiyorum bu gerizekalılıkları ben mi yapmışım ayyy diyorum.

aynen yaa.. tüm kadınların geçmesi zorunlu sanki o kör ve beynini iptal ettiği rezil dönemden. Allaha şükürler ediyorum erken yaşlarda yaşadım attım o evreleri geçmişteki kendime ve mallıklarıma bakınca o halime bir tokat atıp sarsmak istiyorum bu gerizekalılıkları ben mi yapmışım ayyy diyorum.
Ben de atlatmak istiyorum,ama nasıl bilmiyorum

Hiçbir şey bir anda bitmez. Zamanla azalır en sonunda azalacak birşey kalmayınca da biter.

Hiçbir şey bir anda bitmez. Zamanla azalır en sonunda azalacak birşey kalmayınca da biter.
Zaten son zamanlarda neden beni seviyorsn kötü biriyim falan diyordu ,sonra her tartışmada ayrılmayı öne sürüyordu ama ben onu çok özlüyorum ve çok sevdim ilk zamanlarımizi özlüyorum araya mesafe girerse bı şans daha olmaz mi

Ben daha cok sey dıyorum kendime gecmıse bakınca

A.q'mun salagı, ıyı ki benim cocugum degılsın😂

Zaten son zamanlarda neden beni seviyorsn kötü biriyim falan diyordu ,sonra her tartışmada ayrılmayı öne sürüyordu ama ben onu çok özlüyorum ve çok sevdim ilk zamanlarımizi özlüyorum araya mesafe girerse bı şans daha olmaz mi
Adamın tiksindirici olduğunu daha ne kadar belli etmesi lazım soğumanız için?

Adamın tiksindirici olduğunu daha ne kadar belli etmesi lazım soğumanız için?
İşte ya valla daha çok şey yasadim da uzunca anlatmicam ,ben ama onca şeye ragmen hala seviyorum özlüyorum bazen kızıyorum ona da kendime de sonra aklıma güzel günlerimiz geliyor üzülüyorum

Back
X