• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu çok seviyorsunuz bi türlü söyleyemiyorsunuz. Peki neden???

kardelenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
509
0
96
39
Sivas
Arkadaşlar merak ediyorum gerçekten birini çok seviyorsunuz, ona olan aşkınızdan eminsiniz fakat bi türlü söyleyemiyorsunuz. Peki neden ???

Kim demiş ? Ben 2 duBle vodka içince gayet de güzel söylüyorum :delphin:

valla en güzeli cnmopuyorumnanaktan
ama sevipte bi türlü cesaret edemeyen kişiler var.
mesela ben yıllar önce yaptım o hatayı keşke söyleseydim diyorum aklıma geldiği zaman.
benimle birlikte aynı pişmanlığı yaşayan varmı veya hala söyleyemeyen birileri merak ettim doğrusu.

valla canım hayat o kadar kısa ki... keşke demektense at içinden, söyle, haykır.. en azından seni kavurmasın daha fazla.. Bu acizlik değildir. sevmekten utanılır mı hiç ? Ben sana aşiğim arkadaş var mı ötesi ? Ben söylediğimde kuş giBi olmuştum.. insan Baya Bi rahatlıyor.

o zamanlar cesaret edemiyordum nedensiz yereeyvahedigeldismile
şimdiki aklım olsa söylerdim sever veya sevmez onun sorunuyerimseniben

Ben söylerim...
ıçimde tutamam.
Hayat kısa.. Söylemezsem içimde hep bi keşke kalır..

Çünkü basma kalıplarla büyütüldük,büyüdük..
ilk adımı erkek atar, bırak o seni sevsin, o senin üstüne düşsün, şımartmaya gelmez, sen kaç o kovalasın vs vs...
Bilemiyorum, karşımdakinden eminsem bende tüm cesaretimi toplar söylerdim sanırım..

bende zamanında sölemedimde ne oldu. şimdi o kadar pişmanım kı keşke söleseydim dediğm çok zaman oldu. şimdi belkide birlikte olurduk olamasak bile en azından içim rahatlamış olurdu..

bendende söyleyemeyenlere tavsiye içinizde tutmayın eğer gerçekten seviyosanız ilerde çok pişman olabilirsinz ve hayat çok kısa her zamn önünüzde aynı fırsatlar olmayabilir..

bunun tek bi sebebi var tepkiden korkmak karşı tarafın ne tepki vericeğini bilememek yoksa karşı tarafında seni sevdiğini ve ona sevdiğini söylediğinde bende seni seviyorum diceğini bilse insan pat diye hiç vakit kaybetmeden söylera.s

sen karşı taraftan emin değilsin acaba beni seviyor mu sevgime karşılık verir mi bundan emin olsan hemen sölersin ama bence tüm cesaretini toplayıp söle sonuçta sevmişsin bunda ayıplancak ya da kızılcak bir şey yok hem söle ki için rahat etsin... daha sonra sölemedim diyede pişman olabilrsin o yüzden söle...

cunku o beni sevmio cunku baskasini sevio bunu bilipte soylemek kendimi kucuk dusurmek olur gururmu ezmek olur ki bunuda asla yapmam

ben tam tersi
eğer beni sevdiğinden eminsem sölemem o sölesi isterim :)
ama emin değilsem sölerim
tabi her iki durumda hayatında/kalbinde birinin olmadığını bilmek şartıyla

söledim rahatladım gerçekten kuş oluyomuş insan :lepi:

Back
X