Onu çok seviyorum ama bana adım atmıyor. Ne yapmalıyım?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Sevdiğim birisi var. Yaklaşık 2 aydır ona ilgimi fazlasıyla belli ediyorum. O da ilk başlarda aslında bana önyargıları vardı. Şimdi bana karşı davranışları tamamen değişti. Çok iyi nazik davranmaya başladı. Herkes de aynı şeyi söylüyor. Bazen benimle flört de ediyor. Benimle uğraşıyor, espriler yapıyor. Bana bazen göz kırpıyor. Ama hususi bir adım atması yok. Birbirimize çok uygun olduğumuzu düşünüyorum, herkes de aynısını söylüyor ama neden ondan bir adım göremiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bana akıl verin kızlar lütfen.

Senden hoşlandığına emin misin?Samimiyeti hoşlanmayla karıştırıyor olmayasın?2 ay az bir süre değil.Açılırdı bu vakte kadar duyguları olsa.
Hayır kesinlikle hoşlandığından emin değilim hatta hoşlanmadığını düşünüyorum. Ama çok zor biri gerçekten ve bazı geçmiş yaşanmışlıkları var. Pek düşünmüyor bir ilişki yaşamayı. Ama aklında veya hayatında da kimse yok bundan eminim. Onun benden hoşlanmasının bir yolu var mı ya da yapabileceğim bir şey var mı?

Sen adım at. Söyle niyetini. Olmayacaksa da hayal kurup durmazsin. Ben pişman olmadım çok şükür. Soylemesem beni farketmeyecekti eşim.
Söyleyince mi aklına girmiş oldun eşinin. Yoksa zaten onun da sana hisleri vardı da sen mi ilk adımı atmış oldun?

Hayır kesinlikle hoşlandığından emin değilim hatta hoşlanmadığını düşünüyorum. Ama çok zor biri gerçekten ve bazı geçmiş yaşanmışlıkları var. Pek düşünmüyor bir ilişki yaşamayı. Ama aklında veya hayatında da kimse yok bundan eminim. Onun benden hoşlanmasının bir yolu var mı ya da yapabileceğim bir şey var mı?
İlgi alanlarını biliyorsan onlarla ilgili sohbet açabilirsin.Sıcak fakat çizgiyi aşmadan davran.Ya da kestirmeden kahve içmeye davet et:)

Açık olmayı seviyorum ben.Belirsizlikten hoşlanmam.O yüzden taktiklere değil de sonuca yönelik çabuk hareketlere daha yakın dururum.

Sende flört et. Dalga geç, espri yap. Ültimatom vereceğim diyede 'Sana şunu şunu ayarlayalim' deme sakın

Size gelip uygunsunuz diyene kadar karşı tarafa söylesinler bunları.
Nihayetinde erkeğin adım atması daha kolay.

Kızlar 3 yıldır aynı sınıfta olduğum bir erkek arkadaşıma sonradan bazı duygular hissetmeye başladım

Kızlar işyerimizde biri var. Ben çok seviyorum onu ama o bana çok dengesiz davranıyor.

Sevdiğim birisi var. Yaklaşık 2 aydır ona ilgimi fazlasıyla belli ediyorum. O da ilk başlarda aslında bana önyargıları vardı. Şimdi bana karşı davranışları tamamen değişti. Çok iyi nazik davranmaya başladı. Herkes de aynı şeyi söylüyor. Bazen benimle flört de ediyor. Benimle uğraşıyor, espriler yapıyor. Bana bazen göz kırpıyor. Ama hususi bir adım atması yok. Birbirimize çok uygun olduğumuzu düşünüyorum, herkes de aynısını söylüyor ama neden ondan bir adım göremiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bana akıl verin kızlar lütfen.

Eski içeriklerinize baktım bu okuldakiyle iş yerindeki aynı kişiler mi? Zira arada sadece 1 hafta var da?

birşey hissetse açılırdı çoktan
2 ay çok uzun bir süre değil mi :( o zaman pes mi etmeliyim? Erkekler sonradan aşık olurlar mı bilmiyorum. Aslında gerçekten bana karşı çok önyargıları vardı ve beni sevmiyordu. Ama şimdi önyargılarını yıktım ve bana karşı tavrı çok değişti. Belki de ondan dolayı bazı şeyleri düzeltmek zor oluyordur.

Söyleyince mi aklına girmiş oldun eşinin. Yoksa zaten onun da sana hisleri vardı da sen mi ilk adımı atmış oldun?
Beni farketmemis bile. Farketseydim de sana acilamazdim sert gorunuyosun diyor. Aynen söyleyince aklına girmiş oldum. İlk adımı ben attım ama gerisi ondan geldi.

Beni farketmemis bile. Farketseydim de sana acilamazdim sert gorunuyosun diyor. Aynen söyleyince aklına girmiş oldum. İlk adımı ben attım ama gerisi ondan geldi.
Çok özel değilse ilk adımı nasıl attığınızı daha sonra asış davrandığınızı, ve onun karşılığında nasıl davrandığını söyleyebilir misin? Fikir olması açısından soruyorum.

Back
X