Onu çok seviyorum ama bana adım atmıyor. Ne yapmalıyım?

Çok özel değilse ilk adımı nasıl attığınızı daha sonra asış davrandığınızı, ve onun karşılığında nasıl davrandığını söyleyebilir misin? Fikir olması açısından soruyorum.
Ben gördüm izledim davranışlarını çok beğendim ortak bir arkadaşım sevgilisi olup olmadığını ogrendi ismimi vermeden. Ben de karsisina çıkıp onu sorduran kişinin ben oldugunu söylemeye hazırlandım ama gittiğimde bulamadım bir kaç kişiye sordum. Onlar da şu kız seni ariyordu demişler arkamdan. Eşim de anlamış mesaj attı hemen sosyal medyadan. Surda görüşüp konuşmak isterim diye. Sonra bütün adımlar ondan geldi. Özetle böyle.

Sosyal medayadan ekle, senden hoşlandım, tanımak isterim de. Oklerse okler oklemezse başka kişilerle ilgilen sakın dönme yüz verme, egosunu tatmin etmesin.

Sevdiğim birisi var. Yaklaşık 2 aydır ona ilgimi fazlasıyla belli ediyorum. O da ilk başlarda aslında bana önyargıları vardı. Şimdi bana karşı davranışları tamamen değişti. Çok iyi nazik davranmaya başladı. Herkes de aynı şeyi söylüyor. Bazen benimle flört de ediyor. Benimle uğraşıyor, espriler yapıyor. Bana bazen göz kırpıyor. Ama hususi bir adım atması yok. Birbirimize çok uygun olduğumuzu düşünüyorum, herkes de aynısını söylüyor ama neden ondan bir adım göremiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bana akıl verin kızlar lütfen.
Konuyu takipteyim maalesef benzer sıkıntılari yasiyorum

Sevdiğim birisi var. Yaklaşık 2 aydır ona ilgimi fazlasıyla belli ediyorum. O da ilk başlarda aslında bana önyargıları vardı. Şimdi bana karşı davranışları tamamen değişti. Çok iyi nazik davranmaya başladı. Herkes de aynı şeyi söylüyor. Bazen benimle flört de ediyor. Benimle uğraşıyor, espriler yapıyor. Bana bazen göz kırpıyor. Ama hususi bir adım atması yok. Birbirimize çok uygun olduğumuzu düşünüyorum, herkes de aynısını söylüyor ama neden ondan bir adım göremiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bana akıl verin kızlar lütfen.

Flört ediyor derken neyden bahsediyorsunuz biraz açarsanız daha net fikir verilebilir. Yani göz kırpması ilgi göstergesi olabilir. Diğer yandan size bakışları nasıl? İnsanın sevdiği birini görünce yüzü güler, gözlerinin içi parlar var mı böyle şeyler. Aynı işyerindeyseniz nasıl olur diye çekiniyor olabilir. İlgimi belli ediyorum derken ne yapıyorsunuz? biraz daha belli edip tepkisini ölçün, baktınız bir ilerleme yok vazgeçin.

Flört ediyor derken neyden bahsediyorsunuz biraz açarsanız daha net fikir verilebilir. Yani göz kırpması ilgi göstergesi olabilir. Diğer yandan size bakışları nasıl? İnsanın sevdiği birini görünce yüzü güler, gözlerinin içi parlar var mı böyle şeyler. Aynı işyerindeyseniz nasıl olur diye çekiniyor olabilir. İlgimi belli ediyorum derken ne yapıyorsunuz? biraz daha belli edip tepkisini ölçün, baktınız bir ilerleme yok vazgeçin.
Şimdi şöyle söyliyim. Flört ediyorden kastım bana espriler yapıyor, benimle uğraşıyor. İşte çalışırken yakasını düzelttiriyor, bana uzaktan göz kırpıyor. Bu tarz şeyler. Nasıl olur diye çekiniyor olabilir, ayrıca daha önce bayağı olaylı bir ilişki yaşamış ve bizim yakınlaşmamızdan önce kesinlikle bir ilişki düşünmüyorum diyormuş. Ben ilgi gösteriyorum derken sürekli yanındayım yani. Yanından ayrılmıyorun, ona sürekli yardım ediyorum. Ona biraz imalarda bulunuyorum ama anlıyor mudur bilmem. Bir kere benim hislerimden haberi olmayan ortak bir arkadaşımız siz cilveleşiyorsunuz demişti. Ama mesela bana kesinlike mesaj atması, araması sorması filan yok. Ekstradan bir durum yok yani. Ay ı ortamdayken ben sürekli yanındayım ve bence benimle iyi vakit geçiriyor ama hususi benim yanıma gelmiyor. Ben ise onu seviyorum gerçekten ve duygularım karşılık bulmasını çok istiyorum.

Şimdi şöyle söyliyim. Flört ediyorden kastım bana espriler yapıyor, benimle uğraşıyor. İşte çalışırken yakasını düzelttiriyor, bana uzaktan göz kırpıyor. Bu tarz şeyler. Nasıl olur diye çekiniyor olabilir, ayrıca daha önce bayağı olaylı bir ilişki yaşamış ve bizim yakınlaşmamızdan önce kesinlikle bir ilişki düşünmüyorum diyormuş. Ben ilgi gösteriyorum derken sürekli yanındayım yani. Yanından ayrılmıyorun, ona sürekli yardım ediyorum. Ona biraz imalarda bulunuyorum ama anlıyor mudur bilmem. Bir kere benim hislerimden haberi olmayan ortak bir arkadaşımız siz cilveleşiyorsunuz demişti. Ama mesela bana kesinlike mesaj atması, araması sorması filan yok. Ekstradan bir durum yok yani. Ay ı ortamdayken ben sürekli yanındayım ve bence benimle iyi vakit geçiriyor ama hususi benim yanıma gelmiyor. Ben ise onu seviyorum gerçekten ve duygularım karşılık bulmasını çok istiyorum.

Benzer bir durumu ben de yaşıyorum. Kafa karışıklığından bir iyi davranıyorsam bir kötü davranıyorum resmen dengesiz oldum. Ama siz devamlı yanına gidip iyi davranıyorsanız tam tersini deneyin. Kendinizi tutun bir süre yanına gitmeyin hatta saçma gelmezse kıskandırmayı deneyebilirsiniz yani biraz saçma gelebilir ama hislerini anlama amaçlı.

Bana ilgisi olabilir gibi geldi ama arkadaşça da olabilir bunu anlamak çok zor.

Eski konularınız o kadar tutarsız ki tam bir şey yazacaktım vazgeçtim.
Önce birisini seviyorum sınıftan yazmış 6 gün sonra da iş yerinden birisini seviyorum yazmış.

Ya canı sıkılıyor konu açmış olmak için açıyor ya da umutsuz bir romantik ayran gönüllü

Sen de ilgini belli et ama asla ilk adım senden olmasin. Bu devirde erkekler begendigi ya da hoslandigi kiza mutlaka adım atiyorlar.

Önce birisini seviyorum sınıftan yazmış 6 gün sonra da iş yerinden birisini seviyorum yazmış.

Ya canı sıkılıyor konu açmış olmak için açıyor ya da umutsuz bir romantik ayran gönüllü
3 sene ayni sinifi paylastigi kisiye sonradan bisiler hissettigini yazmis.bilgin olsun

[QUOTE="Birbirimize çok uygun olduğumuzu düşünüyorum, herkes de aynısını söylüyor ama neden ondan bir adım göremiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bana akıl verin kızlar lütfen.[/QUOTE]

Belki o seni kendine uygun bulmuyordur?

Bana cok garip geldi yok goz kırpıyor yok flortlesıyor.

Ve artık kıbar davranıyor bana davranısları degıstı demıssınız daha onceden sıze neden aksı sekılde davranıyordu ki? Ne onyargısı olabılır?

25 yas ustuymussunuz eger bırsey olsaydı zaten adım atardı, ılk adımı soz atmayın uzulursunuz gını geldı

Erkekleri anlamak imkansiz gibi birsey benzer sıkıntıları bende yasiyorim birgun oturuyordum fuvar ustunde bana ozgu bi oturus tarziyla sonra sana yer birakmadim ayakta kaldin deyip yana cekildim hayir hayir sen hep oyle otur ben hep boyle yaninda dururum dedi

Birgun cikolata aldim kendisine sen bi tanesin dedi

Kendisi bosnak birgun caya gidecektik bosnak bir arkadasi var kendi dillerinde sen simdi dur biz onunla gidelim senle baska zaman gideriz falan dedi

Hatta birgun evlenmek istedigi kızin profilini anlatirken birebir beni anlatti ama simdi o kadar ilgisiz ki anlamak mumkun degil ama kendi hatalarindan yola cikarak tavsiye vereyim mesafeniz oldun buldugun her firsatta onun yaninda bitme birak oda gelsin oda seni gormek istesin sen uzak durdukca da ha kiymetli olacaksin

Back
X