- Konu Sahibi HmyraNuuur
aslnda nrden başlasam blmiyorum başından beri çok güzel bir ilişkimiz var 1 senedir birlikteyiz fakat herkez bizi daha uzun süredir konuşuyoruz sanıyor 18 yaşındayım ama buna rağmen herkes çok olgun ve büyük gösterdiğimi söyler bilmiyorum belkide çok anlayışlı olduğum için yanımdadır. hangi birini anlatayım bilemedim. biz sevgilimle birlikte olduk fakat onun ailesi beni istemedi şuan tek hedefi bir an evvel ünv sini bitirip mesleğini eline almak. kafam karışıyor bazen çok kötü oluyor takıl orda bir yere diyorum buna rağmen sen delirdin mi seni ne kadar çok sevdiğimi bilmiyormusun bn sana bnu yapamam diyor. inansam mı bazen bilmiyorum ben onu kaybetmekten çok korkuyorum. byle kalacağımdan değil istesem hiç evlenmem ailem bana baskı uygulamaz. ben onu çok sevdiğim için kaybetmekten korkuyorum. ne yapıcam blmiyorum çok bağlandım bn ona o da bana bağlandı biliyorum ama bn bu bağlanmamdan kurtulmak istiyorum artık .s.s yeni sorunlarım çıktıkça sizden yardım ve yorumlarınızı istiyorum. öfkeyle kalkıp hep zararla oturuyor yaptığım yanlış fark ediyorum yapmamaya çalışıyorum ama bazen anlayışlı olamıyorum iki taraflı düşünemiyorum .s