onu çok sıktım, herşeyi mahvettim

arkadaşım ben senin kız olduğuna inanmıyorum.bence ya sen muhabbet arayan bi erkeksin ya da hüseyin sensin kız seni terketti sende burdan ondan intikamını alıyosun. Yoksa bekaret olayı burda isim vere vere konuşulacak kadar basit bişe değil.lütfen bi düşünün arkadaşlar nicki,nden direkt ismin belli mühendissin,hüseyin isminde ege kasabasında oturan ünvde okuyan biriyle sevgili olmuşsun birlikte olmuşsun vs. Gerçekte böle bişi olsa böle tarif etmezdin.bi adres vermediğin kaldı.kanmayın kızlar erkek bu.

[sıze="2"][sıze="1"][font="ımpact"]bilmiyorumkismile[/font][/sıze][/sıze]
öyle mi canımm ya gözünü seveyim git başka biri ile kafa bul benim kim olduğum öğrenen çok kişi oldu o forumda sorun baklım :) sanane arkdaşımm yaa hayat benim istediğim gibi konuşur yorum yaprım

dün evet biraz daha dönsün düşüncesindeydim evet ama hergeçen gün söyledikleri dahada canımı yaktığı için sakın dönmesin diyorum birazda içimde ama işte yaşamanlar bir anda atılmıyo ki öyle de bir insan değildi ya ondan hep nedense düne kadr iyi şeyler geliyordu aklıma artık daha doğru düşünüyorum

"Öyle bir insan"dı başından beri... Siz ancak idrak edebildiniz... Kimsenin karakteri portakal, yoğurt gibi tek günde bozulmaz... "Gözünüzdeki perde yavaş yavaş kalkıyor" diyeceğim gelin görün ki her gün gelgitleriniz devam ediyor. Bir seviyor, bir nefret ediyorsunuz... Yaşadığınız süreçte bu arada kalışlar normal ama "sizden vazgeçtiğini" kabullenme evresinde bir an önce sabitlenmeye çalışın... Daha da önemlisi "İyi bir insandı, beni seviyordu" yanılgısından vazgeçin... Kendinizi teselli edeyim derken daha beter yoruyorsunuz, onu gözünüzde büyütüp "karıncadan fil cüssesi" yaratmaya çalışıyorsunuz... Böyle düşündüğünüz müddetçe kafanızda aşık olduğunuz adamı o sanarak dönmesi için yalvarmaya devam edersiniz... :1closedeyes:

öyle mi canımm ya gözünü seveyim git başka biri ile kafa bul benim kim olduğum öğrenen çok kişi oldu o forumda sorun baklım :) sanane arkdaşımm yaa hayat benim istediğim gibi konuşur yorum yaprım

ben senle bizzat konuşan birilerini görmek isterdim şahsen. hayat senin hayatın ama ben inanmıyorum.bi defa bi mahcubiyet olması lazım bu durumdan dolayı tutupda benim adım bu onun adı bu onla birlikte oldum vs vs demezsin kız olsan yeme bizi.
bence sen hüseyinsin tekrardan söylüyorum o kızda herkimse yazık ona.

ya beni tanıyorlarmı ya bende yazdığıma pişman oldum zatenn bir anlık gafletti iştee yaaa gelmeyin artık üstümee ben konuyu kapatmakta istedim adımıda değiltirmek :(neden bu kadr çok üstüme geliyorsunuz ki

arkadaşlar konumu çok acıl kapatmam gerek lütfen mesj atarmısın birilerine ben kime atcğım ıbilemedim :(

saçmalamayın nedemek sen hüseyinsinn falan dün kızlaa sabahtan akşamaa kadar ben konuştumm erkek falan deil tabiki.ne kadr ön yargılı herkes yaa derdini paylasıyo dediğinizz laflaraa bakınn süperr morall veriyosunuzzz tebriklerr bide üstünee üstlükk erkeksinn diyyosunuzzz yaaa:oklava::oklava:

saçmalama çok abes bi kelime...yakışmamış.

yakışıp yakışmamasını sana sormucam ben yazılmış ki bu kişiyle bizzat konusan birilerini görmek isteriz..evet ben varım bizzat ben görüşüyorum bu kişiylee birisi erkek bu kişi demiş hemen herkes atlamıss evet evet bu erkek diye..asıl size bu laflar ön yargılamalar yakısmamış...!!!!!!!
canım boşver hiç tartışma onlarda öğrendi beni erkek olmadığımı boşver cevap verme ben konuyu kapatmaya uğraiıyom :(

Bu insan herşeye alışyo belkide 1.5 yıl seni el üstünde tutan karşılıklı sevginin olduğu bir ilişkinin bir günde sevginin bitmesi dokunuyo zoruma gidiyo :(

yakışıp yakışmamasını sana sormucam ben YAZILMIŞ Kİ BU KİŞİYLE BİZZAT KONUSAN BİRİLERİNİ GÖRMEK İSTERİZ..evet ben varım bizzat ben görüşüyorum bu kişiylee birisi erkek bu kişi demiş hemen herkes atlamıss evet evet bu erkek diye..asıl size bu laflar ön yargılamalar yakısmamış...!!!!!!!

yakışıp yakışmamasını sana sormucam fln lütfen cennet mahallesi dizisindeki kadınlar gibi davranma tamammı?benim muhatabım sen değilsin...hoş değil,üslubum seninki gibi olamaz benim.bundan sonra alıntı yaparak yazdığın mesajları görmezden gelcem boşuna zahmet etme laf yetiştircem diye yani...şu dakikadan sonra nickini yoksayıyorum:jeyyar:

nvlpkr ve h.c.sh.c.s. ye ortak olarak göönderiyorum.kesin banada çok kızacaksınız.hatta en çok bana kızacaksınız.çünkü mesajları okudukça hoşunuza gitmeyenleri bariz azarlıyorsunuz.yok yapmıyoruz etmiyoruz falan demeyin öyle.kabul gerginsiniz hassassınız ama sizinle ilgilenen kişilere kaba davranamazsınız.bewi nin davranışında haklı olduğunu düşünüyorum.çünkü sizlerin üzüntüsünü szileri tanımadığı halde sahiplenip birşeyler yazmış destek olmak adına.sizlere vaktini ayırmış.bundan dolayıda şüpheye düştüm diye de sonradan yazmış.ne erkeği vs tarzında konuşmak yerine bewi böyle düşünebilirsin ama hayır kimseyi kandırmıyorum.kandırılmış gibi hissetme kendini.bu beni üzer.kendimi çok yalnız hissediyorum ve size güveniyorum.bir nevi dost olarak gördüğüm ve yüzüm falan görünmediğinden rahattım.ondan isim falan verdim gibisinden yazabilirdin.sanki sadece dönecek diye msjları kabul ediyorsun gibi bir hal var.unut gitsin diyenlerde sizlerin üzülmenizi istemediklerinden diyorlar.bundan zevk aldıklarını düşünmeyin.hem başka kızlarlada falan olurum tarzında konuşmuş.sinirlenmişlerdir tabii.hepimiz sizleri düşünüyoruz.üzülmenizi istemiyoruz.birde bu durumunuzda sevgililerinize nasıl yaklaştığınızı anladım.düşünmeden hemen parlıyorsanız demekki gerekten bıktırmışsınız.ve değiştim desenizde pek bunu başaramamışsınız.gene kolay sinirleniyorsunuz . en ufak bir laflarında hemen tırnaklar çıkacak o belli.
sizi çok iyi anlıyorum.sakin olmayı ve öfke kontrolünü öğrenin.kendize ve sevgililerinize nefes alma fırsatı verin.bu her ikiniz içinde geçerli.
artı bende sevgilimden kötü şekilde ayrıldım ve olaylar acaip bir şekilde.pekte sizden farklı değilim yani.

nvlpkr ve h.c.sh.c.s. ye ortak olarak göönderiyorum.kesin banada çok kızacaksınız.hatta en çok bana kızacaksınız.çünkü mesajları okudukça hoşunuza gitmeyenleri bariz azarlıyorsunuz.yok yapmıyoruz etmiyoruz falan demeyin öyle.kabul gerginsiniz hassassınız ama sizinle ilgilenen kişilere kaba davranamazsınız.bewi nin davranışında haklı olduğunu düşünüyorum.çünkü sizlerin üzüntüsünü szileri tanımadığı halde sahiplenip birşeyler yazmış destek olmak adına.sizlere vaktini ayırmış.bundan dolayıda şüpheye düştüm diye de sonradan yazmış.ne erkeği vs tarzında konuşmak yerine bewi böyle düşünebilirsin ama hayır kimseyi kandırmıyorum.kandırılmış gibi hissetme kendini.bu beni üzer.kendimi çok yalnız hissediyorum ve size güveniyorum.bir nevi dost olarak gördüğüm ve yüzüm falan görünmediğinden rahattım.ondan isim falan verdim gibisinden yazabilirdin.sanki sadece dönecek diye msjları kabul ediyorsun gibi bir hal var.unut gitsin diyenlerde sizlerin üzülmenizi istemediklerinden diyorlar.bundan zevk aldıklarını düşünmeyin.hem başka kızlarlada falan olurum tarzında konuşmuş.sinirlenmişlerdir tabii.hepimiz sizleri düşünüyoruz.üzülmenizi istemiyoruz.birde bu durumunuzda sevgililerinize nasıl yaklaştığınızı anladım.düşünmeden hemen parlıyorsanız demekki gerekten bıktırmışsınız.ve değiştim desenizde pek bunu başaramamışsınız.gene kolay sinirleniyorsunuz . en ufak bir laflarında hemen tırnaklar çıkacak o belli.
sizi çok iyi anlıyorum.sakin olmayı ve öfke kontrolünü öğrenin.kendize ve sevgililerinize nefes alma fırsatı verin.bu her ikiniz içinde geçerli.
artı bende sevgilimden kötü şekilde ayrıldım ve olaylar acaip bir şekilde.pekte sizden farklı değilim yani.

şu forumda istemdende olsa birin kırmış isen çok özür dilerim ilk defa böyle birşey yaşıyorum duygu kontrolu yoktu açıkcası bende şimdi daha kontrollu daha mantıklı davranıyorum burda hiç tanımdan benim yanımda oldunuz kimseye kötü niyetle yaklaşmdım hiç bir zamn herkesin düşüncesinden kendime pay çıkardım sadece en yoğun olduğum dönemde sen erkeksin denildiğinde kötü oldum bewi de bunu biliyo onunlada konuştum hepiniz yanımda olduğunuz sağolun inşlhhh hep yüzümüz güler

şu forumda istemdende olsa birin kırmış isen çok özür dilerim ilk defa böyle birşey yaşıyorum duygu kontrolu yoktu açıkcası bende şimdi daha kontrollu daha mantıklı davranıyorum burda hiç tanımdan benim yanımda oldunuz kimseye kötü niyetle yaklaşmdım hiç bir zamn herkesin düşüncesinden kendime pay çıkardım sadece en yoğun olduğum dönemde sen erkeksin denildiğinde kötü oldum bewi de bunu biliyo onunlada konuştum hepiniz yanımda olduğunuz sağolun inşlhhh hep yüzümüz güler

sağol canım.duygularını kontrol etmenin zor olduğunu biliyorum.en çok bunu bildiğim için yazmak istedim.insanlara karşı çok sabırlı ve anlayışlıyımdır.yalnız haksızlığa gelemem.bir hata iki hata üç te patlarım.bu patlamaalrım kötü niyhetli kişilerce çok kullanıldı.gerek iş hayatında gerekse kadın erkek ilişkilerinde.başka bir kız gelip sevgiline o seni zaten anlamıyor.zaten anlaşamıyorsunuz diyebilir.ya da kendine bağırtırıp sevgilini kendi yanına çekmeye çalışabilir.dostum dediğim bir kız arkadaşım bana bunu yapmaya niyhetlendiğini anladım ve çok şükür önlemimi aldım.böyle bir durumda söz konusu bunuda unutma.

bana kalırsa sözünü ettiğin sevgilin bunaldı dediğin gibi.zaten biri sürekli bizie bağırırsa direkt savunmaya geçeriz.bu yüzden zıtlaşmışta olabilirsiniz.umarım aramaya devam ediyorsundur.1ay arama .eğer aramadıysan o zamanlarıda say.çünkü değiştim diyorsan bunu ispatlamalısın.aksi durumda ayrıldığımız halde bile beni sık boğaz ediyor olur.

sağol canım.duygularını kontrol etmenin zor olduğunu biliyorum.en çok bunu bildiğim için yazmak istedim.insanlara karşı çok sabırlı ve anlayışlıyımdır.yalnız haksızlığa gelemem.bir hata iki hata üç te patlarım.bu patlamaalrım kötü niyhetli kişilerce çok kullanıldı.gerek iş hayatında gerekse kadın erkek ilişkilerinde.başka bir kız gelip sevgiline o seni zaten anlamıyor.zaten anlaşamıyorsunuz diyebilir.ya da kendine bağırtırıp sevgilini kendi yanına çekmeye çalışabilir.dostum dediğim bir kız arkadaşım bana bunu yapmaya niyhetlendiğini anladım ve çok şükür önlemimi aldım.böyle bir durumda söz konusu bunuda unutma.

Bana kalırsa sözünü ettiğin sevgilin bunaldı dediğin gibi.zaten biri sürekli bizie bağırırsa direkt savunmaya geçeriz.bu yüzden zıtlaşmışta olabilirsiniz.umarım aramaya devam ediyorsundur.1ay arama .eğer aramadıysan o zamanlarıda say.çünkü değiştim diyorsan bunu ispatlamalısın.aksi durumda ayrıldığımız halde bile beni sık boğaz ediyor olur.

evet canım hani değişmiştin diyordu bana ama bende günlerdir tek bir şey yapmıyorum ona zaten tel beni engellemiş mesj atmayım diye ama ben zaten artık ona ulaşmak istemiyorum kalsın böyle:)

canım demez miyim kaç gündür diyorum zamn ver bak göreceksin bende ki değişimi diye çok gördüm ben bunları diyo istemiyorum seni diyo başkada birşey demiyo :(

şans istedikçe gözünden düşersin..senin değişmeni beklio olabilir.ama bunu yalvararak başaramazsın.dahada sıkılır.dostça yazışmalar yap sevgilin konuya değinirse ozaman gereken konusmayı yaparsın.

Back
X