onu çok sıktım, herşeyi mahvettim

Ben zaten kendimi savunmadım burada hiç bir zaman onun haklı olduğunu söyledim hep onu göz göre göre kaybettim dedim hep bunun için yardım istedim arkadaşlar ben tüm yanlışlarımın hatalarımın farkındayım sadece bir çıkış yolu arıyorum sizlerle

Canım emin ol burda öylesine yorum yapan olmaz. Kendin onu bunalttım demedin mi? Herseyi denedin ama adam yola gelmek yerine, sana agır laflar söylüyor suan üzerine gidersen eger daha da kötü olur. Biraz sakinles,kendini topla bırak oda kendine gelsin bir düsünsün.

Biz sana git konus, sunu al, mutlaka ikna et diyemeyiz ki? Bunalmıs cünkü erkek arkadasın eger seviyorsa senin icin geri dönecektir zateen !!
Sabırlı ol sadece.

canım emin ol burda öylesine yorum yapan olmaz. Kendin onu bunalttım demedin mi? Herseyi denedin ama adam yola gelmek yerine, sana agır laflar söylüyor suan üzerine gidersen eger daha da kötü olur. Biraz sakinles,kendini topla bırak oda kendine gelsin bir düsünsün.

Biz sana git konus, sunu al, mutlaka ikna et diyemeyiz ki? Bunalmıs cünkü erkek arkadasın eger seviyorsa senin icin geri dönecektir zateen !!
sabırlı ol sadece.
işte canım benim bende bunları yapıyorum artık zaten öyle benim üstüme gelince yok seni iyiki bırakmış senin değil onun teselliye ihtiyacın var gibi şeyler duyunca kötü oldum :(

işte canım benim bende bunları yapıyorum artık zaten öyle benim üstüme gelince yok seni iyiki bırakmış senin değil onun teselliye ihtiyacın var gibi şeyler duyunca kötü oldum :(

Olsun canım sen soruyorsun onlar cevaplıyor mantıgına uyanı uygularsın hic kötü olma üzme kendini lütfen. Ben daha önce neler yasamıstım ask acısı olarak lise hayatım berbat gecmisti neredeyse. Ama gecti gitti yani sana unut demiyorum sadece zaman ver ikinize de iyi gelecektir.sengözlerimebaksanab

Hem sevgilinin dedigi laflarda yabana atılacak tarzdan degiller hani. Cok agır konusuyor üzerine düstügün icin böyle. Kimseyi hayatının merkezine koyma sakın.Geri dönerse eger kolay kolay affetme sakın !!
:mymeka:

zaten artık hiç bir şey kalmdı bende gurura dair :( çok ezdirdim kendimi ama ne yaptıysam pişman oldğum için yapmıştım ben :( bu kadr çabuk nasıl unuttuu onu da geçtim sadece artık zamanla ne olacğını görmek istiyorum olur yada olmaz ama artık biraz kadınlık gururumu toplamam gerk şimdi bunu da yanlış anlayn çıkar :( ne yaptıysam zaten acısını çekiyorum fazlası ile :(

Kac yasında oldugunu merak ettim canım bir mahsuru yoksa tabiki !! yerimseniben

üzülmüyorum desem yalan oluyo :( biraz çenemi tutsaydım bana geri dön geri dön diye kendimi küçük düşürmeseydim belki şu 11 günde bu kadr nefret etmezdi benden belki bu kadr kendimden soğutmasaydım geri dönerdi 11 günde bana hep beni raht bırak huzur ver raht bırak huzur ver ilk günlerde açık kapı bırakıyordu seni özlersem zaten geri dönerim diyordu ama yapamdım :( suan herşeyi hak ediyorum galiba ben neden su çenemi biraz tutamadım ki hem kendimi küçük düşürdüm hem onun bende iyice soğunsını sevgisini bitirmesini sağladım :(

üzülmüyorum desem yalan oluyo :( biraz çenemi tutsaydım bana geri dön geri dön diye kendimi küçük düşürmeseydim belki şu 11 günde bu kadr nefret etmezdi benden belki bu kadr kendimden soğutmasaydım geri dönerdi 11 günde bana hep beni raht bırak huzur ver raht bırak huzur ver ilk günlerde açık kapı bırakıyordu seni özlersem zaten geri dönerim diyordu ama yapamdım :( suan herşeyi hak ediyorum galiba ben neden su çenemi biraz tutamadım ki hem kendimi küçük düşürdüm hem onun bende iyice soğunsını sevgisini bitirmesini sağladım :(

Dur bakalım baskıdan dolayı psikolojik olarak böyle davranıyor olabilir. Senin yoklugunla basbasa kalsın bi. Eger geri dönmesse de unutmaya calıs. Zor olacaktır ama güclü olmalısın simdilik bekle bakalım birsey düsünmek icin erken.:delphin:

dur bakalım baskıdan dolayı psikolojik olarak böyle davranıyor olabilir. Senin yoklugunla basbasa kalsın bi. Eger geri dönmesse de unutmaya calıs. Zor olacaktır ama güclü olmalısın simdilik bekle bakalım birsey düsünmek icin erken.:delphin:

yanımda olduğunuz için çok teşekür ederim gerçekten o kadr iyi geliyorsunuz ki bana allh sizden razı olsunn

baştan sona okudumm tekrar..sonun kadr senden yanayım yine gerildim saten şuraya konu açmıssın birilerinden destek beklıyosun sana saçma sapan seyler yazıp dahada geriyolar seni okurken ben sinir oldum cunku bende yaşadım..anlayan anlıyo gercekden anlamayanlarda boş boş yazıyo buraya...bi anlık sinirle hersey oluyo gercekden bende küçücük bi tartısmayı çenemi tutamadıgım içinn okadr büyüttümkii o sucluyken ben suclu durumuna düştüm ve bende terkedildim..anlıyrm bu yuzden seni çookk ;)
canım yanımda olduğunuz için çok sağol geri döndümü peki sana

Dün son mesj attığımda bana, artık bittii dedim kaç gündür aynı şeyi söylüyorsun nezamn bittii şimdi suan da bitti dedi ben bu insanla tanıştığımda beş vakit namaz kılıyorsu şimdi haftada 3 gece içiyormuş ben ona huzur vermedğim için içiyormuş öyle dedi :(

nerdeeee senağlamakeşkee dönseeee senağlama1 ay oldu benimde hala mücadele ediyorumm dönmesini istiyorumm senin daha 12 gün olmuş benim 1 ay oldu yaaaa offfsenağlama
ne zamndır birlikteydiniz :( çok üzüldüm canım hiç birşey yapmıyorsun değil mi

2.5 senedir beraberdik..düşün sen gerisini ne halde oldgumu :( sıkıldım dedi kıskançlıklarından senden herseyden sıkıldım dedi çekti gittti..gurur falan dinlemedim bende yalvardım gitme dedim bırakma dedim..ama gitti..günde okadr cok aradımki msjlar attımki daha cok bunalttım bence şimdi kendi halinde 2 haftadır hiç konusmuyoruz ama haberlerini alıyorum bi şekilde işde..bende umutlaa bekliyorum dönceği günü...senden farkım yok anlıcaınsenağlama
canım sende kendimi gördüm inan sana artık seni sevmiyorum da dedi mi :( ya çok zor değil mi kafanı neyle dağıtıyorsun :( bana dediki bekarlık iyi şuan :( özlemişim dedi raht bırak dedi :(

onun bana olan sevgisinden o kadr emin dim ki beni asla bırakmaz dedim kendi kendime herşeyimi verdim ona beni bırakma dedim ortada kalmış gibi hissettim kendimi seni hiç umursmıyorum neval düş yakamdan nasıl kızsın sen sümük gibi yapıştın dedi dün o kadr çareszdim ki dedim son bir sanş ver bir zamn sonra ozamn deneyelim olmazsa biter dedim tamm dedi ama bir süre beni arama dedi tamm dedim ama dedim beni bekle dedi ben başka kızlrla birliktede olurum dedi ona söz veremiyorum bu çocuk benden önce kimseyle birlikte olmamıştı çok koydu bu lafı bana :(

o kadr çok pişman oldum ki küçük bir hediye yollyım dedim belki yumuşar dedim tam siparişi verdim ya kzım yollama böyle şeylr bitti diyorum dedii anlamıyor musun dedi dedim kim bitirti bu kadr çacuk unutturdu ya her gece ben uyurken bana konuşrdu bu adam sen karım olacaksın dedi herşeyimi aldı ortada kalmış gibi hisediyorum kendini bana yamıyorsun dedii :( ben güvendim bana demişti ki benim kaldıramcağım tek şey aldatılmak demiş ti 1.5 yıl kafamı kimseya kaldırmadım ben sadece sıktım zamnda istedim dedim bir zamn sonra bana şans ver dedim veriyorum dedi sonra sana acıyorum dedi bana bende sana hakkımı helal etmiyoum dedim biz farklı şehirlerdeyiz çalıştığım için yüz yüze konuşmıyoruz belki yüzümede seni sevmiyorum deseydi anlrdım ama çok tüketti beni :(

bekaret :( dedim hüseyin orta mı kalcağım banane dedi :(

bu çocuk benimle ilk tanıştığında ben yeni bir ilişkiden çıkmıştım çok büyük destek vermişti bana ama şimdi çok zor günler geçiriyom sosyal haytmda da ama banane diyip gittiii her mesjıma küfür eerek cevap veriyo artık onu insanlıktan çıkarmışm öyle diyo bu saatten artık hiç birşey yapmıyorum sağolun heğiniz desteğiniz için

YORUM YOK, sen böyle devam et

Ya canım söyle de birsey var söyledigi hakarete ragmen sen bu cocukla nasıl eskisi gibi olacaksın?? Kırılmıs, gururun incinmis olmalıdır yani iyi düsün hemde cok iyi düsün eger geri gelirse. =(

ya canım söyle de birsey var söyledigi hakarete ragmen sen bu cocukla nasıl eskisi gibi olacaksın?? Kırılmıs, gururun incinmis olmalıdır yani iyi düsün hemde cok iyi düsün eger geri gelirse. =(

elbette ki düşüneceğim :( çünkü o hep beni kırmaktan korktu şimdi barışmak için değilse bile bu lfalrı için özür dileyecektir hak etmediğin sözleri duydun diyecektir :( acaba diyorum haytında yni birimi var olsa sana neden mesj atayım hala diyo :(

bende sende kendimi gördüğüm için yazdımm..aynen bana dedi seni sevmiyorum artık dedi..zor olmazmı nasıl içim acıyor 1 aydır bilsen nasıl içim kan ağlıyo derler ya aynen ölee..ben ne düşündüğünü bile bilmiyorum 2 haftadır hiç konuşmuyoruz .( kafmı dağıtamıyorum tabiki bölee msjlarmı okuyan bazı kişiler burdan msj yazıyolar sagolsunlar..sadece kk da konustugum bikaç kişi var kimsemde yokk yani...düşünn..

CAnım benim kader arkdaşım :( ne ciydi senin ki benim ki üniversiteye başladı memleketinde dedim acaba ortam mı yaptı kız faln mı buldu dedi kız bulsam neden sana hala mesj atyım :(

Back
X