Onu çoook seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim banada yardım edin lutfen...

dedigin dogru, evet.
Seni dis goruntune gore yargiliyor.
Ama kilo verdim derken ne kadr bi kilo bu? buyuk bi degisimmi oldu goruntunde?

canını sıkmak istemem aslında yazmayacaktım ama dayanamadım...öyle birşey olmaz diye düşünüyorum ama ya bir gün yeniden kilo alırsan ????? konuşursanız, ki bence gidişat senin tarafından o yönde, lütfen bunu sormayı unutma...

benim ne yapacağımı sorarsan, eyvallah deyip yoluma bakmaya çalışırdım

canını sıkmak istemem aslında yazmayacaktım ama dayanamadım...öyle birşey olmaz diye düşünüyorum ama ya bir gün yeniden kilo alırsan ????? konuşursanız, ki bence gidişat senin tarafından o yönde, lütfen bunu sormayı unutma...

benim ne yapacağımı sorarsan, eyvallah deyip yoluma bakmaya çalışırdım
Haklisiniz bende oyle dusunuyorum ama aklimla kalbim arasindaki ikilemde kaliyorum napicagimi sasirdim:(

Haklisiniz bende oyle dusunuyorum ama aklimla kalbim arasindaki ikilemde kaliyorum napicagimi sasirdim:KK43:

o konuda bişey söyleyemem
ama konuşursanız söylediğim gibi bunu mutlaka sorun, en azından canınızı sıktığını bilsin...tepkisini ölçün samimi mi, yani yaptığının kötü bişey olduğunun farkında mı...

ben yine de karşınızda sizi her halinizle sevecek birisi çıksa keşke derim....

o konuda bişey söyleyemem
ama konuşursanız söylediğim gibi bunu mutlaka sorun, en azından canınızı sıktığını bilsin...tepkisini ölçün samimi mi, yani yaptığının kötü bişey olduğunun farkında mı...

ben yine de karşınızda sizi her halinizle sevecek birisi çıksa keşke derim....
Anliyorum dediklerinizi mutlaka dikkate alicam teşekkür ederim ilginize

evet 68 kilo verdim icimden bi insan cikti gbi dusunebilirsnz

68 kilo mu verdiniz?:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Maşallah maşallah. Nasıl verdiniz ya? Bence o kadar kilolu istememesi normal olabilir. Çünkü gençler artık kiloya çok önem veriyor. Bu o kadar takılacak bir şey değil amaaaa eğer yarın öbür gün tekrar kilo alırsan, seni terk etme ihtimali olabileceğini düşünüp ona göre karar ver..
Sakın bir daha kilo alma. Kaç kilosun? Kaç yaşındasın ve nasıl verdin?

Merhaba benim bundan iki sene kadar oncesinde yakin bir akrabam bi cocuga beni evlenmek maksadiyla gostermis ben o zamanlar kiloluydum cocuk haliyle kilolu demis istememis gosterildigimden haberim bile yoktu suanda zayifladim banada yeni soylediler üzülmeyim diye soylememisler neyse bu cocuk beni her gordugunde gozumun icine bakio kipkirmzi oluo heyecan yapıo sanki eli ayagi birbirine dolasio gbi ben arkasinda bile kalsam kafasını cevirip baktigini biliorum is yerinin onunden gecerken bi kere bakistik ve arkmdan mehmet erdemin aciyi sevmek olurmu sarkisini son ses acti bi dahaki gecisimde de kiz is arkilerinin yanindaydi bni gorunce erkek arkilerinin yanina gtti hatta birinin kulagina bisey dedi o arkiside bna bakti gulumsedi bni gorunce normalde tane tane konusan adam hizli hizli konusmya baslio sanki bide bikere yengemle gttik yengeme once abla dedi sonra yengecigim dedi bide tesadufen ilk karsilasmamizdi durakta karsilastik omzuma carpti belki yanlislikla olmustr demistm ama sonralari bukadarida yanlislik olamaz diye dusunuyorum artik ilk kndi kendime kendine gel dedim o seni dis gorunusunle yargilamis biri mutlu olamazsn dedim ama yuregime soz gecmio bu benim nasibim diyorum hep kilitlendm adeta obat karsi ne yapicagimi bilmiorum yardim edin ne olurr hic boyle seyler yasamadm daha once çocuğun babasi beni bilmiodu sadece cocuga gostermisler beni ama babasida bakio ailemi incelio bastan asagi sizce amaclari ne varmi biseyler bna karsi çocuktan bi yesil isik varmi??
Valla kusura bakmayın da eşim şimdiki halinden 68 kilo fazla olsa bende omu tanımak istemezdim herkes gerçekçi olsun. Sadece tip için değil ki sağlık açısından da sıkıntılı. Sonucta insanlar ortama görünüşüyle girer,fikirleriyle uğurlanır. Simdi sizi tanıyıp çok severse ilerde kilolu da olsanız vaGevmez. Ama bile bile 68 kilo fazla biriyle tanışmak istememesi bormal.bu arada nasıl verdiniz ya o kadar kiloyu. Benimde 8 kilo fazlam var :(

Merhaba benim bundan iki sene kadar oncesinde yakin bir akrabam bi cocuga beni evlenmek maksadiyla gostermis ben o zamanlar kiloluydum cocuk haliyle kilolu demis istememis gosterildigimden haberim bile yoktu suanda zayifladim banada yeni soylediler üzülmeyim diye soylememisler neyse bu cocuk beni her gordugunde gozumun icine bakio kipkirmzi oluo heyecan yapıo sanki eli ayagi birbirine dolasio gbi ben arkasinda bile kalsam kafasını cevirip baktigini biliorum is yerinin onunden gecerken bi kere bakistik ve arkmdan mehmet erdemin aciyi sevmek olurmu sarkisini son ses acti bi dahaki gecisimde de kiz is arkilerinin yanindaydi bni gorunce erkek arkilerinin yanina gtti hatta birinin kulagina bisey dedi o arkiside bna bakti gulumsedi bni gorunce normalde tane tane konusan adam hizli hizli konusmya baslio sanki bide bikere yengemle gttik yengeme once abla dedi sonra yengecigim dedi bide tesadufen ilk karsilasmamizdi durakta karsilastik omzuma carpti belki yanlislikla olmustr demistm ama sonralari bukadarida yanlislik olamaz diye dusunuyorum artik ilk kndi kendime kendine gel dedim o seni dis gorunusunle yargilamis biri mutlu olamazsn dedim ama yuregime soz gecmio bu benim nasibim diyorum hep kilitlendm adeta obat karsi ne yapicagimi bilmiorum yardim edin ne olurr hic boyle seyler yasamadm daha once çocuğun babasi beni bilmiodu sadece cocuga gostermisler beni ama babasida bakio ailemi incelio bastan asagi sizce amaclari ne varmi biseyler bna karsi çocuktan bi yesil isik varmi??
Yavaşşş gelsin iyi be kiloluyken beğenmesin kilo verince kapının dibinden ayrılmasın yerinde olsam ağırdan alır ve yeri geldiğinde de zamanında söylediklerini yüzüne çarpar biraz süründürürdüm :KK53:

Şu 68 kiloyu verirken bi sırrın ipucun var mıydı bi onu da söyle ya. Konuya gelecek olursak da tanımıyorsun onu seninki vi hoşlantı sadece aşk değil bence. Belki biraz tanısan hiç beğenmezsin bile

Böyle şeyler nasip meselesi ve her kim ben dış görünüşe bakmıyorum dese de inanmıyorum ben o da bir taraftan etkili oluyor,velhasıl o zaman olmamış bu zaman neden olmasın ki?

Back
X