O'nu değiştirebilir miyim kızlar ?

Selina21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
78
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar. Tam bir aydır konuştuğum biri var , elektrik teknisyeni (lise mezunu ) Lüleburgazda yasıyor. Fakat kendisini hiç geliştirememiş. Utangac vs.. Bu hali hoşuma gitmiyor değil ( en azından terbiyeli ) . Telefonla konuştuğumuzda pek birşey konusamıyoruz desem yeridir. Nbr, napıyosun, gunun nasıl gecti vs vs sonra hadı iyi aksamlar. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Hergün arayan biri artık en sonunda nasılsa sessız kalıyoruz hergun aramana gerek yok dedım oda sımdı 1 gun arıyor 1 gun aramıyor :)) Nasıl anlatayım cok cekingen biri bunu yuzyuze geldıgımızde de anladım. Ama ben tam aksiyim. Daha hareketli , daha sosyalim uzun lafın kısası ben bunu giyim , a-sosyal bir halden sosyal bir kişiye vs değiştirebilir miyim yoksa daha erken oldugu ıcın mı kendisini acamıyordur. :S Bu konnuda kararsızım yoksa tip olarak aile oalrak cok iyiler tanıdım.:44:

utangaç olması kötü birşey değilki .yani erkeklerin okadar çok kötü özelliği var ki utangaç asosyal olması bana kötü gelmiyor artık .sen hareketliysen dengelersin onu .yeniyse ilşkiniz konuşacak konunuz olmaması doğal .

yeni tanısıyosunuz diyedir büyük ihtimal
bisüre sonra zaten degişir senin birşey yapmana gerek kalmaz emin ol
utangac,çekingen erkege pek rastlanmaz yaa..sadece tanıstıgınız ilk zamanlarda böyle olurlar...seninki de öyle

erkekler değişmez kadınlar kendisini kandırır sadece.

Böyle devirde bir gün arayıp bir gün aramayan erkek...üstüne toprak atabilirsiniz

Mesajlaşın o zaman sizde.İnsan ilk aylarda ne konuşacağını bilemiyor ama mesajlaşırken biraz daha aktif oluyor.Biz her gün mesajlaşırız,sabah günaydınla başlar akşam uyuyana kadar.Tabi önceden dakika başı mesaj atardık ama şimdi iş,okul vs derken yarım saatte bire düştü.7 senede bu kadara düşmesi de normal O konuşmuyorsa siz ona sorun.Hangi filmleri seversin,neler yapmaktan hoşlanırsın.Klasiktir ama ilk evreyi geçene kadar etkilidir. Biz hangi yemeği sevdiğinden tut da renge kadar sorardık Hey Allah'ım ne günlerdi

Denemezmiyim : ) Bi ara naber dedim iyilik 5 dk sonra ararım Diyor ve arıyor msjlasmayada alısık değil sanırım (offf offf)

Denemezmiyim : ) Bi ara naber dedim iyilik 5 dk sonra ararım Diyor ve arıyor msjlasmayada alısık değil sanırım (offf offf)

O zaman sen de şöyle bir şey yap.1,2 gün evde müsait olamayacağım mesjalaşarak görüşsek olur mu diye sor.Tamam derse naber diye kestirip atma Sen kısa yazarsan o da kısa cevap verir.Günün nasıl geçti diye sor,kendi yaptıklarını anlat.Mesela ben ilişkinin başındayken onu tanımak için çevremde bir olay görünce anlatırdım ve o konu hakkında onun ne düşündüğünü sorardım.Sen ne yapardın bu durumda filan diye.Aklına anlatacak hiçbir konu gelmiyorsa forumdaki konuları oku,o kadar çok hayat hikayesi var ki burada.Zaten böyle böyle konuşmaya başlarsınız.

Son düzenleme:
Sen bu çocuğu seviyor musun,seviyor olsaydın bu halleriden şikayet etmezdin sanırım,burda sana zarar verecek ve üzecek bir durum göremedim..onu olduğu gibi kabullenmelisin,o senden çekingen olmanı istiyor mu ? arkadaşından bahseder gibi anlatmışsın..

Son düzenleme:
Daha önceden arkadaşlığınız yoksa bir ay çok kısa bir süre..
Paylaşımınız çok az ki telefonda ne konuşacaksınız...
Yüzyüze olsa birbiriniz hakkında bilgi almak için sorular sorup konuşabilirsiniz ama telefonda bu işlem olmaz diye düşünüyorum.
Bir de erkekler ilk başlarda daha çekingen oluyor.
Bence zamanla değişmesi yüksek olasılık..
Başkasına nasıl davranıyor? Buradan yola çıkabilirsin..Bu adam böyle mi acaba diye.

cnm bende cok cekıngen bırısıyımdır ama sadece sevdıgıme karsı normal ınsanlara karsı cok acık bı kısılıgım vardır konusurum ederım cok kolay kaynasırım ama gel gor kı karsıma sevdıgım gectıgı zaman lal oluyorum resmen
gercekten abartmıyorum utanctan mı sevgıden mı artık neyse kac senedır bırlıkteyız lakın ben hala agzımı acıp ıkı kelıme edemem onlayken nasılsın ıyı mısın fılan sonra basıma gelen bı kac dklık bı olayı anlatırım bu kadar sorarsa belkı cevaplıyorum
ınan bu o kadar buyutulecek bı durum degıl hemde senın bırsey yapmana gerek yok o zaten zamanla rahatlayıp acıklacaktır hem erkegın utangacı agır tıplı olanı bana daha makbul gelıyor

İlişkin yeni olduğu için normal olduğunu düşünüyorum.Zamanla paylaşımlarınız arttıkça düzelecektir.Ben bile eşimle ilk tanıştığım zamanlar o kadar çok konuşan bir insan olmama rağmen, yanında olduğum zaman resmen dilim tutuluyordu. ikimizde konuşamıyorduk.Şimdi ise ikimizde susmuyoruz :))

Daha cok yenisinizz bir ay nedirkii
İlerleyen zamanlardaa daha rahat olacagını düsünüyorum
Her ilişki böyle baslamaz mı zaten

Allah Bozmasın güzelim : ) hep konusunda.. susmayın bosver .d

Verdiğin tavsiyeler cok hoşuma gidiyor :) Deniycem bunu zaten sınava gırıcem ona hazırlanıyorum bugun konustuk yogun olucaksın demekkı felan dedı :) bunu fırsat olarak kullanabılıırm canım :)

onu değiştiremezsiniz.sizin beklentilerinize cevap veremiyor sanırım.sadece iyi bir insan olduğu için biriyle evlenilmez.biraz daha görüşün hiçbir değişiklik olmazsa;onunla birlikteyken yada konuşurken sıkılıyorsanız, paylaşımlarınız yok denecek kadar azsa siz birbirinize uygun değilsiniz demektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…