O'nu değiştirebilir miyim kızlar ?

Verdiğin tavsiyeler cok hoşuma gidiyor :) Deniycem bunu zaten sınava gırıcem ona hazırlanıyorum bugun konustuk yogun olucaksın demekkı felan dedı :) bunu fırsat olarak kullanabılıırm canım :)

Tamam bak yalan söylemek zorunda da değilsin,bunu değerlendir. Ayrıca güzel düşüncen için teşekkür ederim Hiçbir şey yapamıyorsan,ders çalışmaktan sıkıldım sen nasıl çalışırdın derslere diye konu aç.Oradan okul anıları,hocalar,dersler iletişimi kurmaya çalış.O susuyorsa sen konuş,açılacaktır yavaş yavaş Sinemaya gitmeyi teklif et,sevdiği filmleri sor ona.Daha çok yenisiniz.Her şey zamanla oturacaktır.

Son düzenleme:

Haklısınız.. Aynı şehirlerde değiliz tabiki ama aramızdakı mesafede 2,5 saat sadece pazar gunu var tatıl olarak yogun calısıyor onu kırmadan birazda olsa hani değiştirmek istiyorum olmadı dediğiniz gibi iyi tatlı bir dille olmuyor derım . Çünkü kırmak ıstemedıgım bi yakın dostumuzun yıgenı..Onlar aracı oldu

Offf kuzum Aynı sehırlerde değilizki

Eğer yeni tanışmanın verdiği bir utangaçlık ise zamanla azalır ama eğer yapısı böyle ise değiştirmeye çalışma.
Sen ister miydin hayatında seni değiştirmek isteyen birisi olsun.
Yeri geliyor sevdiğim insanın kızdığım huyları da oluyor ama onlar da onu o yapan huylardan sonuçta, olduğu gibi kabul et karşındaki insanı.

çok fazla kız arkadaşı olmadıysa alışıkta olmayabilir.Bir de daha yenii bencee alışma sürecindedir.

merhaba canım. dedıklerini uyguladım . Şuan ayrıldık yani tam olarak bişeyler başlamadan bitti diyeyim. Ortak tanıdığımız var olduğundan ailesiyle felanda tanıştım kendisini daha iyi gözlemledim ve tamamen ayrı dunyaların ınsanıyız derlerya öyleyiz. tıpkı 5 yasındakı cocuk aklı gibi. oturması konusması giyimi sohbeti cok bunaltıyor. Ailesinede pek baglı bırı değil. Yani biraz agır olur belki ama cok salak biri .s herneyse daha kararı bbıldırmeden karsı taraftanda bırılerı anlamıs bu farkımızıki cocukla konusmuslar. Aranzda kültür farkı cok ucuk dıye. Ve ogundur aramıyor sormuyor

Hım..öncelikle hayırlısı olsun ilişkiniz adına..Lakin şu değişme mevzusu biraz ağır..Karşımızdaki insanı değiştirmek ya da onu kendimize göre yontmak kendimize göre işlemek....bunlar çok zor bir insanı belli bir yaştan sonra eğitmek her konuda zordur;çünkü kendince doğrularından şaşmaz. Daha yeni olduğu için utangaç,çekingen tavırlar sergilemesi bence normaldir diyorum..Birazda zamana yayılarak gelişmesi daha mantıklı geliyor bana.Her şey pat pat diye başlarda anlatılsa,konuşulsa..zaman geçince ilişki ilerleyince de pek paylaşacak merak edilcek bir nokta kalmaz gibi diyorum..:) Zamanla inşaALLAH daha da oturur yerine her şey.. Hem birinin harketli birinin durağan olmasında kötü bir taraf görmüyorum aksine tam dengeler diye düşünüyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…