Verdiğin tavsiyeler cok hoşuma gidiyor :) Deniycem bunu zaten sınava gırıcem ona hazırlanıyorum bugun konustuk yogun olucaksın demekkı felan dedı :) bunu fırsat olarak kullanabılıırm canım :)
onu değiştiremezsiniz.sizin beklentilerinize cevap veremiyor sanırım.sadece iyi bir insan olduğu için biriyle evlenilmez.biraz daha görüşün hiçbir değişiklik olmazsa;onunla birlikteyken yada konuşurken sıkılıyorsanız, paylaşımlarınız yok denecek kadar azsa siz birbirinize uygun değilsiniz demektir...
Tamam bak yalan söylemek zorunda da değilsin,bunu değerlendir.Ayrıca güzel düşüncen için teşekkür ederim Hiçbir şey yapamıyorsan,ders çalışmaktan sıkıldım sen nasıl çalışırdın derslere diye konu aç.Oradan okul anıları,hocalar,dersler iletişimi kurmaya çalış.O susuyorsa sen konuş,açılacaktır yavaş yavaş Sinemaya gitmeyi teklif et,sevdiği filmleri sor ona.Daha çok yenisiniz.Her şey zamanla oturacaktır.
Tamam bak yalan söylemek zorunda da değilsin,bunu değerlendir.Ayrıca güzel düşüncen için teşekkür ederim Hiçbir şey yapamıyorsan,ders çalışmaktan sıkıldım sen nasıl çalışırdın derslere diye konu aç.Oradan okul anıları,hocalar,dersler iletişimi kurmaya çalış.O susuyorsa sen konuş,açılacaktır yavaş yavaş Sinemaya gitmeyi teklif et,sevdiği filmleri sor ona.Daha çok yenisiniz.Her şey zamanla oturacaktır.
Merhaba kızlar. Tam bir aydır konuştuğum biri var , elektrik teknisyeni (lise mezunu ) Lüleburgazda yasıyor. Fakat kendisini hiç geliştirememiş. Utangac vs.. Bu hali hoşuma gitmiyor değil ( en azından terbiyeli ) . Telefonla konuştuğumuzda pek birşey konusamıyoruz desem yeridir. Nbr, napıyosun, gunun nasıl gecti vs vs sonra hadı iyi aksamlar. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Hergün arayan biri artık en sonunda nasılsa sessız kalıyoruz hergun aramana gerek yok dedım oda sımdı 1 gun arıyor 1 gun aramıyor :)) Nasıl anlatayım cok cekingen biri bunu yuzyuze geldıgımızde de anladım. Ama ben tam aksiyim. Daha hareketli , daha sosyalim uzun lafın kısası ben bunu giyim , a-sosyal bir halden sosyal bir kişiye vs değiştirebilir miyim yoksa daha erken oldugu ıcın mı kendisini acamıyordur. :S Bu konnuda kararsızım yoksa tip olarak aile oalrak cok iyiler tanıdım.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?