Onu 'gebertmek' istiyorum

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
13
66
Ağrı
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Son düzenleme:
canım valla bişey anlamadım ama sürekli bi küsme barışma hali var.....
senin neden intikam almak istediğinide anlamadım...
arada kaldın sanırım...

canım ben intikam almak istemiyorum. o geebrtmek istediğim kız istiyor. diyorum ki arkadşma ne söyliyim,yapıyım nergisin nasılbiri olduğunu çözsün anlasın

en güzel çözüm seni strese sıkıntıya sokan insanlarla görüşmemek olacaktır..ikisiylede görüşme..sen onları değil,bırak onlar seni kazanmak için çaba göstersinler..kendini daha iyi hissedersin..

Sen kaç yaşındasın bu yazdıklarını 10 yaşından büyük birinin yazması ihtimali düşük. Ayrıca birini gebertmek istiyorum adı altında bir konu açılabiliyor mu bu forumda?Yasal mı bu?

Sen kaç yaşındasın bu yazdıklarını 10 yaşından büyük birinin yazması ihtimali düşük. Ayrıca birini gebertmek istiyorum adı altında bir konu açılabiliyor mu bu forumda?Yasal mı bu?

Güzel bi yaklaşım. teşekkrüler.
ama şuan buunduğum çevrede tek düzgün insan o desem.

Bu yazılanları 10 yaşından büyük birinin yazmış olma ihtimali çok düşük. Kaç yaşındasın sen? Ayrıca forumda birini gebertmek istiyorum diye bir konu açılabiliyor mu? Yasal mı bu?

ama şuan buunduğum çevrede tek düzgün insan o desem.ve vazgeçemeyeceğm bi dost

Ne diyorsunuz siz yahu?.Yaşımı mı sorguluyorsunuz ?? geberteceksem mecaz anlamda. sinir anlamında . gidip cinayet mi işleyeceğim sanki! hanfendi sizde bunu anlamadıysanız ilkokul öğrencisi falan olmanız gerek.

Son düzenleme:
sen bu gerginlikle valla cinnette geçirirsin güzelim...
hele bi sakin ol...
bırak onlarda arkadaşmış işte ne halleri varsa görsünler...
insanların sağı solu belli olmaz baktın 2 gün sonra barıştılar..
sen ara bozan dedikoducu gibi görünürsün aralarında....
hem kolaymı öyle birinin senden intikam fln almaası..
sen karşılık vermezsen o da intikam fln alamaz..
hatta tepkisizlikte bi tepkidir çok uyuz olur saldıran karşılık alamayınca.........

Teşekkürler. beni anlayan birini buldum sonunda
Evet, feci sinirliyim sosyal ortamda. yada çok alınganımdır, bilemem. bu yüzdende olabilir. .. Teşekkürler.

ama şuan buunduğum çevrede tek düzgün insan o desem.ve vazgeçemeyeceğm bi dost

kimsenin kimseye ihtiyacı yoktur..seni bu kadar üzdüğüne göre demekki düzgünde değilmiş arkadaşın.. kendine bahaneler üretmeden önce bir müddet kendinle kalmalısın o zaman doğruyu yanlışı ayırabilirsin..abla tavsiyesi sen onları değil, onlar seni düşünsünler...

Teşekkürler sizede.
ben bir mesafe koymaya çalışsam peşimden gelip duruyor. bu sefer tamamen çekileyim bakalım. neler olacak. duyarlılığınız için tekrar teşekkürler... bana yardımcı olan üyelerin yaşımı (!) sorgulamadan, inanıp derdime ortak olmaya çalışması ne kadar güzel birşey.

Bir küsüp bir barışma ya da arada laf götürüp getirme ile dost olunmaz.
Şuan çevrende senin tek dostun o olduğunu düşündüğün için ayrı kalmak istemiyorsundur.
Ama çevreni değiştirsen gerçek dostlar bulabilirsin.
Ayrıca bu kadar sinirlenme tatlım ya

Denedim canım ama kimseye güvenemiyorum.hani o arkadaşımdada gidip gelmişimdirde ..
.bileniniz vardır belki bilmiyorum. Ben 1 türküm ve doğudayım. Köyde. bilmiyorum türklere çok karşılar gibi geliyor bana( ırkçı değilim yanlış anlaşılmasın) Kendilrinden uzaklaştırıyorlar beni... .

başlarda bahsettiğim gibi çok samimi olduğum arkadaşım 1 anda hayatımdan çıkıp gitti . ve o günden sonra tek kadere inandım, dostluk kurdum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…