- Konu Sahibi cokyorgunum
-
haklısın aslında ama içimde küçük de olsa bi umut var bnle normal konuşunca mutlu günlerimizi hatırlar mı ki ama onun unuttugunu görmek de berbat bişibence görüşmek sana zarar verir..o ztn yokluguna alısıorm demiş olayı kafasında bitirmiş demekki..görüşürsen eger sen onu bitürlü unutamazsn ve onun eski günleri unutmus oldugunu görmek seni daha cok yıpratır..kesinlikle görüşmemelisin bana göre
benim geri dönmesi için yapabilceğim hiç bişi yok mubence hıc konusma onla.. cunku herdefasında için acıcak uzulceksıın aglıcaksın.. eger gerı donerse gercekten sevmıstır..
faceını ac zaten ordan sana bakabılır eger merak edıorsa..
benim geri dönmesi için yapabilceğim hiç bişi yok mu
unutulr tabi ki ama iyi anlastıgım mutlu oldugum birisydi o yüzden insan daha cok üzülüyordua et ama hayırlısını iste. böyle bi insanla birlikte olsan bile mutsuz olabilirsin. bu yüzden illa ben bunu istiyorum deme.
zamanla geçer. hepimizin hayatında çok sevdiği biri olmuştur ve ayrılmak zorunda kalmışızdır. ama o kişiler şimdi aklımıza bile gelmez. çünkü zamanla unutulur. bikaç ay ağlarsın, sonra geçer.
bence unutmaya bak yol yakınken. karşına daha çok seveceğin biri çıkacağına eminim.
okulum var tıp okuyorum zaten okul baslayınca kendimi daha ii hissederim umarım tesekkür ederim tavsiyeler için :)kendıne cekı duzen ver.. gıyın sacın rengını degıstır yada ne bılım spora basla..
ısın yada okulun varsa ona yogunlas..emın ol dıger alanlarda basarılı oldukca ınsan mutlu oluor
ve en onemlısı dua et .. duanın gucune ınananlardanım...emınım hayırlı ıse gerı donucektır hayırsız ıse kurtuldugun ııcın sukret..
ben 1.5 ay once allahın mucızesıne tanık oldum.. ama 6 ay fılan dua etmısımdır 6.ay sonunda onu gorme sansına sahıp oldum..
hemde ımkanszken.. ve bu duam sayesınde oldu.. sanada tavsıye ederım
gecen gün forumda bahsetmiştim 1.5 yıllık ilişkim bitmişti bizim arada sorunlarımız olmuştu ve o en son bişi hissetmiyorum dedi.ama kesinlikle güven kaybı yalan baska biri gibi durumlar yok.ilk üç gün aramadım o msj atmış vicdan azabı cekiorum napıosun die ama attıgı msjda belirtmiş barısmk istemedigini.herkesin dedigi gibi aramamayı denedim ama o iyice uzaklasmaya basladı yokluguna alışıorum dedi az önce.bu da bna cok acı cektirdi şimdi ben onun beni unutmasını istemiorum belki yeniden sever.ama onu tanıosam bunu rahat bırakarak yapamam.size sacma gelcek ama aralarda konuşalım eski günlerin hatrına dedim.tamam ama daha cok üzülcez dedi.şimdi kabul ederse onu geri döndürmek için nasıl bir yol izlemeliyim mesela arada konuştuk neler diyim ne yapim bn onlayken bakımsızdım ayrıldıktan sonra farkettim biraz daha bakımlı olmayı düşünüyorum face hesabımı dondurmuştum acım foto falan görünce özler belki ne dersiniz
ya canım valla arama ya aramadan hatırlat kendini face aç öyle özlesin ama arama sakın onsuz yapamıyıcağını belli etme.. o seni yokluyo bence sende düşme hemen... mutlu ol kendine bakım yaparsan zaten biraz daha güvenli mutlu hissedersin konuştuğunda acı çektiğinden bahsetme hayırlısı olsun vs vs de barışmak için üstelemeki şaşkına dönsün
zaten onsuz yapamıcam falan demek istemiyorum ona bıktırdı yani bu hallerinden.hala seviyorum ama yalvarcak halim de kalmadı ona karsı
kendime kızdıgım sey ona bu kadar özgüven veren sey de benim sevgim. okadar ilgiden boguordum ki sonuc böle oldu bi daha mı böle davranmak töbe :)hee iştee kaçan kovalanır sakın unutma hiçç üstüne düşme mutlu olamıyorsan mutluymuş gibi yapbak nasıl sürüncek sen şimdi kendini geri çekmekle belki 5 gün üzülürsün ama sonra yıllarcada mutlu olursun bunu sakın unutmaa
ikimizinde burcu akrep canım kendime vakit ayırmaya basladım eger tatil olmasaydı daha rahat olurdum da evin içinde düşün düşün insan kötü oluo ama ayrılınca farkettim ben kendi özgüvenimi yitirmeye baslamışım artık daha bilnçliyim hayatım içinsenin ve onun burclari ne?
Edit: Hayata bir seyi hayata unutmayacaksin, oda KENDI DEGERIN.
Bu dünyada kimse senden önemli olamaz, bunu kafana sokman gerekiyor. Onun icin özel birsey yapmani ben tavsiye etmem. iste face de resim koyup onu zorla özletirme cabalari vs.
sen nekadar baska seylere yogunlasirsan okadar iyi olur. cünki seni seviyorsa eger, degerini ancak gercek yoklugunla anlayacaktir. sevmiyorsa zaten en azindan gözden uzak olur, SEN uzakk tuttugun icin. Onun verdigi boslugu doldurman gerekiyor, KENDIN icin yararli olabilcek seylerle. kitap oki, arkadaslarinla cik....bir iliskinin icinde rahat rahat yapamadigin seyleri yapmaya calis.
degerli zamanini bos harcama insanlara....kendine harca....kendinle mutlu ol
ikimizinde burcu akrep canım kendime vakit ayırmaya basladım eger tatil olmasaydı daha rahat olurdum da evin içinde düşün düşün insan kötü oluo ama ayrılınca farkettim ben kendi özgüvenimi yitirmeye baslamışım artık daha bilnçliyim hayatım için
akrep burclari bir iliskide kontrolü kendine almaya calisir...ve ikinizde akrepsiniz...zorluklu bir iliski olabilir zaten =)
bir insan iliskisinden biraz uzaklasinca, cocu seyin farkina varmaya basliyor zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?