Onu geri döndürmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

umarım onun farkına varcağı sey benim değerim olur bana giderken cok degerlisin falan diordu bi pişman olup dönse kafam rahatlar zaten kontrol delisi biriydi benim hayatımı da idare etmeye calışırdı

hayirlisi neyse öyle olsun canim....seni zaten mutlu edemeyecekse uzak dursun ve yukardaki sana güc versin......

ya bak gül gibi bi forumumuz var, gir yemek bölümüne, bak yemeklere tatlilara...git alisverisini yap ardindan güzel güzel birseyler yap mutfakta.....oyalan....müzigin sesini ac =) ochhh gel keyfim gel

forum olmasa ne yapardım bilmiyorum cevremdeki arkadaslara göre cok takıyorum artık bişi de diyemiyorum kimseye ancak burda derdimi anlatabiliyorum yemek yapmaktan da hiç anlamam ama :)

iste tam zamani ozaman.......ilk deneyimlerini yapmaya, ev halkini mutfagaktan cikar...pasta yapm mesela?`veya bir yemekle ugras....kendi sinirlarini gelistir =))))))))))

hadi canim hadi canim yaylan =)

evet bazen insan konus ask olunca cok anlamsiz takiliyor =) ama ancak acini kendin dindirirsin =)

o yüzden hadi hadi tariflere bak bakim =)

hadi tariflere bakıyorum bir de cok paspal giyinirim bunu da asarsam kendime güvenim tam olcak

Eskiden yeni olmaz...
Aranızda bir yara yada uçurum adı her neyse şu anda oluşan... kimin eliyle oluştu, erkeğin, ayrılmadan yana tercih hakkını kullanan yada karar veren oydu, şimdi;
erkek yarayı kaşıyor sen merhem süreyim diyorsun,
erkek çukur açıyor sen doldurayım diyorsun,
söyler misin bana nereye kadar yapıcaksın...
Giden bir kadın olsaydı ve bir erkek yazsaydı bu mesajı seviyorsan peşini bırakma derdim ama
giden bir erkekse o çoktan yelkenleri senin olmadığın denizlere çevirmiştir...
Bırak gitsin, sen yerinde kal, kaldığı yerde mutlu olmayan gider..
ve eğer hala onu elde etmek için uğraşacaksan bilmelisin ki canım bu kez daha büyük tavizler vereceksin, buna değmez...

tesekkür ederim ama baslasak da artık ona taviz vermem ki barısmayız.bn bahsetmiştim aramamaya karar verdim o da dönüp gelmez.şimdi arkadaslarımla forumla okulumla atlatmaya calışcam inş

hadi tariflere bakıyorum bir de cok paspal giyinirim bunu da asarsam kendime güvenim tam olcak

naptim bakim bacim???? denedin mi birseyler?
paspal gezme be yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cik disari, süslen püslen =) bi iyi geliyor allahimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Şekerim yani gene sinirlendim , ben bu erkeklerin varya vallahi böyle anlatamam aklımdan geçen işkence çeşitlerini 1-2 sene çık sonra ay ben sıkıldım ay sana karşı bişey hissetmiyorum he ya oldu canın sıkıldı git taze kan bak sen sıkılırsan aradığını bulamazsan gel yok öyle yağma ya gez toz aklından çıkart onu bikere yarın öbürgün böle bi herifle evlendiğini düşünsene sıkıldım boşanalımmı diyecek sizin ilişkide heyecan kalmamış zaten herif sıkılmış biz kadınlar o konuda sıkılgan değiliz , o sana zaten geri döner hatta kapında it köpek fino bile olur ama sen onu aklından tamamen çıkartırsan ulan aa bizim kıza bak beni hiç iplemiyo geziyo tozuyo hiç acı çekmemiş demekki oda beni pek sevmemiş , artık onun olmadığını kabul ediceksin bu 1.kural.... 2.kural yeni aşklara yelkenleri döndüreceksin hayatını geleceğini kariyerini düşüneceksin hayat evlenmekten aşktan erkekten ibaret değil bunuda beynine kazıyacaksın. Sonracıma derler ya geri dönerse senindir diye , evet geri dönerse senindir al onu daha uzağa bırak daha gelemesin geri bak keyfine hayatını yaşa ya 2 kuralı sindirip benimseyince 3. kuralı yapmak bir hayli kolay bilincin açılıyor inan gözlerin açılıyor kendine geliyorsun , bukadar kolaymı söylemesi kolay tabi diye düşünebilirsin ama sana bunu diyen adama az bile ve İNAN ÇOK KOLAYYYYYYYYY

valla süper yazmışssın ya cok saol sen o kadar cık sonra kalkıp bişi hissetmiyorum desin valla küfür gibime gelmişti ama takmıyorum ya daha da gec farkedebilirdim buna da şükür diorum

ya arkadaşlar kaçan kovalanır kaçan kovalanır demişsinizde ee çocuk sensizliğe alışıyorum diyo bu aramadıkça daha ne kaçan kovalanırı.arama asla diyoruz hemen ama aramadıkçada alışıyolar işte yokluğa

canım bnde onu cok düşündüm hatta bahsettim ya aralarda konuşalım olayı sadece yokluguma alışmaması içindi.ama söle düşünüyorum onun benden vazgecme sebebi bnm onu cok bogmamdı cok ilgi gösterdim die böle olduk biz.o yüzden aramamaya karar verdim.gururm da engel oluo gercekten de alışıodur bensizliğe ama napim arasan dert aramasan dert :S

valla süper yazmışssın ya cok saol sen o kadar cık sonra kalkıp bişi hissetmiyorum desin valla küfür gibime gelmişti ama takmıyorum ya daha da gec farkedebilirdim buna da şükür diorum

yaa heraldeeee şekerümm vur patlasın çal oynasın o kim yaaaaa bak sen keyfineee o zaten sana fino olcakk , finolaştığında söylersin ben golden cinsini seviyorum diye , herife bak sıkıldımmış , keşke deseydin ya bende acıyordum sen üzülme diye keşke bukadar vaktimi almasaydın deseydin , valla ne ara ne sor gelirmi diyede bekleme , ne erkekler var ne adamlar var , yapılacak okadar şey görülecek harika yerler var , erkekmiş püff bak keyfine anacım ramazanda bitince hangi şehirdeysen orası kazan sen kepçe misali bi dahamı gelicen dünyaya hehe

Farkettiğim kadarıyla onun amacı zaten size acı çektirmek madem konuşmayalım acı çekersin diyor neden vicdan azabı çekiyorum yok nasılsın yok ben unutuyorum falan filan erkek milleti kendini akıllı sanıyor anlıyorum sizi yakıyor bu mesajlar ve emin olun oda bunu bildiği için yapıyor.

Eknot: Eski sevgiliyle barıştığınızda kaldığınız yerden değil kandığınız yerden devam edersiniz.
Eknot2: Konuşsan dilin yanar, Sussan kalbin.

Son düzenleme:
bi güzel alışveriş yaptımm aman bi rahatladım etek almaya doyamadım desem yeridir

hahah süpersin bacim...neler aldin be ya gösteri ver bizimde icimiz acilsin =) vallah bende kendimi alisverise veriyorum hep....birde ucuzluga denk gelince benden iyisi güzelisi yok bu dünyada =) resmen kendimle gurur duyuyorum ozaman hö hö höööö

hadi bakalim resimlerini bekliyorum =)

benim ona deli divane asık oldugumu bilio her konuşmamızda inadına vurguluyordu biz barısmayız bak falan die umut vermicek ya off dertlendim gece de rüyama girdi zaten

acaba resim atmayı becerebilirmiyim bilemedim şimdi daha yeni üyeyim ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…