- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
o mesajın iletilip iletilmediğine bakmaz ki kapasam bile ne faydası olcak
haklısın beyinde ve kalpte bitmedikten sonra. haklısın... en azından durumun önemini anlardı:S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o mesajın iletilip iletilmediğine bakmaz ki kapasam bile ne faydası olcak
haklısın beyinde ve kalpte bitmedikten sonra. haklısın... en azından durumun önemini anlardı:S
burcunu söyler misin canım ona göre yorum yapmak daha doğru olcak adamın burcunu ama
bana göre en başta yapman gereken çok meraklıymuış gibi davranmamak ve doğal olmak iz ne olcaz seviyor musun beni tarzı cümlelerden kesin kaçın normal durumda bile erkek bu soruları idrak edemiyor![]()
canım 23 mayıs bende 27 nisan
ikizler-boğa ha:)
kadının yönettiği ilişkidir ve bu yönetimden çok sıkıldığı için bir süre sonra kadın tarafından "ayrılalım" diyerek biten ilişkidir.
ikizler erkeği zekasını çok iyi kullanır ve cok mantıklıdır bildiğim kadarıyla ama çekingen oluyorlar cok
Boğa Kadını ile İkizler Erkeği arasındaki uyum:
İkizler erkeği, etrafındakilerin -özellikle de kadınların- gözlerini cazibesiyle öyle bir kamaştırır ki Boğa kadını olarak ona çok zor karşı durabilirsiniz. Kaygısızlığı ve ilgisizliği, sizin gibi gerçekçi bir insanı çok sinirlendirebilir. Örneğin siz başladığınız bir şeyi sona erdirmek isterken, o eline geçen imkanları hiçbir zaman değerlendirmez. Çünkü her şeyden sıkılır. Genellikle İkizlerin yanında neyle karşı karşıya olduğunu kestirmek çok zordur. Bir yandan onunla yaşamak şüphesiz çok heyecanlı olabilir, ama eğer uzun süreli bir beraberlik istiyorsanız, çok fedakarlık yapmanız gerekebilir. Bunun için İkizler erkeğiyle birlikte olmak isteyip istemediğinizi önceden iyice tartın. İlginçtir, İkizler sembolü bile , onun tek bir insanla yapamayacağını gösterir. Duygularınızı sakin bir şekilde tartın. O, bir eşe kesin bir şekilde bağlanamaz ve gerçekte asla olgunlaşmaz. Ayrıca sadakatten pek anlamaz, bunun çevresindekiler için de paraya bağlı olduğunu düşünür.
böyle birşey buldum bak
Kızlar sabah çıktım ben diye mesaj atmış hıı tmmm dedim ve sonra dayanamadım bir ilişki de ya varsındır yada yoksundur seninle olup mutlu olamadıktan sonra olmanın bir anlamı yok. Ben böyle bir sen istemiyorum dedim. O da by by tamam ozaman dedi. Burnundan kıl aldırmayacak ya . Bende by yazdım gönderdim.
Gayette iyim. Çok bile direndim artık hiç bişey yapacak değilim.
Paraya asla bağlı değildir , çok sadıktır ve inanılmaz derece bağlı bir erkekdir.
Ve sevgi delisidir , yatır kucağına sev diyebilirim![]()
Tam böyle ev erkeği derler ya o hesap.
Ama evet inanılmaz kaygısız , rahat ve de vurdumduymazdır.
Benim gibi panik olmaz mesela olaylar karşısında.
Bu durum beni sinirlendirirdi mesela.
Bence geri gelicekk öyle hissediyorum![]()
Kızlar sabah çıktım ben diye mesaj atmış hıı tmmm dedim ve sonra dayanamadım bir ilişki de ya varsındır yada yoksundur seninle olup mutlu olamadıktan sonra olmanın bir anlamı yok. Ben böyle bir sen istemiyorum dedim. O da by by tamam ozaman dedi. Burnundan kıl aldırmayacak ya . Bende by yazdım gönderdim.
Gayette iyim. Çok bile direndim artık hiç bişey yapacak değilim.
MUTLULUK VAR GÖLGENDEN KALAN IŞIKLAR KADAR , GEL ARTIK GÖLGEN BANA ÇOK DAR..
msnine yazmış ben ogün bugün hiç konuşmadım , iyim kızlar.
En azından mutsuz olmak için sebebim var.
Onunla olup mutsuz olmak daha zordu.
MUTLULUK VAR GÖLGENDEN KALAN IŞIKLAR KADAR , GEL ARTIK GÖLGEN BANA ÇOK DAR..
msnine yazmış ben ogün bugün hiç konuşmadım , iyim kızlar.
En azından mutsuz olmak için sebebim var.
Onunla olup mutsuz olmak daha zordu.