Onu geri kazanmak istiyorum,ne yapmalıyım?

Bu adam sevmiyorum demiyor ki , istemiyorum da demiyor.
Ben onunlayken mutlu olmak istiyorum.
O ise ben yine aynı olucam diye bana çok kötü davranıyor.
Ezil büzül olmaktan içime sıkıntı bastı artık.

onların doğrusu neymiş çok merak ediyorum varya nasıl zekaya sahipler böyle bir kural mantığı güdüyolar:S şaşıyorum erkek beynine hiç mi vicdanları yok:((

onların doğrusu neymiş çok merak ediyorum varya nasıl zekaya sahipler böyle bir kural mantığı güdüyolar:S şaşıyorum erkek beynine hiç mi vicdanları yok:((

Yaptıklarım aklından çıkmıyormuş , unutamıyormuş herşey aklına geliyormuş .
Aman bundan sonra nasıl istiyorsa öyle yapsın.
Belkide biri var hayatında , artık insanlara asla inanmıyorum.

Yaptıklarım aklından çıkmıyormuş , unutamıyormuş herşey aklına geliyormuş .
Aman bundan sonra nasıl istiyorsa öyle yapsın.
Belkide biri var hayatında , artık insanlara asla inanmıyorum.

biri olsa nolcak sen onun aklındayken yaptıkları doğru değl deseydin sanki senin çektiğin acıları bende yaşamadım mı senin yokluğunda. daha ne isteyebilirsin merak ediyorum. yetmedi mi deseydin. valla artık erkeklere akıl sır erdiremiyorum....

biri olsa nolcak sen onun aklındayken yaptıkları doğru değl deseydin sanki senin çektiğin acıları bende yaşamadım mı senin yokluğunda. daha ne isteyebilirsin merak ediyorum. yetmedi mi deseydin. valla artık erkeklere akıl sır erdiremiyorum....

Ooo onun cevabı hazır o da zamanında çok ağlamış kaç kilolar vermiş , saçı dökülmüş , kazalar yapmış o zaman umursamışmıymışım.
Bıktım ona cevap yetiştirmekten .
Ben kıymet bilmedim ya o iflah olmaz daha.
Boşuna kürek mi çekeyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ooo onun cevabı hazır o da zamanında çok ağlamış kaç kilolar vermiş , saçı dökülmüş , kazalar yapmış o zaman umursamışmıymışım.
Bıktım ona cevap yetiştirmekten .
Ben kıymet bilmedim ya o iflah olmaz daha.
Boşuna kürek mi çekeyim ?

gerçekten yaşamş ki acısını çıkartıyor. yada keyfini diyelim o zaman . haksız yere yapıyor bunu onun kendi içindeyaşadıkları sana sorsaydı sen cevap vermezmiydin yanında olmazmıydın sanki? boşuna kürek değill bu ceza ona iyi olmuş. bırak anlasın kıymetini. o zamanda anlamış şimdide anlasın:((

İsyan ettim ettim , ona bişey demedim ama koptu bugün bende bişeyler.
Nedense daha güçlü ve kararlı hissediyorum kendimi.
Yarın ona artık onu istemediğimi söyleyeceğim.
Yeter ya , o yokken kötüydü , barıştık dedim daha kötü hissediyorum.
Olmasın artık.

sen onunla mutlu olmak için tekrar birlikte olmak istedin ama birlikte oldukça seni dahada yıpratmaya devam ediyorsa inceldiği yerden kopsun canım bırak artık o mücadele etsin birazda hiç bişey senden önemli değildir bunu unutma:19:

gerçekten yaşamş ki acısını çıkartıyor. yada keyfini diyelim o zaman . haksız yere yapıyor bunu onun kendi içindeyaşadıkları sana sorsaydı sen cevap vermezmiydin yanında olmazmıydın sanki? boşuna kürek değill bu ceza ona iyi olmuş. bırak anlasın kıymetini. o zamanda anlamış şimdide anlasın:((

Ya o acı çekerken ben üzülüyordum ki
Hemen düzeliyorduk da zaten.
Sadece kavga anında acımasız olabiliyordum o kadar.
Haklı bana unutamayacağım hiç bişey yapmadı.
Ben soğuttum , şimdi de toparlanmıyor işte.
E böyle de devam edemem ki , edemeyiz ki ...

Bu adam sevmiyorum demiyor ki , istemiyorum da demiyor.
Ben onunlayken mutlu olmak istiyorum.
O ise ben yine aynı olucam diye bana çok kötü davranıyor.
Ezil büzül olmaktan içime sıkıntı bastı artık.

Seninkide kötü bi durum biz onlarla mutlu olmak istiyoruz onlar her şeye bi şey buluyorlar...

sen onunla mutlu olmak için tekrar birlikte olmak istedin ama birlikte oldukça seni dahada yıpratmaya devam ediyorsa inceldiği yerden kopsun canım bırak artık o mücadele etsin birazda hiç bişey senden önemli değildir bunu unutma:19:

Canım benden de değerli o , inanır mısın o kadar değer verdim.
Ya şu 2 buçuk ay öncesine kadar ailesinden bile önce geldim ben, o da öyle değer verdi.
Ama madem unutmayacak ben zorlamıycam artık.
Böyle devam etmez zaten.

Ya o acı çekerken ben üzülüyordum ki
Hemen düzeliyorduk da zaten.
Sadece kavga anında acımasız olabiliyordum o kadar.
Haklı bana unutamayacağım hiç bişey yapmadı.
Ben soğuttum , şimdi de toparlanmıyor işte.
E böyle de devam edemem ki , edemeyiz ki ...

zamana bırakın o zaman dicem ama bunun başka yolu yok mudur yanına gelmesi için ??

kızlar bu durum için çözüm öneriniz yok mudur??

Son düzenleme:
zamana bırakın o zaman dicem ama bunun başka yolu yok mudur yanına gelmesi için ??

kızlar bu durum için çözüm öneriniz yok mudur??

Ya ben onun derdini anlamıyorum ki , bitirmek mi istiyor ne istiyor ?
Paazar günü beraberdik. Ben herşeyi alttan alıyorum 15 gündür ama yoruldum.
O bana düzelmezsin diyor ama düzelmemem için en kötü tavrı takınıyor.
Dayanamıyorum artık , ezil büzül davranmaktan sıkıldım.
Artık bunaldım ya , mutsuzdum hala mutsuzum.

Ya ben onun derdini anlamıyorum ki , bitirmek mi istiyor ne istiyor ?
Paazar günü beraberdik. Ben herşeyi alttan alıyorum 15 gündür ama yoruldum.
O bana düzelmezsin diyor ama düzelmemem için en kötü tavrı takınıyor.
Dayanamıyorum artık , ezil büzül davranmaktan sıkıldım.
Artık bunaldım ya , mutsuzdum hala mutsuzum.

o hem seni seninle zamanla istiyor. seni çok sevmiş belli sende ona unutamicağı şekilde can evinden vurmuşsun ve birşeyin kırgınşığını asla unutmasını istemiyor.bu onun en byük kozu aslında o bununla ayakta seni daha çok bağlıyor. biliyor üzüldüğünü çünkü. yaaaa ama insan hakkatten dayanamıyor böyle olunca:((

o hem seni seninle zamanla istiyor. seni çok sevmiş belli sende ona unutamicağı şekilde can evinden vurmuşsun ve birşeyin kırgınşığını asla unutmasını istemiyor.bu onun en byük kozu aslında o bununla ayakta seni daha çok bağlıyor. biliyor üzüldüğünü çünkü. yaaaa ama insan hakkatten dayanamıyor böyle olunca:((

Biliyor görmemesi imkansızdı , ama artık göremeyecek.
Hiç bişey demeden telefonlarına çıkmıycam.
Dedim ki bak unutalım sende bende unutalım.
Unutamazmış..
Ya eminim tek derdi ben iyice ezileyim.

Biliyor görmemesi imkansızdı , ama artık göremeyecek.
Hiç bişey demeden telefonlarına çıkmıycam.
Dedim ki bak unutalım sende bende unutalım.
Unutamazmış..
Ya eminim tek derdi ben iyice ezileyim.

tavır yapman iyide ya tekrar birarada olmanızı isterse kiisteyecek zaten. sadece ikinizde bu süreçte yorgun düştünüz... normal bu durum. belli bir süre telefon durumu işe yarar. evet derdi o zaten. daha napıcak ne kaldı ki çektin çekeceğin kadarını ve gidiosun daha ne olabilir:((

tavır yapman iyide ya tekrar birarada olmanızı isterse kiisteyecek zaten. sadece ikinizde bu süreçte yorgun düştünüz... normal bu durum. belli bir süre telefon durumu işe yarar. evet derdi o zaten. daha napıcak ne kaldı ki çektin çekeceğin kadarını ve gidiosun daha ne olabilir:((

Bana bittti falan bişey demedi , ama ben böyle devam edemiycem artık canım.
O yüzden telefonlarına çıkmayacağım yarın kısa bir mesaj atacağım , ben böyle devam etmek istemiyorum , ya varsındır , ya yoksundur .. Senin varlığın yok gibi ve sanırım bu daha çok acıtıyor. Olmamana razıyım ..

Bana bittti falan bişey demedi , ama ben böyle devam edemiycem artık canım.
O yüzden telefonlarına çıkmayacağım yarın kısa bir mesaj atacağım , ben böyle devam etmek istemiyorum , ya varsındır , ya yoksundur .. Senin varlığın yok gibi ve sanırım bu daha çok acıtıyor. Olmamana razıyım ..

kısa ve öz bir mesaj canını yaktıysa bu kadar gönder tabiki...seviyosa zaten dönüp dolaşıp gelicektir. ki gidemicek. belli bi süre kafasını toplicak sadece... ama eminim bunuda yapamaz yazar arar korkuya kaplır...

kısa ve öz bir mesaj canını yaktıysa bu kadar gönder tabiki...seviyosa zaten dönüp dolaşıp gelicektir. ki gidemicek. belli bi süre kafasını toplicak sadece... ama eminim bunuda yapamaz yazar arar korkuya kaplır...

Canım ben elimi ayağımı çeksemde o kendini çok güçlü hissediyor değişen bişey olmayacak .
Ben bu mesajı yazacağım o dönüp bana tamam senin tribini nazını çekemem yazacak.
Ben o mesajdan sonra delireceğim bişey yazmadan mı iletişimi koparsam.
Gerçi belki aramaz yarın.
Ki inşallah aramaz.

Canım ben elimi ayağımı çeksemde o kendini çok güçlü hissediyor değişen bişey olmayacak .
Ben bu mesajı yazacağım o dönüp bana tamam senin tribini nazını çekemem yazacak.
Ben o mesajdan sonra delireceğim bişey yazmadan mı iletişimi koparsam.
Gerçi belki aramaz yarın.
Ki inşallah aramaz.

yaz canım içinde kalmasın ne diye saklicaksın hangi erkek anlıyor kadnları. konusmak istemezsen mesajdan sonra telefonunu kapat ki anlasın durumun ciddiyetini.

Back
X