Onu geri kazanmak istiyorum,ne yapmalıyım?

:14: Abla sadece gerçekten kızgınlık mı yoksa bişeylerin bitmesi mi gözümle göreyim istiyorum.

böyle yaparak üzerine giderek onun kendini daha fazla bişey sanmasını sağlıyosun kendince nasılsa benden vaz gecemez diyodur onun içinde kendini iki kat geri çekicekk bırak süre ver biraz erkekler üzerine bukadar fazla düşen kızlardan hoşlanmazlar kendini geri çekki o korksun şuanda senden okadar eminkii korkmuyo sensizlikten ...
yapma bitanemm böyle yaparakk onu kendinden daha fazla uzaklaştıracaksın kendinide harap ettiğin cabası bak dün gece aklım sende kaldıı yazdıklarından sonra ...
hem sen bu şekilde mutlu olacagınımı düşüünüyosunn ??? olamıycak bugün bitmese daha sonra bitecekk bari bırak sürekli kendinden ödün veren sen olmaaa ...

canım onların yanına gitmeden önce şunuda yapayım şunuda söyleyeyim diye çok planlar yaparız ama yanlarına geldiğimizde çoğunu unuturuz bence o esnada içinden ne geliyorsa onu yap onu söyle sana çok katı davranırsa asla taviz verme kendinden çünkü yeterince yıprandın üzüldün zaten eğer inadım inat yaparsa sen bilirsin de yoluna bak daha fazla üzülmeni istemiyoruz çünkü

böyle yaparak üzerine giderek onun kendini daha fazla bişey sanmasını sağlıyosun kendince nasılsa benden vaz gecemez diyodur onun içinde kendini iki kat geri çekicekk bırak süre ver biraz erkekler üzerine bukadar fazla düşen kızlardan hoşlanmazlar kendini geri çekki o korksun şuanda senden okadar eminkii korkmuyo sensizlikten ...
yapma bitanemm böyle yaparakk onu kendinden daha fazla uzaklaştıracaksın kendinide harap ettiğin cabası bak dün gece aklım sende kaldıı yazdıklarından sonra ...
hem sen bu şekilde mutlu olacagınımı düşüünüyosunn ??? olamıycak bugün bitmese daha sonra bitecekk bari bırak sürekli kendinden ödün veren sen olmaaa ...

Çok çok çok doğru söylüyorsun mantıklı düşününce hem fikirim ama kalbime öyle yenik düşüyorum ki..
Sanki üzerine gitmesem bensizliğe daha çok alışacak gibi hissettim ben hep.
Zaten bu görüşmeden sonra inanın birşey yapmayacağım.
Gözümle göreyim ki kalbimde inansın istiyorum.
Tek istediğim bu zaten.

canım onların yanına gitmeden önce şunuda yapayım şunuda söyleyeyim diye çok planlar yaparız ama yanlarına geldiğimizde çoğunu unuturuz bence o esnada içinden ne geliyorsa onu yap onu söyle sana çok katı davranırsa asla taviz verme kendinden çünkü yeterince yıprandın üzüldün zaten eğer inadım inat yaparsa sen bilirsin de yoluna bak daha fazla üzülmeni istemiyoruz çünkü

Tamam canım bende öyle yapacağım zaten.
Sadece gerçekten bu omu görmek istiyorum.
Yarın kendimden taviz vermeyeceğim , savunmada yapmayacağım.
Eğer istediğin bensizlikse sen bilirsin ben zaten bu bir ay ben seniszliğe alıştım bana dokunur mu bundan sonrası bilmiyorum ama ben seninle o kadar uğraştım ki sen daha henüz bensizlikle tanışmadın. Tanış bundan sonra diyeceğim çekip gideceğim.

Çok çok çok doğru söylüyorsun mantıklı düşününce hem fikirim ama kalbime öyle yenik düşüyorum ki..
Sanki üzerine gitmesem bensizliğe daha çok alışacak gibi hissettim ben hep.
Zaten bu görüşmeden sonra inanın birşey yapmayacağım.
Gözümle göreyim ki kalbimde inansın istiyorum.
Tek istediğim bu zaten.

güçlü olacaksın herşeyden önce iradene sahip çıkacaksınn ....

kalp yetmiyoo bitanemm bazı yerde ozmann iraden girecek ordataya gözünü kapatıp dönüp gideceksin arkanı biliyorum içinde bi parca çok acıycakk ama sen okadar güçlü olacaksınkiii bunuda yeniceksinn

güçlü olacaksın herşeyden önce iradene sahip çıkacaksınn ....

kalp yetmiyoo bitanemm bazı yerde ozmann iraden girecek ordataya gözünü kapatıp dönüp gideceksin arkanı biliyorum içinde bi parca çok acıycakk ama sen okadar güçlü olacaksınkiii bunuda yeniceksinn

Yarın onun karşısında çok güçlü olacağım!
Asıl mesele bundan sonrası .
İnanın yarından sonra üzgün bir ben olmayacak , en azından bu kadar üzgün :)

Yarın onun karşısında çok güçlü olacağım!
Asıl mesele bundan sonrası .
İnanın yarından sonra üzgün bir ben olmayacak , en azından bu kadar üzgün :)

Tamam canım bende öyle yapacağım zaten.
Sadece gerçekten bu omu görmek istiyorum.
Yarın kendimden taviz vermeyeceğim , savunmada yapmayacağım.
Eğer istediğin bensizlikse sen bilirsin ben zaten bu bir ay ben seniszliğe alıştım bana dokunur mu bundan sonrası bilmiyorum ama ben seninle o kadar uğraştım ki sen daha henüz bensizlikle tanışmadın. Tanış bundan sonra diyeceğim çekip gideceğim.
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canımmm hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyorum tekrar
arkadaşların dediği gibi sakın güçsüz durma
seni bu kadar üzgün gördüğü halde hala katı davranmaya devam ederse daha fazla yıpratma kendini ve kalk git yanından
umarım güzel haberlerle gelirsin ama güzel bi gelişme olmasa bile güçlü biri olarak dön onun yanından
bugün gelecek değil mi?
akşama bekliyoruz haberlerini...

Kızlar aslında moralimin bozuk olması lazım ama hissediyorum yumuşamayı ondan biraz iyim.
Biliyorsunuz işten ayrılmıştı bu girdiği iş yerinde 1 ayı dolmadı daha param yok 5inde alıcam şimdi istesem vermezler bi kaç gün önceden demem gerekir demişti sonrada mesaj atmıştı neyse tamam karttan çekerim demişti.
Dün buradan çıktıktan sonra aradı beni yarım saatden fazla telefonda tartıştık. Bir sürü şeyi anlattı durdu.
Bana artık yaptığım şeyleri hazmedemediğini falan söyledi. Boşluk kalmadı atacak dedi.
Şöyle bir cümle kurdu bak dedi eşşeğe odunu yüklersin ses etmez yüklersin yüklersin ses etmez ama yolda kalır eve gelemez dedi. Bak ben eşşek olduğumu da kabul ediyorum dedi.Kavgalarımızda benim ne hale geldiğimi de biliyorsun kaç kilo verdiğimi ellerimin halini saçlarımın halini dedi. Bende bu sefer de ben verdim 6 kilo dedim. Bir süre sustu . Gelecekmisin yarın dedim. İstemiyorum ama neyse gelcem Saat on gibi binerim 11.30 da orada olurum dedi. Tamam görüşürüz hoşçakal dedim. İyi geceler dedi.
Ben erken gelir diye beklemiyordum oyüzden saati 9 a kurmuştum. 8i 20 geçe 6 7 kere aramış telefonun şarjı bitmiş. 9a doğru uyandım telefonu açtım baktım aramış aradım hemen. Nerdesin dedi uyuyordum dedim dedi ki karttan çekmedi kartı dondurmuşlar:( Sesi çok üzgündü hissettim. Bana dedi ki ama ayarlamaya çalışcam bu hafta kesin gelcem sıkma canını tamam mı ders çalış dedi :69: Birde mesaj atmış ben duymayınca teli '' Karttan çekemiyorum dondurulmuş hesap. Hay ben böyle işe of ya. Bu hafta kesin gelicem para bulup söz merak etme yılbaşındada olur belki ama şuan çekmedi karttan özürdilerim yazmış.

Bu konuşma olumlu değil mi yinede kızlar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar aslında moralimin bozuk olması lazım ama hissediyorum yumuşamayı ondan biraz iyim.
Biliyorsunuz işten ayrılmıştı bu girdiği iş yerinde 1 ayı dolmadı daha param yok 5inde alıcam şimdi istesem vermezler bi kaç gün önceden demem gerekir demişti sonrada mesaj atmıştı neyse tamam karttan çekerim demişti.
Dün buradan çıktıktan sonra aradı beni yarım saatden fazla telefonda tartıştık. Bir sürü şeyi anlattı durdu.
Bana artık yaptığım şeyleri hazmedemediğini falan söyledi. Boşluk kalmadı atacak dedi.
Şöyle bir cümle kurdu bak dedi eşşeğe odunu yüklersin ses etmez yüklersin yüklersin ses etmez ama yolda kalır eve gelemez dedi. Bak ben eşşek olduğumu da kabul ediyorum dedi.Kavgalarımızda benim ne hale geldiğimi de biliyorsun kaç kilo verdiğimi ellerimin halini saçlarımın halini dedi. Bende bu sefer de ben verdim 6 kilo dedim. Bir süre sustu . Gelecekmisin yarın dedim. İstemiyorum ama neyse gelcem Saat on gibi binerim 11.30 da orada olurum dedi. Tamam görüşürüz hoşçakal dedim. İyi geceler dedi.
Ben erken gelir diye beklemiyordum oyüzden saati 9 a kurmuştum. 8i 20 geçe 6 7 kere aramış telefonun şarjı bitmiş. 9a doğru uyandım telefonu açtım baktım aramış aradım hemen. Nerdesin dedi uyuyordum dedim dedi ki karttan çekmedi kartı dondurmuşlar:( Sesi çok üzgündü hissettim. Bana dedi ki ama ayarlamaya çalışcam bu hafta kesin gelcem sıkma canını tamam mı ders çalış dedi :69: Birde mesaj atmış ben duymayınca teli '' Karttan çekemiyorum dondurulmuş hesap. Hay ben böyle işe of ya. Bu hafta kesin gelicem para bulup söz merak etme yılbaşındada olur belki ama şuan çekmedi karttan özürdilerim yazmış.

Bu konuşma olumlu değil mi yinede kızlar ?

Olumlu gibi de canım.Anlamadığım şu niye gelsin diye ısrar ediyosun ki sen git onun yanına..Her fedakarlığı erkeklerden beklememk lazım diye düşünüyorum.

Olumlu gibi de canım.Anlamadığım şu niye gelsin diye ısrar ediyosun ki sen git onun yanına..Her fedakarlığı erkeklerden beklememk lazım diye düşünüyorum.

Canım bende giderim gittim de ama inadından gelmedi beyimiz.
Birde sınavlarım başlıyor şu durumda gidemem onun gelmesi o yüzden gerekiyor.

Canım bende giderim gittim de ama inadından gelmedi beyimiz.
Birde sınavlarım başlıyor şu durumda gidemem onun gelmesi o yüzden gerekiyor.

Anladım canım ama bana olumlu gelişme gibi geldi.Tek taktik hiç birşeyi şu hayatta fazla istemeyeceksin..Ne zaman ki boşvermeye başlayacaksın akışına bırakacaksın işte o zaman ardı sıra mutluluklar gelecek emin ol..Mutluluk yakındır canım..

Bu arada merak ettim burcun yengeç mi :)

Anladım canım ama bana olumlu gelişme gibi geldi.Tek taktik hiç birşeyi şu hayatta fazla istemeyeceksin..Ne zaman ki boşvermeye başlayacaksın akışına bırakacaksın işte o zaman ardı sıra mutluluklar gelecek emin ol..Mutluluk yakındır canım..

Bu arada merak ettim burcun yengeç mi :)

İnşallahhhh yakındır canım , çok uğraştım bundan sonra gel demem gelecekse gelsin zaten. Eminim gelecektirde.
Yok canım boğa burcum (: yükselenimde boğa hatta ama bazı yerlerde ikizlerde oluyor anlamadım bende

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallahhhh yakındır canım , çok uğraştım bundan sonra gel demem gelecekse gelsin zaten. Eminim gelecektirde.
Yok canım boğa burcum (: yükselenimde boğa hatta ama bazı yerlerde ikizlerde oluyor anlamadım bende

Valla bazen bende çok iyi oluyorum bazen fena bunalıyorum.Bazen özlemden çıldırıyorum bazen de ona çok kızıyorum.Her insan hayatında 2. krediyi hak eder..Ama yok bacım vermiyor..Amannnn salla vermesse vermesin diyorum bende :)

anladığım kadarıyla sen daha iyisin canım
sen elinden geleni yaptın sakin sakin bekle bir gün pişman olur elbet

okudum konunu şimdi.. yanına gelicekmiş. gelmedi mi *-) bir de o gün para çekemediğinde seni aradığında telefon konuşmanız çok masum ve güzel geldi bana =) resmen seni aramış gelemeyeceğini çok sevdiği hiç kırmak istemediği birine açıklar gibi açıklamaya çalışmış.. o çocuk seni içinde hala çok seviyor önemsiyor bence.. =) eski konularını bilmiyorum ne yaşadınız bilmiyorum ama bu konuna göre yorum yaptım *-)

anladığım kadarıyla sen daha iyisin canım
sen elinden geleni yaptın sakin sakin bekle bir gün pişman olur elbet

İyi olmaya çalışıyorum bugün yine ağladım mesela.
Ama ben onsuzluğa değil takındığı tavra çok üzülüyorum.
Benim suçum bu olanlar onu ilişki boyunca çok hırpaladım şimdide o beni çok hırpalıyor
Eskisi gibi olurmuyuz hiç bilmiyorum.

okudum konunu şimdi.. yanına gelicekmiş. gelmedi mi *-) bir de o gün para çekemediğinde seni aradığında telefon konuşmanız çok masum ve güzel geldi bana =) resmen seni aramış gelemeyeceğini çok sevdiği hiç kırmak istemediği birine açıklar gibi açıklamaya çalışmış.. o çocuk seni içinde hala çok seviyor önemsiyor bence.. =) eski konularını bilmiyorum ne yaşadınız bilmiyorum ama bu konuna göre yorum yaptım *-)

Canım ben çenemi hiç tutamıyorum çok kötü laflar ettim aramayacağım seni birdaha unutmak için herşeyi yapcam dedim. 2 gün sonra aradı ne yapıyorsun diye bu akşam gelecekti ama cumartesi gününe izin alamadı ben yine birsürü laf ettim :S Sürekli sen bana şöyle böyle yaptın modunda birdaha eskisi gibi olamıycaz.

Kızlar bugün görüştük sonunda
Nasıl geçti bir fikrim yok. Bazen çok mesefali bazen çok sevgi doluyduk .
Onca konunun üstüne yüz yüze gelince kavga falan etmedik ama biraz umursamaz gibiydi sinirli oluşuna veriyorum.
Öyle evdekileri sordu iş yerinde ki şeyleri anlattı telefonunda bişeyler gösterdi.
Böyle geçti elim duruyordu parmaklarımı sevdi sonra elini uzattı elimi tuttu yüzünü falan sevdirdi o da sevdi olağandı işte konuları açmadık o konuş dedi bende konuşamıyorum ki kötü oluyorum dedim telefonda konuşuyordun ama dedi ne bilim konuşamıyorum dedim .
Ne olacak peki dedim bilmiyorum dedi :( Bana güvenmediğini yine aynı olacağımı söyledi.
Ben onu hiç gitmez sanmışım sürekli bitti demişim ben istemişim falan filan.
Annem arayınca kalkmak zorunda kaldık. Çıktık cafeden yürüyorduk koluna girmemi söyledi öyle gittik. Sessiz sessiz yürüdük.Koluna girip elimi cebine soktum elimi tuttu. Ama bişey demedik sonra durağa geldik öptük birbirimizi bana paran var mı dedi herzaman yaptıkğı gibi :D ayrıldık .
Ama eve gidip geldin mi demedi sonra msj attım işte baktım bşy yazmıyor hiç mi beni merak etmiyorsun dedim o da içime saklıyorum dedi dedim ki bak biz hala birbirimize aşığız zaman kaybetmeyelim artık temiz bir sayfa açalım. Dedi değişeceğine imkan vermiyorum. Dedim senden başka kimseyi istemiyorum sadece sen ceza verme yeter artık. Dedi ki düzelmezsin düzelmez . Söz düzelcem dedim :( Bişey yazmadı belki uyudu bilmiyorum :(

Back
X