- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
Kızlar bugün görüştük sonunda
Nasıl geçti bir fikrim yok. Bazen çok mesefali bazen çok sevgi doluyduk .
Onca konunun üstüne yüz yüze gelince kavga falan etmedik ama biraz umursamaz gibiydi sinirli oluşuna veriyorum.
Öyle evdekileri sordu iş yerinde ki şeyleri anlattı telefonunda bişeyler gösterdi.
Böyle geçti elim duruyordu parmaklarımı sevdi sonra elini uzattı elimi tuttu yüzünü falan sevdirdi o da sevdi olağandı işte konuları açmadık o konuş dedi bende konuşamıyorum ki kötü oluyorum dedim telefonda konuşuyordun ama dedi ne bilim konuşamıyorum dedim .
Ne olacak peki dedim bilmiyorum dediBana güvenmediğini yine aynı olacağımı söyledi.
Ben onu hiç gitmez sanmışım sürekli bitti demişim ben istemişim falan filan.
Annem arayınca kalkmak zorunda kaldık. Çıktık cafeden yürüyorduk koluna girmemi söyledi öyle gittik. Sessiz sessiz yürüdük.Koluna girip elimi cebine soktum elimi tuttu. Ama bişey demedik sonra durağa geldik öptük birbirimizi bana paran var mı dedi herzaman yaptıkğı gibiayrıldık .
Ama eve gidip geldin mi demedi sonra msj attım işte baktım bşy yazmıyor hiç mi beni merak etmiyorsun dedim o da içime saklıyorum dedi dedim ki bak biz hala birbirimize aşığız zaman kaybetmeyelim artık temiz bir sayfa açalım. Dedi değişeceğine imkan vermiyorum. Dedim senden başka kimseyi istemiyorum sadece sen ceza verme yeter artık. Dedi ki düzelmezsin düzelmez . Söz düzelcem dedimBişey yazmadı belki uyudu bilmiyorum
![]()
Kızlar sizce durum nedir