• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu hic görmedim, ama cok seviyorum :((

Basakk92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
8
0
36
Hollanda
Merhabalaar,

Ben 19 yasindayim ve yurtdisinda yasiyorum.
Yaklasik 4 aydir yazisitigim biri var. Kendisini daha önce hic görmedim.
Facebook`tan tanistik, ve daha sonra muhabbetlerimiz msn`de devam etti.
Birbirimizi sadece webcam`de gördük, ve bir kac defa telefonda konustuk.
Birbirimizle her konu hakkinda konusuyoruz. Akliniza ne gelirse.
Bazen gecmis, bazende gelecek hakkinda konusuyoruz.
Kendisi benden 6,5 yas büyük ve Izmir`li (izmirde yasiyor ayni zamanda).
Ne zaman msn`e girsem, ve onun cevrimici oldugunu gorsem kalbim küt küt atiyor, yerinden cikacak gibi oluyor sanki.
Birbirimize hep askim, bitanem, hayatim, canim, balim gibi sözcüklerle hitap ediyoruz.

Onunla konusmadigim zamanlarda sürekli aklimda oluyor kendisi. Keske bukadar uzakta olmasada yaninda olsam diye geciriyorum hep aklimdan.
Onu gormeyi, yakindan gormeyi o kadar cok istiyorumki, anlatamam. Onu dusundugum zaman yuzumde hep bi tebessüm olusuyor.
Icimden ne calismak, ne ders yapmak geliyor, tek istegim butun gun yatip sadece ve sadece onu dusunmek.
Sizce bu ask mi? Yoksa gecici hayranlik mi? Daha önce hickimseye böyle seyler hissetmemistim.
Eski sevgililerimde bile hisetmemistim yani. Ilk defa oluyor bole seyler, ustelik onu gercekte gormedigim halde.
Ona ulasamadigim zamanlarda surekli fotograflarina bakiyorum. Yani biliyorum cok tuhaf bunlarin hepsi, ama gercek.
Lutfen bana yardimci olun ne yapacagimi bilmiyorum. Onu gormeyi ve yakindan tanimaya okadar cok istiyorumki, nelerimi vermezdim yani.
Sizce ben asikmiyim?

tarif ettigin seyler ask ın belirtileri evet

ama bunun ask mı yoksa gecici bir hayranlık mı oldugunu ancak onu yuzyuze gorup onla zaman gecirdiginde ve ilişkinin uzerinden de zaman gectiginde anlayabilirsin ...

ne bilim yuzyuzeyken belki oturusu kalkısı bi bakısı hareketi sana ters gelir ve o an sogursun yada gercekten asıksan her seyiyle hala aynı duyguları yasarsın

suan net bir şekilde evet bu ask yada degil demek cok zor olsa gerek tatlımm..

yalnız dersler önemli, kimse için gelecegini riske atma

Bence hiiiçççç tuhaf değil. Şimdiki durumun için aşıksın derim ben. Aşk ille de dokunduğun, yüz yüze görüştüğün adama hissedilen duygu değildir bana göre. Sesini dahi duymadığın birine aşık olabilirsin uzaktan. Kimi buna hayranlık der, kimi saçmalık der... Her neyse. O kelimeler insanların kendi seçimi. Ben içinde böyle hisler uyanan biri varsa karşımda o kişiye "sen aşıksın arkadaş" derim. Ne hissediyorsan odur mevzu. Ona bir isim koymana gerek yok. Ama yan yana geldiğinde o insanla, her şey değişebilir. Belli olmaz. Sen bence sadece bu ana odaklan ve hissettiklerinin tadını çıkar. Bunlar inan ki çok ama çok zor yaşanan şeyler. Karnında kelebekler uçuşması falan... Çok hoş. :31:

hıc gormedıgın bırıne hıssettıklerın ask degıl hayranlıktır .su anda ayrımısınız bılmıyorum eger ayrı degıl ısenız gorustugunuzde kendın verıceksındır kararını zaten .askmıdır hayranlıkmıdır anlarsın.hem neden senı gormeye gelmıyor kı bu kadar ay msnde gorusmussunuz eger o da bırseyler hıssetseydı gelırdı dıye dusunuyorum

Merhabalaar,

Ben 19 yasindayim ve yurtdisinda yasiyorum.
Yaklasik 4 aydir yazisitigim biri var. Kendisini daha önce hic görmedim.
Facebook`tan tanistik, ve daha sonra muhabbetlerimiz msn`de devam etti.
Birbirimizi sadece webcam`de gördük, ve bir kac defa telefonda konustuk.
Birbirimizle her konu hakkinda konusuyoruz. Akliniza ne gelirse.
Bazen gecmis, bazende gelecek hakkinda konusuyoruz.
Kendisi benden 6,5 yas büyük ve Izmir`li (izmirde yasiyor ayni zamanda).
Ne zaman msn`e girsem, ve onun cevrimici oldugunu gorsem kalbim küt küt atiyor, yerinden cikacak gibi oluyor sanki.
Birbirimize hep askim, bitanem, hayatim, canim, balim gibi sözcüklerle hitap ediyoruz.

Onunla konusmadigim zamanlarda sürekli aklimda oluyor kendisi. Keske bukadar uzakta olmasada yaninda olsam diye geciriyorum hep aklimdan.
Onu gormeyi, yakindan gormeyi o kadar cok istiyorumki, anlatamam. Onu dusundugum zaman yuzumde hep bi tebessüm olusuyor.
Icimden ne calismak, ne ders yapmak geliyor, tek istegim butun gun yatip sadece ve sadece onu dusunmek.
Sizce bu ask mi? Yoksa gecici hayranlik mi? Daha önce hickimseye böyle seyler hissetmemistim.
Eski sevgililerimde bile hisetmemistim yani. Ilk defa oluyor bole seyler, ustelik onu gercekte gormedigim halde.
Ona ulasamadigim zamanlarda surekli fotograflarina bakiyorum. Yani biliyorum cok tuhaf bunlarin hepsi, ama gercek.
Lutfen bana yardimci olun ne yapacagimi bilmiyorum. Onu gormeyi ve yakindan tanimaya okadar cok istiyorumki, nelerimi vermezdim yani.
Sizce ben asikmiyim?

Her ikisi de olabilir canım.Ama bence de yüzyüze görüşmeden tam olarak anlayamazsın.Çünkü insanın canlı kanlı haliyle webcamdaki hali ciddi anlamda farklı oluyor. Tecrübemle sabittir bu. :27: Ama her ne olursa olsun hissettiklerin çok güzel şeyler. :69: Ben uzun zamandır birinden bu şekilde bahsetmedim, bu duyguyu özlediğimi fark ettim şimdi.. Tadını çıkar derim yaşadıklarınızın. :34:

daha önce hiç netten tanışıp görüştüğün birileri oldu mu?
eğer olmadıysa belki bu cazip geliyordur senin için sonuçta
sadece yazışyormusşunuz ve camde görüşüyormuşsunuz.
belki gerçek hayatta görsen tek bi hareketi ondan soğuman için yetecek
ama şuanda onu tam olarak tanımıyorsun ve hayalindeki kişinin yerine koyuyorsun
ve sana kusursuz biri gibi geliyordur bilemiyorum...
ve herşeyden konuşuyoruz demişsin bilmiyorum cinsellik var mı içinde
ama eğer bu tarz şeyler konuşmak istiyorsa dikkatli ol derim...

tarif ettigin seyler ask ın belirtileri evet

ama bunun ask mı yoksa gecici bir hayranlık mı oldugunu ancak onu yuzyuze gorup onla zaman gecirdiginde ve ilişkinin uzerinden de zaman gectiginde anlayabilirsin ...

ne bilim yuzyuzeyken belki oturusu kalkısı bi bakısı hareketi sana ters gelir ve o an sogursun yada gercekten asıksan her seyiyle hala aynı duyguları yasarsın

suan net bir şekilde evet bu ask yada degil demek cok zor olsa gerek tatlımm..

yalnız dersler önemli, kimse için gelecegini riske atma

Evet gercekten cok haklisin canim :)
Yani bu konuyu bende cok dusundum (yani onu gercekte gordugumde hareketleri falan batarsa veya tam tersi hosuma felan giderse)..
Ama cam`dayken okadar dogal gorunuyorki. Yani sanki hep oyle gibi :69:

Bence hiiiçççç tuhaf değil. Şimdiki durumun için aşıksın derim ben. Aşk ille de dokunduğun, yüz yüze görüştüğün adama hissedilen duygu değildir bana göre. Sesini dahi duymadığın birine aşık olabilirsin uzaktan. Kimi buna hayranlık der, kimi saçmalık der... Her neyse. O kelimeler insanların kendi seçimi. Ben içinde böyle hisler uyanan biri varsa karşımda o kişiye "sen aşıksın arkadaş" derim. Ne hissediyorsan odur mevzu. Ona bir isim koymana gerek yok. Ama yan yana geldiğinde o insanla, her şey değişebilir. Belli olmaz. Sen bence sadece bu ana odaklan ve hissettiklerinin tadını çıkar. Bunlar inan ki çok ama çok zor yaşanan şeyler. Karnında kelebekler uçuşması falan... Çok hoş. :31:

Cok tesekkur ederim :)

`Aşk ille de dokunduğun, yüz yüze görüştüğün adama hissedilen duygu değildir bana göre` özellikle bu sözün cok hosuma gitti :)
Bende bu hissettiklerimin sacmalik oldugunu bile dusunmustum bi ara, ama bu dusuncelerim hissettiklerimi degistirmiyor gercektende :66:
Onu dusundugu her an benim icin cok özel ve güzel..

hıc gormedıgın bırıne hıssettıklerın ask degıl hayranlıktır .su anda ayrımısınız bılmıyorum eger ayrı degıl ısenız gorustugunuzde kendın verıceksındır kararını zaten .askmıdır hayranlıkmıdır anlarsın.hem neden senı gormeye gelmıyor kı bu kadar ay msnde gorusmussunuz eger o da bırseyler hıssetseydı gelırdı dıye dusunuyorum

Nasil gelsinki o Türkiyede, ben Hollandadayim. Ayrica vizesi felan yok malesef, yoksa bi aralar bahsetmisti gelmek istediginden.
Ben arada bir geliyorum tatil icin Türkiyeye, simdilik nasil olacak bimiyorum, yani annem babam meseleleri felan, ama birgün (eger tabii böyle devam ederse) onu mutlaka canli canli görücem insallah.

Her ikisi de olabilir canım.Ama bence de yüzyüze görüşmeden tam olarak anlayamazsın.Çünkü insanın canlı kanlı haliyle webcamdaki hali ciddi anlamda farklı oluyor. Tecrübemle sabittir bu. :27: Ama her ne olursa olsun hissettiklerin çok güzel şeyler. :69: Ben uzun zamandır birinden bu şekilde bahsetmedim, bu duyguyu özlediğimi fark ettim şimdi.. Tadını çıkar derim yaşadıklarınızın. :34:

Evet gercekten cok güzel bir duygu bu :) Cok tesekkur ederim canim tavsiyen icin.
Onunla ne zaman gercekte yuz yuze gelirim bilmiorum ama sanirim zannettigim gibi, yani bence cok dogal:)

daha önce hiç netten tanışıp görüştüğün birileri oldu mu?
eğer olmadıysa belki bu cazip geliyordur senin için sonuçta
sadece yazışyormusşunuz ve camde görüşüyormuşsunuz.
belki gerçek hayatta görsen tek bi hareketi ondan soğuman için yetecek
ama şuanda onu tam olarak tanımıyorsun ve hayalindeki kişinin yerine koyuyorsun
ve sana kusursuz biri gibi geliyordur bilemiyorum...
ve herşeyden konuşuyoruz demişsin bilmiyorum cinsellik var mı içinde
ama eğer bu tarz şeyler konuşmak istiyorsa dikkatli ol derim...

Aslinda nette konustugum birsuru kisi oldu evet, ama hicbiri ile bulusmadim.
Daha dogrusu hicbiri ile fazla muhattap olmadim, ilk defa boyle uzun uzun konustugum biri oluyor.
Evet her konu hakkinda konusabiliyorum onunla, ve acikcasi ara sira cinsellige dogru da yoneliyor muhabbetimiz,
ama her defasinda bana `eger rahatsiz oluyorsan konuyu aninda keser atariz, bize konu mu yok` diye soruyor.
Yani bilmiyorum, diger erkekler gibi degil (simdilik anladigim kadariyla tabii), genelde sanal alemdeki erkekler konuya direk cinsellikten girerdi, ama bu benimle her konu hakkinda konusmak istiyor, ailemden tut, tv`de izledigimiz dizilere kadar :)
Yani cok cana yakin biri, ve cam acik oldugunda sadece benimle ilgileniyo
(yazdiklarima mesela guluyo eger komik bisey dediysem, veya bi soru sordugumda ona dusunerek cevap veriyor).
Sanirim beni ona ceken seyde bunlar.

Herkes olumlu yaklaşmış. Çok şaşırdım.
Ben olumsuz yaklaşarak bir ilki başlatmak zorundayım ama.
Senin yaşındayken, daha doğrusu 17 filandım. Ben de internet üstünden 1 kişi ile adının AŞK olduğunu SANDIĞIM bir şeyler yaşamıştım.
Sonra bir kere görüştük, ama o da ne? Görüştüğümüzde aynı elektriği alamadım. Elimi tutmak istedi çektim. Eee noldu benim AŞK SANDIĞIM duyguya?
Bitti :) Olay gerçek hayata geçince bitti.
Bir arkadaş, aşkın ille dokunarak görerek olmadığını söylemiş.
Sonuna kadar katılıyorum. Lakin İKİSİ birbirini daha HİÇ GÖRMEMİŞ.
Bir ilişkiye aynı şehirde başlarsın, farklı ülkelerde yaşamak zorunda kalırsın. O zaman devam edebilir. O zaman bu fikrini desteklerim.Dokunmadan da görmedende aşkı sevgisi devam edebilir.
Ama kusura bakmayın, daha hiç görmediği birine kimse ne aşık olabilir, ne sevgi besleyebilir.
Hem ister katılın ister katılmayın, AŞKIN İÇİNDE DOKUNMAK VARDIR.KUVVETLİ BİR ŞEYDİR ÇÜNKÜ AŞK.DOKUNMAMAYA DAYANAMAZ.
Aşk filan diye yorumlayanlar olmuş , sinirlendim açıkçası. Ya ben 1,5 yıl boyunca gördüğüm dokunabildiğim halde, ve gerçekten her buluşmamıza içim titreyerek gittiğim halde adına AŞK demeye dilim varmadı. Neden aşkı internet aleminde duyulabilcek bir şeymiş gibi küçültüyorsunuz?
Ben sana söyleyim arkadaşım, bu senin içindeki beğeni,hayranlık, ilgi uyandırma tarzında küçük bir enerji.
Ama ötesi yok. Seni kırmak filan istemem, ama böyle.
Şimdi bana sorsan, ben hayatta internet üzerinden birinden hoşlanmam mesela. Biliyorum çünkü geçici biraz mantıkdışı duygular.

Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

canım yaşının senden büyük olması seni ona çeken en büyük sebep..
yaşı senden büyük olduğu için senden daha fazla düşünüyor konuşuyor ve ifade edebiliyor.
ağzıda iyi laf yapıyorsa vay haline gözü kapalı aşık olursun...

bu elbet kötü değil ama dikkatli olmalısın..herkes iyi niyetli değil..hele ki bilgisayarda bile olsa paylaşımlarına dikkat et.. Allah muhafaza herşey iyi olabilir öyle görünebilir ama sonrasında ne olacağını bilemezsin...
mutluluk seninle olsun :)

Evet gercekten cok güzel bir duygu bu :) Cok tesekkur ederim canim tavsiyen icin.
Onunla ne zaman gercekte yuz yuze gelirim bilmiorum ama sanirim zannettigim gibi, yani bence cok dogal:)

Açıkçası ben internette tanışma konusunda katı değilim.Bence bir partide yada ne bilim herhangi bir organizasyonda falan tanışmaktan tek bir farkı var.Yüzyüze görüşünce dış görünüşünden etkilenebilirsin.Sen de burada anladığım kadarıyla sana davranışından etkilenmişsin. İnternet deyince insanın aklına ister istemez acaba dürüst mü diye geliyor ama yüzyüze görüştüğümüz, çok iyi tanığımızı sandığımız sevgililerimizin de yalanları çıkabiliyor ortaya.
Yalnız; bana kızanlar olabilir.O yüzden üstüne basarak söylüyorum ki ; ben sana güven sonuna kadar falan demiyorum bak canım.İleride pişman olmayacağın, aşırı uçlarda davranışlar sergilemezsen bir sakıncası da olmaz bu şekilde görüşmenizin.Ona karşı hissettiklerini de ilk yüzyüze görüşmenizde netleştirirsin. Umarım güzel biter tatlım... :69:

Belki söyleyeceklerim için kızabilirsin....

Senin yaşlarındaydım ve aynen senin durumundaydım bazı şeyler dışında... Aşık oldum, belki de olduğumu sandım, bilemiyorum. Ama bir gün bir anda her şey bitti ve tam olarak kendime gelmem 2 seneyi buldu... Çünkü sen o insanı kameradan, resimlerinden gördüğün kadarıyla biliyorsun, gerisini ise sen kendi ideal fikirlerinle, hayallerinle dolduruyorsun... Bu sebeple yüzyüze görüşmediğin bir insana sakın bağlanma o kadar ve netten birileriyle tanışma alışkanlığını da bir kenara bırak...

Dikkatli ol derim , herkes senin gibi olmayabiliyor ...
Aşk güzel şey ama aşka dalıpta bazı şeyleri göz ardı etme...
Yine de mutluluklar..

Back
X