Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya melek ne askmis bu boyle. Her gun her gun konu aciyosun. Unutursun bisey olmaz. Kimler kimler unutulmadi ki?Tam vazgeçicem diyorum
Ama ne olursa olsun onu içimde bitiremiyorum....
Doğru unutuluyorda zaman alıyor...Ya melek ne askmis bu boyle. Her gun her gun konu aciyosun. Unutursun bisey olmaz. Kimler kimler unutulmadi ki?
Tam vazgeçicem diyorum
Ama ne olursa olsun onu içimde bitiremiyorum....
UmarimCanım meşgale bulsan kendine başka şeylerle ilgilensen..evlat acısı bile unutuluyor sende unutcaksın merak etme....
Tesekkurlwrbir yerde duymusdum."bir insani unutmak istiyorsan,yalniz kalmayacagsin,onun dusunmemeye calisirsin.hatirladigin zaman kotu huylarini dusun.kafani karisdiracak ugraslar bul kendine"
terube edilmisdir.
2 haftane kadar oldu ayrılalı
Yalvarmamda yakarmamdaHer gün konu açtığından msj yazar gibi kısacık yazmışsın git barış yalvar yakar da bizide bu dertten kurtar
daha yeni olmuş bi sakin ol kendine bi ugraş bul oyalan canım2 hafta
Aynı benBiz de ayrılalı nerdeyse 1.5 ay oldu. İlk zamanlar sürekli ağlıyordum. Sonra alışmaya başladım gibi ama aklıma geldikçe ara ara yine ağlıyorum. O kadar çok alışmıştım, sevmiştim ki onu...
Ne zaman ağlayacağım belli olmuyor... Bazı günler diyorum ki kendi kaybetti, arkadaşlarının ve ailesinin yapmadığı şeyi yaptım, benim gibisini bulamayacak, sen güçlü bir kızsın; Özgürsün,rahatsın,istediğin her şeyi yapabilirsin...Aynı benSabah kalkıyorum iyiyim bugün diyorum akşama başlıyorum zırlamaya :'(