Onu içimde bitiremiyorum

Canım meşgale bulsan kendine başka şeylerle ilgilensen..evlat acısı bile unutuluyor sende unutcaksın merak etme....

bir yerde duymusdum."bir insani unutmak istiyorsan,yalniz kalmayacagsin,onun dusunmemeye calisirsin.hatirladigin zaman kotu huylarini dusun.kafani karisdiracak ugraslar bul kendine"

terube edilmisdir.

ne kadar oldu ayrılalı

bir yerde duymusdum."bir insani unutmak istiyorsan,yalniz kalmayacagsin,onun dusunmemeye calisirsin.hatirladigin zaman kotu huylarini dusun.kafani karisdiracak ugraslar bul kendine"

terube edilmisdir.
Tesekkurlwr
Bu ara vizelerim olduğu için derslere bile veremiyorum kendimi

Zamanla herşey geçeeer unutamıyorum unutmak istemiyorum dersen zaten başaramazsın.
Geçer geçer neler neler geçmiyor oda geçer :)

Biz de ayrılalı nerdeyse 1.5 ay oldu. İlk zamanlar sürekli ağlıyordum. Sonra alışmaya başladım gibi ama aklıma geldikçe ara ara yine ağlıyorum. O kadar çok alışmıştım, sevmiştim ki onu...

Biz de ayrılalı nerdeyse 1.5 ay oldu. İlk zamanlar sürekli ağlıyordum. Sonra alışmaya başladım gibi ama aklıma geldikçe ara ara yine ağlıyorum. O kadar çok alışmıştım, sevmiştim ki onu...
Aynı ben :( Sabah kalkıyorum iyiyim bugün diyorum akşama başlıyorum zırlamaya :'(

Aynı ben :KK43: Sabah kalkıyorum iyiyim bugün diyorum akşama başlıyorum zırlamaya :'(
Ne zaman ağlayacağım belli olmuyor... Bazı günler diyorum ki kendi kaybetti, arkadaşlarının ve ailesinin yapmadığı şeyi yaptım, benim gibisini bulamayacak, sen güçlü bir kızsın; Özgürsün,rahatsın,istediğin her şeyi yapabilirsin...
Ama ertesi gün bir şey oluyor hüngür hüngür ağlıyorum, mektuplarını okuyorum, güzel günleri düşünüyorum.
Daha önce vakit geçirdiğimiz yerlerden geçerken o kadar kötü oluyorum ki. Hemen gözlerim doluyor. Her yerde o kadar çok anımız var ki... Bu acı geçmeyecekmiş geliyor. Kalbim çok ama çok acıyor, bazen dayanamadığımı hissediyorum bu acıya, :KK61::KK61:

Ona ait herşeyi yok et bence. Ve sadece Zaman sonra gülüp geçeceksin :)

Back
X