- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
6 yıl önce lisedeyken tanıştık onunla. 6 yıldır birbirimizi tanıyoruz ama devamlı bir ilişkimiz olmadı. Ayrılıklarla geçen koskoca 6 yıl... En başından beri ipleri ona vermiştim her konuda daha çok çabalayan bendim. Normal olarak hiçbir şekilde sağlıklı bir ilişkimiz olmadı. Ayrıldım ve bu sefer gerçekten bitti dediğim zamanlarda yeniden benimle iletişime geçti. Yüzyüze görüşüp konuşmak istediğini söyledi. Kendimi biraz naza çekip sonra kabul ettim. Öncekinden farklıydı konuşmaları uzun uzun pişmanlığını dile getirdi. Beni ailesiyle tanıştıracağını söyledi. Tabii ki sadece lafta olabilir diye tamamen inanmadım zamana bıraktım. Eskisi kadar ilgilenmemeye çalışıyorum. Artık bu ilişki için o emek harcasın istiyorum. İlgisi eskiye nazaran daha fazla ama devamlılık bekliyorum gerçekten inanabilmek için. Bu süreçte bana önerebileceğiniz şeyler var mı? Yeniden yıpranmak istemiyorum. Bir de beni ailesiyle tanıştırması ne zaman uygun olur? Ne kadar süre sonra aile meselesini dile getirmeliyim? Ya da ondan mı bir adım beklemeliyim?