- 23 Haziran 2016
- 6
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi eleutheromania
kızlar kusura bakmayın burdaki çoğu konuya göre biraz basit kaçtı bu konu.bir erkek arkadaşım var iki aydır birlikteyiz.annem hiç onaylamıyordu bu ilişkiyi çünkü her anne gibi endişeleri vardı ve güven vermeyen bazı hareketlerde bulundu erkek arkadaşım anlatıyım.şirket bunu yurt dışına göndercekti bu da bana ben sensiz olmak istemiyorum yurt dışı meselesini onaylamamak için sürekli telefonun başında olmam gerekiyor ama elimdeki telefon sürekli kapanıyor telefonları değişelim mi dedi ben de hiç düşünmeden kabul ettim tabi pişman da değilim neyse telefonları değiştik.arkadaşı araba kullanırken kaza yapmışlar benim telefonum kırılmış.erkek arkadaşımın da ayağı çatlamış.yenisini alıcam dedi yok gerek yok gerçekten dedim.annem bu konuda yalan söylediğini düşünüyor mesela kuzenim de aynı şekilde güvenmiyordu.kuzenim sevgilime hiç güvenmediği için arkadaşının insta hesabından takip ettirmiş bizimki de hemen geri dönüş yapmış takibe kız mesaj atıyor merhaba tanışalım mı diye bizimki de benim çok kıskanç bir sevgilim var seni o göndermiş olabilir profiline bakmam lazım diyor hani sanki eğer sevgilim göndermediyse tanışabiliriz der gibi.ben bunu çok sonradan duydum tabi hemen arayıp hesap sordum acemice davrandım.sevgilim de ben biliyodum senin gönderdiğini falan dedi kuzenimle kavga etti buna yazan kıza mesaj attı nasıl oyun oynarsınız bana diye.ilişkiyi bitirdi ben böyle oyunlara gelemem diye.neyse ertesi gün ben çok sinirlendim ve biraz da kuzenimin gazıyla mesaj attım bence benim telefonum kırılmadı sen onu sattın dedim bu lafım çok üzmüş onu gerçekten böyle olmasını istemedim ben.şimdi barıştık ama soğuk aramız ve ben soğuduğum zaman eskisi gibi olamıyorum seni seviyorum ama eskisi gibi olamayız dedi kızlar ne yapmam lazım