Onu nasıl geri kazanabilirim yardım edin :'(((

ozlemcaglar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
93
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar.. Benim sorunum sözlüm ile :'(( 2 yıldır birlikteyiz çok şükür.. Ama aramızda asırı derecede kıskanclık var.. Niye baktın niye ettin niye giydin vs.. Çoğu sorunu astık aramızdaki.. Eskiden rimel sürmeme zor izin veren sevgilim gitti bu sene topuklu giydim filan.. makyaj bir ton :) Giyimime filan hiç karışmaz askılı vs istedgimi giyerim.. Sorun yok ama Televizyonu bile sorun yapabiliyoruz msela kurtlar vadisi var izliyor onu bile sorun yapıyorum Ama bunun nedeni uzaklık.. ben istanbuldayım o ist dısında.. senede bir kere görüyorum yazın.. oda bu sene gidemeyecegiz.. Konuma gelecek olursam..; sözlüm bana hep derki kavga da etsek kötü de olsak bana ne diyorsan de, ne yapıyorsan yap kendine tek kelime etme der.. Ama ben :'(( bundan nefret ettiğini bildiğim için de kendime çok sey söyledim canı yansın diye.. Bu hatayı yaptım evet hemde kaç kez (( ve gözünde degerim düştü.. Bana çok soguk ne kadar iyi olsak da askım canım bitanem filan soguklugu hissedyorum yardımedin onu nasıl kazanabilrim ne olurr :'(((((((((

canım söylediğin kıskançlıklar her ilşkide var zaten onlar problem değil. bence birbirinizi seven çiftsiniz ve soğukluğu geçici. güzel sözler söyle. ara sesini duy. gece anlamlı bi şiir yaz yolla. mailine ikinizin resmini yolla sizi hatrlat onu. bu tür adımlarla yaklaş asla geri itmeyecektir seni

"kendine tek kelime etme" derken ne demek istiyo sözlün ve sen buna rağmen ne dedin ki bu kadar kızdı sana..?? biraz daha açıklar mısın ona göre doğru yorum yapmak isterim

Canım benim çok sagol yorumların için çok haklısın ikimiz de internet kullanmıyoruz.. Ama ona gece erken uyudugunda tlf kapalı oluyor bir sürü msj atıyorum sürprz yapıyorum çok mutlu oluyor biliyorum.. Çok iyiyiz aslında şükür. ama sogukluk hissediyorum.. Ondanda karsılık bkliyorum ben.. ben erken uyuyorum sabah telefonuma bakıyorum bir mesaj seni seviyorum :'((( neden diyorum neden çok mu kötüyüm hayır zamanla eskisi gibi olacagım diyor dayanamıyorum böyle olmasına suan gözlerim dooldu :'(((( Çok sağol hayatım benm yorum yapman yeter !

"kendine tek kelime etme" derken ne demek istiyo sözlün ve sen buna rağmen ne dedin ki bu kadar kızdı sana..?? biraz daha açıklar mısın ona göre doğru yorum yapmak isterim

Küfür kırıcı söz vs canım.. Ben ona kızınca s.lak ble desem kendime s.lağım demeyecegim.. Kendime agır kelime etmemi kabullenemezmiş öyle diyordu sürekli.. Ben ise kavga ettik agır.. kıskandım Sana bir daha geri dönersem dedim küfür ettim kendime :'(((( Çok pişmanım ama bir çok kez yaptım bunu.. (

canım geçicektir emin ol. bazen yalnız bırak sıkma bazen adım at güzel şeyler yap. üzülüyosundur elbet. ama yanlış bişey yaparda onu kaybedersen dahada üzülürsün. seviyosan uğraş kurtar bu kötü durumdan ikinizi. hem bundan sonra huyunuda almışın nefret etiiği şeyleri sakın ama sakın yapma

Ne gibi canım mesela üstüne mi gitmiyim mesaj mı atmıyım kıskançlık mı yapmıyım :'((

Ne gibi canım mesela üstüne mi gitmiyim mesaj mı atmıyım kıskançlık mı yapmıyım :'((

canım mesela bi bahane bul yazma bigün saatlerce düşünsün biraz özlesin seni. ama durduk yere yazmazsan bu onu dahada kızdırır. ne biliim temizlik yapcam tüm gün de bişeyler uydur. sonra gece pat diye çok güzel mesaj at. kıskançlığın dozunda ve gerektiğinde yapılmasından yanayım bn cnm eğer çok kıskanç biriysen bunuda azaltabilirsin mesela

Çok asırı kıskancım.. Ama duramıyorum canım. Annem de öyle giyor gitme üstüne mesaj atma diyor dayanamıyorum :'((

canım özelden msn verir misin eklesem oradan görüşsek :'(( tabi istersen yanlış anlama..

Çok asırı kıskancım.. Ama duramıyorum canım. Annem de öyle giyor gitme üstüne mesaj atma diyor dayanamıyorum :'((

ben de senin gibiydim canım, ama bu oylesine zarar veriyor ki insana ve şimdi görüyorum ki ne kadar saçmalamışım ne kadar hata yapmışım abartmışım.. psikolojik destek aldım ben, sen de bu yolu denemelisin bence arkadaşım.

şimdi anlıyorum canım ben de bazen onu çok sevmeme rağmen sırf canı yansın diye nişanlıma saçma şeyler söylediğim olur... benim sana tavsiyem olayın arası soğumadan ya da soğuduysa bile bi mesaj at de ki seni seviyorum, benim için çok önemlisin bu yüzden de seninle tartıştığımda canım çok yanıyo ve hırçınlaşıyorum ve farkında olmadan seni acıtmak istiyorum sanırım o yüzden böyle konuşuyorum özür dilerim bundan sonra daha dikkatli olacağım ağzımdan çıkanlara dikkat edeceğim ama lütfen sen de biraz dikkat et (artık hangi tavrından hoşlanmıyosan söyle bu esnada mesela) işin bu kısmını düzelttikten sonra da gerçekten sinirlerine hakim olmaya çalış kavga ederken asla ağır kelimeler kullanma olabildiğince alttan al aradaki saygıyı korumaya çalış..
canım aranızdaki mesafe, yaşadığınız özlem dolayısıyla bu tarz kıskançlıkların, anlaşmazlıkların olması normal..
sen sevecen ve anlayışlı ol, bu her dediğine evet de anlamında değil sadece dengeli taraf sen ol bi süre sonra o senin bu hallerini gördükçe o da sakinleşmeye başlayacaktır emin ol..
ilgi göster ama annesi olma yani yemek yedin mi, hastaysa ilacını aldın mı vs tarzı.. dmesela hasta mı nasıl oldun hayatım dersin o kadar, ilgini onu boğma şekline çevirme ama ilgisiz bırakıp da ondan uzaklaştığını düşündürtme.. kafam azıcık dağınık kusura bakma ama umarım ne demek istediğim anlatabiliyorumdur
bazen ilgini esprili yollarla göster.. mesela ara ara face'de falan denk geliyorum çok sevimli fotolar oluyo günün herhangi bi saatinde tutup onu yollayıveriyorum genelde bi yorum yapmaz ama bilirim ki hoşuna gider.. mesela bi gece hastaydım ilaç aldım yatacaktım yatmadan önce şöyle bşe yollamıştım bi kız bi erkek bebek birbirlerine sarılmışlar öyle bi foto altında da yan etkisi olmayan tek ilaç sevdiğine sarılıp uyumaktır bu fotoyu yolladım sonra yanımda olsan şıp diye iyileşirdim iyi geceler aşkım yazdım yolladım.. bu tarz şeyler işte.. haa bu arada en önemli şey sakın ilgine karşılık ilgi bekleme bu ne demek ben ona böyle mesajlar attım o ban asadece iyi geceler tazdı yolladı diye düşünüp sinir yapma sakın kendine çünkü bu düşünce ona karşı doldurur seni karşılık beklemeden yap böyle şeyleri bi süre sonra senin kadar olmasa da ( erkekler bu konuda biraz biz kızlara göre daha beceriksiz) ilgisini göstermeye başlayacaktır..

Bilemiyorum canım kendi aramızda çözebilecegimizi düşündüm ne bileyim :'(( mesela bugn kurtlar vadisi var actımbaktım basladıgında kac tane kız var onu saydım soonra reyting almasın dye kapattım kafayı yedim gerçekten :'(((((( sağol yorum için btanem !

canım bi de çok kıskancım demişsin sakın bunu ona fazla belli etme dozunda kıskançlığı seviyolar ama fazlası inanılmaz itiyo... asla kıskandığını belli etme aksine güzel bi kız mı gördün ondan önce sen bak ve aaa baksana kız ne kadar güzelmiş vay be falan de ama bunu çok doğal ve içten bi şekilde yap ki inansın... ben de çok kıskancım en yakın arkadaşlarından bile kıskanıyorum ama ona göstermemeye çalışıyorum çünkü başlarda bu konudan çok kavgalar ettik artık daha dikkatli davranıyorum ve sana dediklerimi de yapıyorum

offff canım ne olur yanlış anlama ama yardım almayı düşündün mü bu kıskançlık konusunda çünkü seninki aşırıya kaçmış sanki biraz nolur kızma ve yanlış anlama senin iyiliğin için söylüyorumve kendimden biliyorum bu kıskançlık kadar insanı yiyip bitiren bişe yoktur ya sana yazık kendine edersin o yüzden diyorum

Ne kadar uzuuunn yazmıssın canım benim ya bir an deger verip bana yazdgını düşünüp sevindim :)) benim hiç arkadasım yok, dertleşecek kmsem yok.. kuzenim yok hepsi memleketimde. tanımıyorum bile.. tek cocugum.. dertleşmek istiyorum ufacık seyden mtlu oluyorum sen bu kadar uzun yazınca gözlerim doldu hemen :)) Allah razı olsun. Söyldklern için cokkkk sagol canımsn. Uygulamya calısacagm umarım işe yarar çok ama çok tesekkür ederim. Nişanlınla Allah aranızı bozmasın ömüüüürr boyu mutlu olun cnm :)) <3

böyle bir durumda aramamak, sormamak, onunla konuşmaya çalışmamak yapılacak en büyük yanlış olur bence.ama hemen değil.bi üstüne uyuyup uyanmak gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…