onu nasıl kandırırım:)

acemi24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
69
10
merhaba kızlar... birinden hoşlanıyorum onunda benden hoşlanıp hoşlanmadığından emin değilim.. en bastan anlatmak gerekırse bana ders notları ile ilgili birşey sormuştu bende cevaplamıstım ama aradan 2 hafta filan gecti ortak tek bir dersimiz var ondada hiç konuşmadık sınıfa bir gün gittiğimde kimse yoktu twk o vardı konustuk bu sefer aradan yaklasık 10 gün geçti faceden eklemedım ben onu onun eklemesını bekledım cunku ben bir şekilde onun soyadını oğrenmıstım ama o benımkını bılmıyordu ama isterse bulur ekler diye düşündüm ve 2 gün once ekledi eklediğinin ertesi günde dersle ilgili bişeler sordu cevapladım konustuk biraz 2 saat sonra birşey hatırlamış gene dersle ilgili onu söyledi sonrada ne o yazdı ne de ben yazdım napıcam ben burcuda ikizler... onu etkılemek ıstıyorum
 
Son düzenleme:
Kızım sen deli misin?

Çocuk aynen şöyle düşünüyordur : Bu kız benden hoşlanmıyor. Yahu tek olumlu hareketin seni faceten eklemesini kabul edip listene alman. Daha ne yapsın çocuk gelmiş sana aptal aptal sorular sormuş faceten seni bulup eklemiş daha ne yapsın? çiçek çikolata yaptırıp sınıfa mı gelmesini bekliyorsun :)) ?

Bukadar pasif olma , akıllı ol
 
Canım çocuk senden yeterince etkilenmiş ama senden olumlu bir sinyal göremeyince sohbetiniz ders noktasında tıkanıp kalmış. Bence bir dahaki konuşmanızda lafı değiştirip "çok canım sıkılıyor. uzun zamandır dışarı çıkmadım." gibi bir şeyler söyle. İlgisi varsa sana dışarı çıkmayı teklif edecektir.
 
X