Onu nasıl unutacagim?

Sizi sevdiginden nasil emin olabiliyorsunuz ya. Ne yapmasi lazim daha bu adam beni sevmiyor diyebilmeniz icin. Ya da siz bu adamin nesini seviyorsunuz. Bundan ayrilip baska biriyle tanisirsaniz unutursunuz bu adami. Sevgi degil oylesine bir erkege baglilik goruyorum. Sadece ayrilip yeni bir iliskiye baslamak zor geliyor sizin icin.

BENİ SEVİYOR BİLİYORUM...

Kendini böyle avutuyorsun biliyor musun, avutmak ne demek
olması gereken şeyin yerine bir başkasını koymak demek ve sen kendini kandırmayı seçmişsin
gerçekten seven adam nasıl olur bilmeseydim seni gerçekten anlardım canım, avuntuna ortak olurdum......
sen o haldeyken seven biri başını yastığa koymaz
sırtını dönmez, gözlaşlarını yüreğinde kuruturdu

var gerisini sen düşün
senin nişanlına gücün yetmiyorsa eğer KENDİNE yeter
sahip çık hayatına ruhuna bedenine, vazgeçebilmek çoğu zaman gerçek bir güçtür canım

yolun bahtın şansın açık olsun

Ahhhh şimdi çok tatlı yerden bakıp kızlar aşk çok lanet birşey der seni haklı bile görürdüm ama... İnanın hayat sizin mutluluk sizin gelecek sizin neden mutsuz bi hayat sunasın ki kendine?? etrafındaki herkes çok mutluyken eşlerinin inceliklerinden bahsederken sen neden somurtacaksın ?? Bence ondan öyle bi gitmelisin ki... bunca zzaman onun gitmelerinin yanında pırlanta gibi parlamalı aynanın karşısına geç ve bağıra bağıra söyle sen varsan bu hayat var sen varsan gülümsüyorsun hayat senin erkek arkadaşının değil !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…