- 31 Ocak 2017
- 72
- 14
- 3
- Konu Sahibi kanadikirikkelebek
-
Onu terk edemiyorum dicektim klavye eksik yazmisMerhabalar iyi geceler dilerim öncelikle sizi cok sikmadan kisaca sorunumu dile getireyim ben biriyle sozlendim ayrildik ama ara sıra konustik ama her tartismada ayrıldı yine terk etti. Ben ise gerizekali gibi hep affettim duzelir dedim ama o yine sirt döndü az önce yine tartismistik ufacık seylerde bıktım senden filan diyor agrasif konusuyor yuregim kaldırmıyor saatlerdir ağlıyorum o ise beni engelledi lafi koydu uyudu uzun uzun mesajlar yazdim aradım ama açmadı kesin uyumustur önceden böyle değildi beni seviyor bunu da biliyorum ama her zor zamanda sirt donuyor dayanamıyorum hemen affediyorum ufacik tartismada bitti diyebiliyor ama ben desem bile onu edemiyorum neden böyleyim bilmiyorum lütfen bana yarım edin onun yüzünden intihar bile ettim geçmiş yillarda ama olan yine bana oluyor ben onun gibi gaddar olamıyorum neden silip atamiyorum nasıl başaracağım bunu nasıl:'(
Çok ağladım yuzum sisti uyuyamiyorum onun gibi vurdumdiymaz olamıyorumAğlayarak
Küfrederek belki
Sana yaptığı bu saçnalıkları düşünerek.
Yok zaten evlilik olgunluğu filan sozu atmisti sinirinden sonra dayanamadi mesaj attı Allah belasını versin dicdm ama kiyamiyorum: (Bi kere daha dusun.Ikinizde de evlenilcek olgunluk goremedim
Olamıyoruz.Çok ağladım yuzum sisti uyuyamiyorum onun gibi vurdumdiymaz olamıyorum
Allahım ya haklisin canim aynen oyle odunun tekiOlamıyoruz.
Onlar gibi olamıyoruz.
Çünkü biz seven kesimiz hatta sevmeyi seven ve sevmek için bahane üreten tarafız. Diğer taraf odun.
Ben de oyle düşünüyorum ama onu cok seviyorum belki duzelir terk etmez yine umuduyla affettimhep simdi mesajları okur yine yolu verir bana sonra yine özler mesaj atar bulusalim der huy edinmis bunuHayatinda cikar unut gitsin
Bos yere neden kendini uzuyorsun.Affetme birdaha ama herseferinde affediyorum demissin insallah bu son olur. seni sevse bu kadar uzulmene dayanamaz. Gercekten seni seven deger bilecegin kisilere zamnino harca
Aaaayyy ne kadar tatlı oluyosun bana sert bakınca diyecek kdar cinsleşiyoruz.Allahım ya haklisin canim aynen oyle odunun teki
Gerçekten de öyle sinirleniyor kavga ederken bile alttanalttan gülüyorum çünkü onun her halini seviyordum sen nasıl unuttun peki karşına yeni biri çıktı mi onu da oyle sevrbikdinmiAaaayyy ne kadar tatlı oluyosun bana sert bakınca diyecek kdar cinsleşiyoruz.
Ayyy ölürüm yaaaa ne tatlı ymek yiyoooo.
Ay kıyamam ne de tatlı bağırıyooooo
Hepsini yaşadım yaptım incindim kırıldım o yuzden snn yaşamanı istrmrm
Oo canim sen alistirmisin onu her seferin de seni uzmus sende affedip bulusmusun.2 yilini vermisin intihara kalkmisin yazik degil mi sana .Yapma bunu kendine uzak dur sana fayda gelmez evlenirsen yokus asagi gidersin soylemesi pisman olursun canim.Bir yerlerde gercekten seni seven vardir .Unutursun merak etmeBen de oyle düşünüyorum ama onu cok seviyorum belki duzelir terk etmez yine umuduyla affettimhep simdi mesajları okur yine yolu verir bana sonra yine özler mesaj atar bulusalim der huy edinmis bunu
Çok mantikli soylediklerinz beni sevdiğini düşündüğüm için ve onu sevdiğim jcin bunca eziyeti çekiyorum ama o hep gidiyor terkediyorSize bu denli önemsizmişsiniz gibi hisseden biriyle lütfen yuva kurmayın yazık geçen zamanınızda. İnanın evlilik nişan söz sevgililik değil. B zaten emin olun evlenince erkekler de bi ilgi alaka azalıyor.korku tamamen bitmeye başlıyor. Şuan böyle ya ozaman ne olacak. Haklısın sevdiğşn için onun yaptığı en ufak iyi bişey senin on döneme ne mutlu olmana yetiyordur. Çünkü senin için çabalamıyor. Birşeyler göstermiyor. En ufak normal bişey seni mutlu ediyor. Bence bir kağıt al iyisini bbir tarafa kötüsünü bir tarafa yaz senin için yaptıklarını ve yapmasını istediklerini yaz. Ve o yokken nasıl yaşıyordun o şuan gitse nasıl yaşarsın. Bunları yaz ve bir başkası gibi oku sanki başkasının hayatıymış gibi için soğuyacak mı mantığın ağır basacak mı..
Bn mi :)Gerçekten de öyle sinirleniyor kavga ederken bile alttanalttan gülüyorum çünkü onun her halini seviyordum sen nasıl unuttun peki karşına yeni biri çıktı mi onu da oyle sevrbikdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?