Onu nasil unuturum?

falwlessone1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
1.103
-42
38
Okulda beni seviyormuş gibiydi hatta gerçekten sevdiğini sandım ama beni reddetti acildigimda.O benden 3 sy sonra gitti baskasiyla tanıştı.Ondan ayrıldı, tahminimce ayrilmadiysa eğer şu an da sevgilisi var.
Bana yürüdü bildiğiniz okulda.Onu yakışıklı ve zaman zaman eğlenceli buluyorum ve 3.5 4 senedir unutamıyorum asla.Benim duygularimla oynadi bence.Terapi alsam ise yarar mı?

Sizi açıldığınızda reddetmiş nasıl duygularınızla oynamış ben onu anlamadım. Reddetme ihtimalini düşünüp açılmadınız mı? Bide niye siz açılıyorsunuz ki çok yüz vermişsiniz . Yaş kaç bu arada?
Okulda bildiğiniz bana yürüdü hatta o acilcakti acilamadi 15 yaşındaydım gittim ben açıldım.
Madem sevmiyordu reddedicekti niye seviyormuş gibi yaptı?

Acildiginizda reddetmiş zaten yapacak bir şeyiniz yok. Ondan hoşlandığınızi fark edip belki bilerek ilgili durmustur egosu oksanmistir. Çok üstünde duracak bişey değil bana göre 4 senedir unutamamak nasıl oluyor,yardım almalısınız, diyecektim ama 15 yasindaymissin zaten bu yaslarda normal. Ah ergenlik ah..

Acildiginizda reddetmiş zaten yapacak bir şeyiniz yok. Ondan hoşlandığınızi fark edip belki bilerek ilgili durmustur egosu oksanmistir. Çok üstünde duracak bişey değil bana göre 4 senedir unutamamak nasıl oluyor,yardım almalısınız
Kesinlikle fark etmedi bundan %100 eminim

Okulda bildiğiniz bana yürüdü hatta o acilcakti acilamadi 15 yaşındaydım gittim ben açıldım.
Madem sevmiyordu reddedicekti niye seviyormuş gibi yaptı?
Daha yolun çok başındaymışsınız. Erkekler bazen böyledir.. ama iyi haberi vereyim yakında unutacaksınız. Terapi almak yerine ilk başta kendi hayatınıza odaklanın okul üniversite kariyer güzel yerler keşfetmek güzel insanlarla tanışmak faydalı işler yapmak gibi. Şuanda terapi alırsanız bu konuya çok daha fazla yoğunlaşır hayatınızın merkezine koyarsınkz belki de. Unutmaya çalışın.5 sene sonra adını bile hatırlamazsınız :)

Bu arada ben yanlış anlamadım bence bir erkek hafi diyelim karaktersiz sevmediği bir kıza açılmaya calisir mi?
Yani yaşiniz dolayısıyla duygularınızı çok yoğun yaşiyorsunuz. O yaşta bir erkek, egosu okşansin diye de bunu yapabilir, dalgasına da yapabilir, canı sıkılır yapar yani erkekler böyledir yaşı dolayisiyla daha da çok sorumsuz olabilir. Aklına bile gelmeyecek bir müddet sonra, hatta diyeceksin ki "ben bundan nasıl hoşlanmişim" diyeceksin. Maalesef ergenlik zor geçen bir süreç

Daha yolun çok başındaymışsınız. Erkekler bazen böyledir.. ama iyi haberi vereyim yakında unutacaksınız. Terapi almak yerine ilk başta kendi hayatınıza odaklanın okul üniversite kariyer güzel yerler keşfetmek güzel insanlarla tanışmak faydalı işler yapmak gibi. Şuanda terapi alırsanız bu konuya çok daha fazla yoğunlaşır hayatınızın merkezine koyarsınkz belki de. Unutmaya çalışın.5 sene sonra adını bile hatırlamazsınız :)
Bana iç çekerek söyle bir bakışı vardi🥺,bana açılmaya çalıştı,arkadaşının imalari vardi,tahtaya beni çok sevdiğini ima eden bir yazı yazdı.

Yani yaşiniz dolayısıyla duygularınızı çok yoğun yaşiyorsunuz. O yaşta bir erkek, egosu okşansin diye de bunu yapabilir, dalgasına da yapabilir, canı sıkılır yapar yani erkekler böyledir yaşı dolayisiyla daha da çok sorumsuz olabilir. Aklına bile gelmeyecek bir müddet sonra, hatta diyeceksin ki "ben bundan nasıl hoşlanmişim" diyeceksin. Maalesef ergenlik zor geçen bir süreç
Ben bir de bipolar hastasıyım üstüne.

Evet prof.taniyi koydu ve yaklaşık 3.5 aydır tedavi goruyorum
O zaman tedavine devam et belki doktora da açabilirsin bu konuyu. O daha çok yardım edebilir. Ama ergenliğin vermiş olduğu duygularla bunlari yaşiyorsun emin olabilirsin. Bir müddet sonra tamamen silinecek aklından.

Evet insanlar siz izin verirseniz size herşeyi yaparlar yalanda söylerler şiddet de olur aldatirlarda terkederlerde.Siz insanları kanatsız melek dünyayı cennet sanıyor olabilirsiniz mesela öyle değil.Buna büyümek diyoruz biz.Acili sancılı bu dönemde aklını kullanan kurtuluyor kullanamayan tabiri caizse ızgara oluyor.İnsanlarin size yaptıklarına tepki verdiğinizde büyümüş oluyorsunuz bu oğlana tepkiniz onu çoktan unutmak olsa güzel olurdu mesela.Baskasida çıkıp size dünyayı vaadetse ölene kadar evlenelim ömür boyu deyip 3 sene sonra sizi terkederse mesela orada da iş meslek para gibi doneler belirler hayatınızı....İnsanlar böyle evet artık hep böyle bu yüzden siz kimse sizi düşünmeden kendinizi düşünmek zorundasınız.Kim niye sizi çok düşünsün siz kendinizi bile düşünmezken 4 seneyi terapi ile unutmak değil kendinizi çok sevmek güçlenmek için terapi alsanız gelecek hayatınıza daha iyi gelir diye düşündüm

Size seviyormuş gibi davranmamış siz yanlış anlamışsınız. Ayrıca reddedildiğiniz için sadece takıntı haline getirmişsiniz ortada aşk falan yok yani terapiyle unutursunuz.

Back
X