- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
ayrılma sebebiniz neydi özel değilse?
Neden ayrildiniz bi onu dusun once
Bence hic üzülme. Zamanini bu üzüntülerle gecirme. Emin ol pisman olursun. Eski sözlünde senin istedigin gibi seni isteseydi emin ol duyururdu. Sknti etme. Olanda bir hayir, olmayanda bin hayir ara demisler. Ben üzüntüyle gecen zamanlarima o kadar üzülüyorumki. Kimse degmez inanin bana. Ömce can demisler. Gerisi hikaye...
Allah yardımcın olsun işin çok zor. Devamlı gözünün önünde olduğu sürece unutman zor görünüyor, başka bir şehre veya semte geçme imkanın yok mu? Onu unutmak için illa başkasını sokmana gerek yok hayatına,sana keyif veren hobi edin,spor yap mesela,hatta psikoloğa da gitmen gerekir bana sorarsan çünkü tek başına üstesinden gelebilecek kadar güçlü bir iraden yok sanırım
Ya o nasıl bencil bir aile, 6 ay onlarda yaşıyacakmışmışsınız da mış mış. Sözlün de hayır diyememiş mi.. Evliliğin cicim aylarında başbaşa kendi evinizde kalamayacaksanız, hiç evlenmeyin daha iyi di mi? Neden kızın ailesinde yaşanmıyacak da erkeğin ailesinde yaşanacak? İşte bu ataerkil cinsinden kaynana kayınpeder ikilisi ve ana baba düşkünü rest çekemeyen, fikrini önemsemeyen damat adayından kurtulduğun için şükret bence..
Bak bu katlanıyım şu bu meselesi değil. Bu bir BENCİLLİK. Karşı tarafım ailesinin yaptığı bir bencillik. Ömrünü bencil bir aileyle geçirmekten kurtulmuşsun tebrik ederim..
bencil olduklarını eski sözlümün yüzüne karşı söyledim çok kırıldı kızdı. diğer yandan annesi rahatsız babası rahat bir insan.bu yüzden babası için değil de annesi için ayrı ev istese bile aynı ev dediğini düşünüyorum. birde bazı özel ailevi sorunları vardı. üstesinden gelemediler. birazda bu yüzden beni aynı eve istediler diye düşünüyorum.sözlüm hayır demiş ama babası beni yalnız mı bırakacaksın demiş.annesi de hastalığımdan mı bıktın demiş. ama vicdanım rahat ben onları yarıyolda bırakmadım.
Sonuçta sen onlara bakmak zorunda değilsin.. Kahrını çekmek zorunda da değilsin. Eğer ciddi hastalıkları varsa bakıcı tutardınız, maddi manevi destek olurdunuz, ziyaret ederdiniz. Ama kendini düşünüp de, sorunları olsa bile yeni evli bir çiftin istediklerini engellemek aşırı bencilce geliyor bana. Ne anne babalar var çok kötü durumda ama çocuklarına çaktırmıyorlar, onalrdan istekler istemiyorlar. Fedakarlık yapmaları gerekirdi ama benciller işte başka ne denir ki.. Ayrıca 6ayda mı çözülecekti her şey, ohoo yok düzeniniz kuruldu , böyle iyi olduk gibi bahanelerle siz o evden çook zor çıkardınız. 6ayla sınırlı kalmazdı emin ol.. Rest çekmişler bide komedi ya sanarsın iş sözleşmesi.. Çocuklarının mutluluğuna kararlarına karışmayı, kendi isteklerini yaptırmayı çok seviyorlar maşallah bu cinsler
Bi iliski icin 2 yildir yas tutman normal degil psikiyatra gitmen lazim
Sarımeleğim sana ne gerek biliyor musun, bu herifin izi tozu olmayan bir hayat.
Mesela başka bir şehirde ünv ye gitme olanağın var mı? Yeni ortam , yeni arkadaşlar sana çok iyi gelecektir.
Sonra bu kadar üzüldüğüne üzülürsün inan , hepimiz benzer acıları yaşadık, yaşama ihtimalimiz hala var, ama bi düşündüğünde herkes hayatını yaşıyor, senin kadar üzülümüyordur hiç sanmıyorum, yazık döktüğün gözyaşlarına.. bak ne güzel denemişsin 2 kişiyle .. emin ol öyle bir zaman geliyor ki gelecek ki : İyi ki de bitmiş diyeceksin.
ayrılıktan sonra hayatınzda çok öenmli ilerlemeler olmuş. liseyi bitirmek üniversiteye girmek bunlar harika adımlar. tebrik ederim. bakım belkide bu kötülüğün içindeki iyilik buydu. dünyada sebepsiz hiçbir şey yaşanmıyor. bazı şeyler elimizde olmadan gerçekleşiyorsa olması gerektiği içindir. umarım huzurlu mutlu gönlünüzce bir geleceğiniz olur. sizde mutlulukla giyersiniz o gelinliği.
Ayrılmakla iyi yapmışsın. Önce adam olmayı kendi kararları üzerinde durmayı öğrensin eski sözlün.
Ne güzel eğitim hayatına devam etmişsin.
Sadece ağlayıp hiçbirşey yapmasaydın evet gucsuzsun derdim. Ama sen çabaliyorsun. Ve güçlüsün.
Saplantı yaptığın için unutamıyorsun. Ve karşına doğru insan henüz çıkmadığı için. Doğru insanı bulduğunda onu hatırlamayacaksın bile emin ol. Yeterki saplantı yapma.
Yolun açık olsun
Okuduklarıma inanamiyorum ne kadar bencil insanlar var aramızda! Ben hatayı Sana buluyorum sarimelegim hiç gücenme ama bir ilişki fedakarlık ister herşeyden önce, sevgi saygı da şart tabi. 6 ay demiş ölmezdin 6 ay onlarla yaşamaktan,sen de o sırada paranı biriktirir evinin eşyalarıyla ilgilenirdin. Ben 10 ay kaldım kv'lerle benim kv de yatalak ve bakıma muhtaç, baktım ben de,sonuçta sevdiğim adamın hayattaki en kıymetli varlığı. Aranızda seçim yapmak zorunda bırakmışsın sen onu resmen. İstediğini kabul etseydin zaten o 6 ay geçtikten sonra sizin karı koca ilişkinizin yarım yamalak olduğunu anlardı kendisi de,erkekler anlıyo bunu. Sen de ilerde Anne olursan sen ister miydin oğlunun böyle arada kalmasını. Sen Babanı dinlemis ayrilmissin,o da Annesini dinlemis,fitsiniz yani. Kusura bakma da öyle uzaktan izlemeye mahkumsun,sen iyisi mi ailesini takmayan birini bul,kendi aileni de sil anca öyle mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?