Onu özleyecegim...

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Sevgilimden ayrilali 3 gun oldu... Koskocaman 3 seneyi bir kalemde sildik gectik...
cocuklugumda gencligimde ellerinde gecti.. Herseyin ilkini onda yasamistim.. Birine sarilarak aglamak, birini ozlemek, en zor animda aklima geldiginde yuzumdeki o tebessumu, bi gulusuyle herseyi unutturmasini... Hersey bitti iste ben yine tek basima hayata sifirdan baslayacagim.. Gucluyum yilmadim, yikilmadim..
Ama icim acio sadece, eksigim onsuz.. Onlu Hayallerimi silip tekrar yeni bastan yazma cabasindayim bugunlerde.. Ama busefer o yok iste..

Cok yipratti beni bende onu... Ama yinede kimse onun yerini tutamayacak onu hic unutmayacagim.. Kimse bana onun gibi sarilmayacak, kimse benimle birlikte aglamayacak ve kimse onun kdr gzl bebegim demeyecek bana...
Bende ona baktigim gibi kimseye bakmayacagim....

allah sabır versin.aynı acıyı 2 aydır yaşıyorum.gün geçtikçe alışmak yerine depreşio acım.
zorrrr çok zorrr ayrılık...

bilemiyorum barışma umudunuz var mı...
ama eğer yoksa bu bir süreç önce içinden atamazsın geri dönme düşüncesini... elcette dönecek dersin sonra dönmez üzülürsün sonra hayatına devam ediyor görünürsün ama edemzsin bi yerden durup dururken çıkar o acı bi şarkıda ağlarsın sonra dön dersin dönmez ağlarsın dönmez yavaş yavaş artık onun hiç olmıcağı düşüncesi başlar kendini göstermeye ve bence asıl ayrılık orda başlarr ve yıkılırsın off çok mu konuştum ben 4 aydır yaşıyorum bu acıyı geçicek diyolarr

hiç geçecek gibi gelmiyor bana.boşluktan bırakılmış gibiyimyalnız hissediom kendimi
çok özlüyorum onu çokk

Ya anlamıyorum bu kadar çook severken, ayrılınca böyle üzülüp böyle şeyler düşünürken neden ayrılık olur. neden 2 kişi arasında sorunlar çözülemez. neden bu kadar yıpratır kişiler birbirlerini. bu kadar severken neden ayrılık olur. sevgiyi, gerçek aşkı bulmak bu kadar kolay mı? yeniden,başkasıyla aynı şeyleri yaşamak kolay mı? neden insanlar böyle sevilirken karşısındakileri daha da acıtmaya çalışır. neden açık olmazlar birbirlerine. cidden üzülüyorum böyle senelerce herşeyini birisiyle paylaşıpta böyle ayrılık olunca akannehir

evet katılıyorum sana.sonuna kadar

Hala biliorumki, dönsem ona tekrar sorgusuz sualsiz kucak acicak bana yeniden bundan eminim..
Ama donmemem lazi, donemem.. Herdefasinda ayni seyler yine yasanicak bile bile kabul edemem..
Bizim iliskimiz bitmeye mahkumdu ve bitti..

zor şey ayrılık allah sabır versin
zaman herşeyin ilacı derler inşallah zaman seninde yaralarını sarar çabucak toparlanırsın
senin için ilkse unutman zor olur ama
hatırlamamaya çalış onu hatıraları aklına getirme şimdi onlar aklına gelmek isteyecektir izin verme

aynı acıyı bende 15 gündür yaşıyorm cnm..bende çok seviyordum ve kahretsinki hala daha seviyorum.onsuzluğu düşünemezdim bile ama şimdi yok artık tek kalemde bitti herşey..bazen deliliğe vuruyorum,alışmaya çalışıyorum kendimle savaşıyorum ama onu er an her saniye özlüyorum..bizim geri dönüşümüz asla yok ama ben sizin ilşkinizin bitmediğini hissediyorum cnm yazık etmeyin bişeylere eğer her 2 tarafta birbirini seviyorsa,aşamayacağınız problem yoktur buna emin ol ve iyi düşün.sevgi herşeyden yüce bir duygudur.

Ah canim keske senin dedigin kdr kolay olabilseydi hersey.. Ama inan sevginin bile asamayacagi durumlar var bazen.. Birbirimizi cok sevdik, ama bi okdrda aci verdik yiprattik.. Bu saatten sonra sonunun yine ayrilik olacagini bile bile neden geri donelim ?
Herdefasinda ayni seyler...

daha çok taze acın Allah kolaylık versin diycem ama maalesef hiç kolay olmuyo unutulmuyo peşini bırakmıyo anılar Allah yar ve yardımcın olsun canım:Saruboceq:

Hakkında ne hayırlıysa o olsun canım hayırlı insanı karşına çıkarsın rabbim
Allah yardımcın olsun

Yaklasik 2.5 senelik bi iliskiydi.. Cok uzaktik birbirimize, sadece yazlari gorusebilioduk.. Buna ragmen cok gzl gunler gecirdik, sevdik.. Ama uzakligin veridgi hircinlik yipratti bizi.. Bikac kez ayriligi denemistik ama dayanamayip baristik geri.. Ama araya bikere ayrilik girdimi , tekrardan dikis tutturmak cok zor ve biz bunu basaramadik.. Aradaki sayginin yavas yavas kayboldugunu gordum ve bu ikimizede zarar veriodu.. Bitmesi gerekiodu.. Ve bitti !

Anlıyorum...
Maalesef iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor...
Senin derdinden çeken anlar...
Aynı durumu paylaşıyorum senle.
Çok zor çok.
Ve kadın yıpranıyor erkek ise sadece hırçınlık yapıp duruyor...
Ve maalesef anlayışlı bir erkek yok uzaklık engeline karşın...
Ben bundan 3 senedir müzdaribim...
Ne diyebilirim ki?
Seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten.
:sinifsinif:

Bide neyi anladim biliomusun,, ask herseyi asar diolar ya.. YALAN.. asikta olsan ayrilik kâpiyi caldimi hicbi ise yaramio o ask.. Sen aci cektiginle kaliosun

Bide neyi anladim biliomusun,, ask herseyi asar diolar ya.. YALAN.. asikta olsan ayrilik kâpiyi caldimi hicbi ise yaramio o ask.. Sen aci cektiginle kaliosun

Ah canım ah balım....
Sana o kadar katılıyorum ki!!!
Aşk herşeyi aşamıyor.
Parasız saadet olmuyor mesela... Aşk maalesef herşeyi aşamıyor. Aşkım dediğin, gönülden uzak olunca gönülden de uzak oluyor.... Erkekler için ben artık fazlasını da düşünmüyorum bunun harici...
Kaderde varsa ayrılık bitiyor herşey...
Aşarız dediğin problemler tam aştığını zannettiğin bir zamanda çat kapı sana aynı ölçüde geri dönüyor bakmışsın ki, sen o deli gibi hızlı akan nehre karşı boşuna yormuşsun kendini hala aynı yerdesin...
Geçen sadece ZAMAN olmuş...
Bunlar insanı çok acıtıyor çok....
Bunlardan şu ara çok müzdaribim...
Senle aynı duyguları paylaşıyor olduğumu bilmeni isterim....
:sinifsinif:

Aslında birlikteyiz canım...
Ama şu an kötü bir dönem geçiriyorum ben.
Mutlu değilim pek.
Bazen boşver diyebiliyorum ama bazen....
Ne biliyim şu an cidden karışığım...

Sirf uzak oldugumuz icin ayrilmadik tabiki canim... Cok uzak oldugumuz icin tartismalar kolay kolay cozumlenemiodu uzadikca uzuodu derken sonunda hakaretler kufurlerde eklenmeye baslamisti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…