Onu özleyecegim...

Sirf uzak oldugumuz icin ayrilmadik tabiki canim... Cok uzak oldugumuz icin tartismalar kolay kolay cozumlenemiodu uzadikca uzuodu derken sonunda hakaretler kufurlerde eklenmeye baslamisti....

Sizin durumunuzun en güzel eşklini özetlemişsin ayrılık olarak...
Hakaret bir ilişkiye girdi mi ondan hayır beklenmiyor maalesef...
:sinifsinif:
Hakkında hayırlısı olsun.
:1hug:

Yaklasik 2.5 senelik bi iliskiydi.. Cok uzaktik birbirimize, sadece yazlari gorusebilioduk.. Buna ragmen cok gzl gunler gecirdik, sevdik.. Ama uzakligin veridgi hircinlik yipratti bizi.. Bikac kez ayriligi denemistik ama dayanamayip baristik geri.. Ama araya bikere ayrilik girdimi , tekrardan dikis tutturmak cok zor ve biz bunu basaramadik.. Aradaki sayginin yavas yavas kayboldugunu gordum ve bu ikimizede zarar veriodu.. Bitmesi gerekiodu.. Ve bitti !

aynen benim ilişkimde böyle bitti. araya bi kere ayrılık girdi,geri döndük ama hiçbirşey eskisi gibi olmadı.. benim tarafımda değilde onda sevgi bitti ve tabi ilişkide...
Ayrılık çok zorr.. hep bişeyler eksik gibi geliyor insana... insan yediği yemekten,içtiği sudan tat alamıyor.. hiçbir şey tam değil.. gülerken yarım konuşurken yarım yürürken yarımım... benimde 1 haftayı geçti ayrılalı.. her geçen gün daha zor geliyorr

ne kadar zormuş severek ayrılmak
o kadar yakın olmasına ragmen bı o kadar uzak ...
olmayacagını bile bile bı umutla beklemek
canımm acıo hem de cok :(

sevmek, sevilmek....... ne güzel ne tatlı; ama bide ayrılık olmasa...
özlemek, özlenmek.. ne güzel; bide ayrılık olmasa...
beklemek zorda olsa güzel,, çünkü umudun var.. bu bekleyiş birde hüsrana dönüşürse
ellerin bomboş kalırsa.. işte ozaman her şey boşmuş.... dersin... allah kimseye yaşatmasın ayrılık zorrr...:1no2:

bende hem ayrılık acısı ver hemde eski sevgilim başkasıyla cıkıyor o acısı var .s sevme beni artık soğudum senden dedi .s ölü gibiyim noldu sonunda o başka ellerde bırakıp giderken ardında kaldığı acı çekenler gene aynı acıyı çekiyor .s

gercekten cok kotu bir durum benim 1 yil olmasina ragmen hala kendime gelemedim maalesef gercekten cok zor bisey allah yardimcimiz olsun boyle uzuntuleri tekrar yasamak istemiyorum

benimde ayrılalı 3 gün oldu :çok üzgünüm: çok zor bi durum allah kimsenin başına vermesin. bakalım günler ne getirecek, unutabilcekmiyim heryönüyle ilk olanı senağlama

Back
X