Onu özlüyorum normal mi?

3 senelik ilişkim vardı. 5 aydır ayrıyız Onu özlüyorum normal mi ama ona öfkem de var aynı zamanda instagramdanda engelledim.
Normal canım. Ama bence onu değil de onunla gecen güzel anılarını özlüyorsun. Uzun ilişkilerde hep öyle olur. Boşlukta kaldığın surece de onu düşünüp durursun. Hayatına devam et

Normal gayet. Sorunlu bir ilişkiyse kesinlikle yazmayı aramayı düşünme kısa da sürse uzun da sürse bir süre sonra bitecek emin ol.

Bilimsel olarak aşk acısı 6 ayda bitiyormuş. Uzun ilişkilerde bir kaç ay daha uzayabilir. İnsanlar nelere alışıyor, unutursun merak etme.

bitme sebebi ne?
Son zamanlarda kavga ediyorduk. Ben zor günler geçiriyordum annem büyük bir ameliyat oldu. Sonrada işte kavga ediyoruz diye gitti düzelmez diyip durdu çaba bile gostermedi beni engelledi sonradan engeli kaldırdı 2 ay sonra yazdı pişman olduğunu söyledi dediği ağır laflardan dolayı belirsiz olduğunu yeniden devam edersek düzelmeyiz diyip durdu bende ısrar etmedim şimdi de ben engelledim 1 aydır engelli

Son zamanlarda kavga ediyorduk. Ben zor günler geçiriyordum annem büyük bir ameliyat oldu. Sonrada işte kavga ediyoruz diye gitti düzelmez diyip durdu çaba bile gostermedi beni engelledi sonradan engeli kaldırdı 2 ay sonra yazdı pişman olduğunu söyledi dediği ağır laflardan dolayı belirsiz olduğunu yeniden devam edersek düzelmeyiz diyip durdu bende ısrar etmedim şimdi de ben engelledim 1 aydır engelli
2 ayda neler yasadida geldi….. bunlarida bir düsünmek lazim
Bir degerini ondan göremedim canim eski günleri özlüyor olman onu özledigin anlamina gelmez kendini bir yerde oda degerli kilmamis artik bence bitirmenin vakti sende..

2 ayda neler yasadida geldi….. bunlarida bir düsünmek lazim
Bir degerini ondan göremedim canim eski günleri özlüyor olman onu özledigin anlamina gelmez kendini bir yerde oda degerli kilmamis artik bence bitirmenin vakti sende..
Bende kendimi değersiz ve kötü hissettim

Insta hesabini sürekli herkese açık yapıp geri gizliyordu ben engelleyince tamamen herkese açtı dikkat çekmeye çalıştı ama yazmadı bile
Canim artik hersey acik olmus yani seni sevse sana acik olur bu zamanda öyle seyler yok cani istemis kime laf attiysa arkadasi degilse girsin görsün demistir üstüne alinma
Dedigim gibi onda degerin yok olsa sen degil o pesinde olurdu

Back
X