Onu seviyorum ama burnu çirkin :/

Meleeqim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
14
0
1
Belçika
Başlığa yazdığım gibi işte, aşkım siyah saçlı yeşil gözlü yakışıklı falan ama burnu hariç :/ nasıl söylesem bilemiyorum gidip estetik yaptırsın benimle evlenmek istiyor falan off offf

Beğenmediğin birini nasıl seviyorsun ? Yakışıklı buluyorsan nasıl beğenmiyorsun ? Sen çokmu güzelsin acaba bir kusurun yokmu? Çocuk senin için neden gidip estetik yaptırsın ki. Ayrıl sen en iyisi ya.

Of ki ne of...

Söylemeyi kafaya koyduysan buradaki gibi söyleyeceksin. Arada pek bir fark olmayacak yani.

Son düzenleme:
Bir cumlede ama varsa amadan oncekiler yalandir derler.. Bence de sevmiyorsun sevsen gormezdin diyemem yine gorurdun cirkin yerlerini ama gozune batmazdi..

o burnunu degıstırecegıne sen fıkrını degıstır canım...kımse mukkemmel değil..hersey burunla cozuluyorsa bızım eslerede soyleyelım toptan amelıyat olsunlar..

Beğenmediğin birini nasıl seviyorsun ? Yakışıklı buluyorsan nasıl beğenmiyorsun ? Sen çokmu güzelsin acaba bir kusurun yokmu? Çocuk senin için neden gidip estetik yaptırsın ki. Ayrıl sen en iyisi ya.

Begeniyorum ama burnu çirkin. benim burnumda güzel değil yaptırcam bu sene, ama tabi bunu kimse bilmicek çünkü ufak birşey. Ama kalp kırmak istemiyorum.

Begeniyorum ama burnu çirkin. benim burnumda güzel değil yaptırcam bu sene, ama tabi bunu kimse bilmicek çünkü ufak birşey. Ama kalp kırmak istemiyorum.

yaptırın canım heryeriinizi mumya gibi gezin

burnu çirkinmiş hey allahım terket ozaman

Evlenmeyiverin burnu daha güzel birini bulursunuz

Himmm ilginc...
Bence yol yakinken ayril o burunla zaman mi gecer? Olmaz oyle onca yil onu rahatsiz etmeyen burnunu seninle evlenebilmek icin degistirsin...

Alay ediyorsun herhalde keske tek is burun olsa ahh ahh mukemmel kiz guldurdun beni :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Şakamısın sen arkadaşım nekadar sevdiğin belli oluyor ayrıl çocuğa yazık olmasın bide ona soralım bakalım senin nerelerini beğenmiyor kesin sen 4 4 lüksündür hoş dış görünüş olarak 4 4lük olsan ne fayda bu düşüncede bi insan olduktan sonra

Yaptırsın burnunu ya çok kötyüse ona söyle. Tabi burnunu yaptırdıktan sonra seni beğenmeme ihtimali var onu göze alıcan.

Kendin demissin benim burnumda cirkin yaptiricam diye bence kendi burnunu begenmeyip yaptiricaksin oda yaptirsin istiosun sana burununu falan yaptirdin diye demesin diye .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz hakli.
O adamla evlense cocuklarinin burnu da çirkin olur.
Genetiği bozar adam.
Burun önemli .
Bu konuda bir mani yazmak istiyorum.
Gözüm büyük süzerim.
Agzim büyük buzerim.
Hey koca Burnum seni nere gizlerim .
Burnunu yaptirsin öyle yapin çocuk.
Bende mavi gözlü bebek istiyorum lens takip yapicam o isi.
Saclarimi da sariya boyarim.
Alman çocuğu gibi bi çocuk dogururum.
Velhasil kelam burun onemli

sen ona burun siparişi ver o da sana isteklerini yazsın (kalça,bacak, meme,burun ne bileyim) olur mu canım? İşlemler tamamlanınca evlenin.
Bir de sözleşme imzalayın,herhangi birinizin bir yerinde sonradan fiziki kusur meydana gelirse ayrılın.

Son düzenleme:
Bu konuya yazmayım dedim ama akşamdan beri gözüme takılıyo...Kardeş sen sevdiğine eminmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…