Onu seviyorum ama "erkek arkadam" var dedim. imdi ne olacak?

mintal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
6
0
86
İzmir
ondan çok hoşlanıyorum,onun da benden hoşlandıgını hissediyorum,,ama bana bir türlü açılmıyooo,bende ona açılamam,belki tepkisini ölçerim,onu kıskandırırım diye her lafın arasına erkek arkadasımı sıkıstırıyorum ama hiç bir tepki vermiyo,suratı biraz asılıyo ama hiç bir şey olmamış gibi erkek arkadasımın lafının gectigi konuyu değiştirerek sohbete devam ediyor..sizce dogru yolda mıyım,ya da ne yapmam gerekiyo?

sevgilisi olana yanaşırsa delikanlılığından şüphe et diim ben sağaa
ve şu erkek arkadaşım olayını uzatma, ayrıldık falan diye yalandan zırla yoksa bu iş olcak gibi deil bilesin.

bencede doğru yolda değilsin..
segilin varken seninle sohbet etmeyedebilirdi..
bencede ayrıldık deyip bir an önce kendini boşa çıkar..
:bbo:

senın sevgılın var ıken her tasın altınada erkek arkadasım dersen sımdı hoşlandgn kısı sana acılamaz sadece bu sekılde hoşlanmakla kalır valla..

bence itiraf et ben komiklik olsun diye dedim yok erke arkadaşım de kurtul. yoksa eğer çıkarsanız erkek milleti meraklıdır. etrafındaki erkekelrden biri falan zannedip eski erkek arkadaşını arıza çıkartabilir bence

Niye bu işlerle uğraştığınızı hiç anlamadım..:uhm:

canım madem ondan hoşlanıyorsun ve bir beraberlik hayal ediyorsun ona boş olduğunu ima etmem gerekirken.
sen resmen sakın bana yaklaşma demişsin....

Bende dürüst davranmalısın.
Tepkini ölçmek istedim de.
Eğer sana karşı boş değilse zaten adım atıcaktır.
eğer bir şey hissetmiyorsada zaten değmezmiş diyip yoluna devam etmelisin.
Şimdi ayrıldık bile desen sana hemen yaklaşmasını bekliyemessin hiç bir erkek bunu kolay kolay yediremez kendini.En güzeli dürüst davranman.Bir erkek bir kızın ilki,bir kız ise bir erkeğin sonu olmak ister asla unutma....

amacım onun ne tepki vereceğini ögrenmekti,,bir açık vermesini istiyorum artık...elim kolum bağlı beklemekten sıkıldım..ama bence dogru yapmamışım,,çok haklısınız..offf artık çok bunaldım..onunda bişeyler yapması lazım ama...gece beni arkadasımla beraber cagırdıgında hemen yanına gidiyorum,,sevgilisi olan yanına gelir mi diye düşünmesi lazım,,sevgilimden ayrıldım diyim diyorum bazen ama erkek arkadasım konusu açılınca hiç oralı bile olmuyo,duymamazlıktan geliyo,,konuyu irdelemiyoo...bende dediğimle kalıyorum

Hem arkadaşım var deyip hem de teklif mi bekliyorsun.
zaten teklif ederse aklına şaşarım.
Böyle oyunlara hiç gerek yok. Herşeyi olduğu gibi anlatıp yoluna devam etmen ve çocukça tavırlara son vermen en doğrusu.
Ben zaten çocuk yaştayım diyorsan o zaman sevgili yapmanın gereği yok. Büyümeyi bekle.

Hem sevıyorsun hem sevgılım var dıyorsun hmmm :bbo: artık demıssın sorun bundan sonrası. Ayrıldık dıceksın baska dıcek bısı yok ama ben olsam dogruyu soylerdım

ama hiç mi merak etmiyor,,belki aramız kötü ayrılmak üzereyiz...en azından ben onun yerinde olsam içim acırdı bunu da belli ederdim tepkimle

erkek arkadaşım var demeniz hiç iyi olmamış..bundan sonra size hiç açılmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…