Onu seviyorum ama kafam karışık

Online eğitim olduğunda babam çok sevindi hayvanlara bakarım diye dedi sanki ailesi köyde olsun istiyor diye köyden dışarı çıkmaz istemez diye düşündüm (haklıyım demiyorum sadece öyle algiladim) ne yapacağımı bilemedim o yuzden

E ne diye okuyup ailesini masrafa sokuyor o zaman ?
Kariyer hedefi hayvan bakmaksa okumanın anlamı ne ?
Öğrenci olduğu için şimdilik bu düzen böyledir, mezun olunca böyle olmaz.
Benim eşim de okurken her tatilde köye gider hayvanlara bakar tarlada çalışır ailesinin yükünü azaltırmış, şimdi sadece 1 geceliğine ziyarete gidip dönüyor.

Bir durun çocuk bir açılsın iki buluşun gelecek hakkında fikirlerini dinleyin,eğer düşündüğünüz gibi ünv okuyup geri köyüne donecekse e bir zahmet ayrılın neden diye sormayın .....

Yaa aynı durumdan gecmissiniz belkide dediğiniz gibidir.peki bana açılırsa ben nasil soracağım ilerde hedefi olduğunu düzgün usplupla

Arada kültür farkı varsa olmaz özellikle şehirde büyümüş biri köy ortamına uyum sağlayamaz. Siz bu kişiyi aklınızdan çıkarmaya bakın.

Ben onun için fedakarlık yaparım ama ilerde keşke evlenmeseydim dedirtir mi o beni şüpheye düşürüyor

Hemen evlenecek değilsiniz ki, tanırsınız ona göre bir yola çıkarsınız. Bunları düşünmek için çok erken henüz.

Bir durun çocuk bir açılsın iki buluşun gelecek hakkında fikirlerini dinleyin,eğer düşündüğünüz gibi ünv okuyup geri köyüne donecekse e bir zahmet ayrılın neden diye sormayın .....

Bunu doğru üslupla nasıl sorabilirim çocuk benden adim bekliyor ( ortak arkadaşım durup dururken sordu sevgilin var mı diye ) çocukla goz göze geliyoruz

Arada kültür farkı varsa olmaz özellikle şehirde büyümüş biri köy ortamına uyum sağlayamaz. Siz bu kişiyi aklınızdan çıkarmaya bakın.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum belki benim durumumda olup asabilenler vardır Bi fikir alayım diye düşündüm

Cevabı düzgün yazmamışım tekrar yazayım dedim öncelikle çok mantıklı noktalara deginmissiniz ortak arkadaşım seni şu çocukla aranı yapayım sevgilin yoksa diye konuşma geçti ve bu çocuk derste benimle goz göze gelip duruyor çocuğun bariz Bi ilgisi var ben ne yapacağımı bilemiyorum o yüzden sordum bu soruyu çünkü sınıftan biriyle sevgili olmak çok riskli mezun olana kadar adim çıkar ve ben hoşlanmam böyle şeylerden

Ben onun için fedakarlık yaparım ama ilerde keşke evlenmeseydim dedirtir mi o beni şüpheye düşürüyor
Ne evliliği?
Daha doğru düzgün tanışma yok, bir şey yok.
Başka şeylerden dolayı tanısanız istemeyeceksiniz beli karşılıklı olarak.
Kaldı ki size atılmış bir adım falan da yok ortada.
Sanki evlilik teklifi almış da kararsız kalmış gibi davranmaya gerek yok.

Çok haklısınız biraz evham yaptım egerki tanisirsam evliliğe götürürüm benim ilişki anlayışım bu çünkü

Aynı sınıfta olduğum için tanıyıp sonra yollarımız ayrılırsa sürekli adim onunla anılacak o yüzden istemiyorum tanismak
O zaman derse odaklanın köyü tercih edecekmiş gibi kendinizi avutun.( Sevgili olmak ,olmayınca ayrılmak çok doğal,ama ben bunu aşamam diyorsanız hiç bulaşmayın)

Yerinde olsam hiç bulasmazdim, elbet karşına sevebileceğin şartları daha uygun biri çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…