Onu seviyorum ama kafam karışık

Yaa aynı durumdan gecmissiniz belkide dediğiniz gibidir.peki bana açılırsa ben nasil soracağım ilerde hedefi olduğunu düzgün usplupla

Ben olsam hoşlanıyorsam bir şans veririm. Henüz öğrencisiniz, sevgili olun, gezin tozun, arkadaşlık edin, illa evleneceksiniz diye bir şey yok. İlişkiniz başlar ve anlaştığınızı düşünürseniz zaten bu konular konuşulur. Mezun olmanıza çok var mı ?

Merhaba arkadaşlar.ben birinden hoşlanıyorum ve hoslandigim kişi de benden hoşlanıyor.Sorun şu ki ikimizde farklı kültürlerden olduğumuz için evlenirsek sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum bu yüzden ondan hoşlandığımı söylemedim.farkli kültür dedigim o koyde yasiyor hayvanlari var ailesiyle onlarla ilgileniyor ve ben şehir hayatında yaşadığım için hayvanmis köy hayatiymis bana zor geliyor ve uyum sağlamakta zorlanacagimj düşünüyorum Ben asla köylü diye bir ezmiyorum uyum saglayamamaktan korktuğum için cocuga umut vermek istemiyorum ama onu seviyorum.sizce ne yapmaliyim
Doğmamış çocuğa don biçeni gördüm ama böylesini görmedim bu da ayrı bir seviye demek ki.
Önce birbirinize hoşlandığınızı söyleyim bir sevgili olun bi bakın her hoşlanıp sevgili olduğumuzla evlenmiyoruz belki adamın aklında bile yoktur evlilik belki siz istemeyeceksiniz az bi anı yaşayın olma ihtimali belli olmayan şeyleri düşünüp gereksiz şeylerle uğraşmayın

Çok haklısınız biraz evham yaptım egerki tanisirsam evliliğe götürürüm benim ilişki anlayışım bu çünkü
15-20 sene önce üniversite okudum, bizim zamanımızda bile sınıftan biriyle sevgili olursam adım çıkar, ilk çıktığım çocukla evlenmeliyim gibi düşenen pek kimse yoktu. Siz mi 50 yıl öncede kaldınız, zamane gençleri mi bizden daha geri kafalı merak ediyorum bazen 🙄

Merhaba arkadaşlar.ben birinden hoşlanıyorum ve hoslandigim kişi de benden hoşlanıyor.Sorun şu ki ikimizde farklı kültürlerden olduğumuz için evlenirsek sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum bu yüzden ondan hoşlandığımı söylemedim.farkli kültür dedigim o koyde yasiyor hayvanlari var ailesiyle onlarla ilgileniyor ve ben şehir hayatında yaşadığım için hayvanmis köy hayatiymis bana zor geliyor ve uyum sağlamakta zorlanacagimj düşünüyorum Ben asla köylü diye bir ezmiyorum uyum saglayamamaktan korktuğum için cocuga umut vermek istemiyorum ama onu seviyorum.sizce ne yapmaliyim
Kriterin o yöndeyse unutman en iyisi.
Kendin de söylüyorsun zaten orada ben yapamam diye. Diyelim evlendin yapamadın da ya da kendini zorladın yaptın ama sürekli mutsuz hissetmeye başladın evde sürekli bir mutsuzluk hakim olur. Aranız bozulur boşanmaya gider.

Kriterin o yöndeyse unutman en iyisi.
Kendin de söylüyorsun zaten orada ben yapamam diye. Diyelim evlendin yapamadın da ya da kendini zorladın yaptın ama sürekli mutsuz hissetmeye başladın evde sürekli bir mutsuzluk hakim olur. Aranız bozulur boşanmaya gider.
Ya aslında şöyle farklı zevklerimiz var diye beraber bir seyler yapmak keyif vermez ve zitliklarimiz göze batar ozaman neden evlendin benimle derse ne diyeceğim gibi düşünüyorum

Daha ilişkiniz olmayan biri hakkında bu kadar kafa yormayın. Uyumlu olmadığınızı düşündüğünüz birine hele hiç.

Ben onun için fedakarlık yaparım ama ilerde keşke evlenmeseydim dedirtir mi o beni şüpheye düşürüyor
Sadece uzaktan (bi ilişki yaşamadan) hoşlandığın, yeterince tanımadığın, sana adım atmamış biri için şimdiden neyin fedakarlığına soyundun ki? Hayret bi şey gerçekten:KK53:

Anlamıyorum 23 yaşında bir insan neden birinden hoşlandığı an oturup aa evlensek sorun çıkar mı diye düşünür, ne meraklısınız kocaya.
Bir de utanmadan şehirde de bir tane var onu mu seçeyim demiş. Hiçbirini seçme ablam, onlara da yazık

15-20 sene önce üniversite okudum, bizim zamanımızda bile sınıftan biriyle sevgili olursam adım çıkar, ilk çıktığım çocukla evlenmeliyim gibi düşenen pek kimse yoktu. Siz mi 50 yıl öncede kaldınız, zamane gençleri mi bizden daha geri kafalı merak ediyorum bazen 🙄
Ben de 2006-2010 yılları arasında okudum ve o dönem sevgili olup uzun süre çıkan birkaç çift sonradan ayrılıp yine aynı bölümden birileriyle evlendiler, kimse de garipsemedi :KK53:
Konu sahibi diyor ki, sınıfta sevgili olunca adı çıkıyor jfjskdk nerenin kafası, hangi vizyonsuz üniversite ve bölüm bu? S sehirlikiz
Herkesle düş kalk takıl demiyoruz tabii de sevgili olunca niye adı çıkıyor insanların, niye dedikodusu yapılıyor, anlamadım?

Ben de 2006-2010 yılları arasında okudum ve o dönem sevgili olup uzun süre çıkan birkaç çift sonradan ayrılıp yine aynı bölümden birileriyle evlendiler, kimse de garipsemedi :KK53:
Konu sahibi diyor ki, sınıfta sevgili olunca adı çıkıyor jfjskdk nerenin kafası, hangi vizyonsuz üniversite ve bölüm bu? S sehirlikiz
Herkesle düş kalk takıl demiyoruz tabii de sevgili olunca niye adı çıkıyor insanların, niye dedikodusu yapılıyor, anlamadım?
Buldukları her köşe başına üniversite açınca öğrenci kalitesi de düştü tabi. İsim şehirlikız, eğitim üniversite ama vizyon köydeki babaanne 😂

Dağ başı üniversitesi, evlilik işleri fakültesi, koca bulma bölümü 😂

Buldukları her köşe başına üniversite açınca öğrenci kalitesi de düştü tabi. İsim şehirlikız, eğitim üniversite ama vizyon köydeki babaanne 😂

Dağ başı üniversitesi, evlilik işleri fakültesi, koca bulma bölümü
😂
İlk cümlenin aynısını düşündüm ben de yazarken :KK53:
Konu sahibi bölüm sonuncusu anlaşılan hfjskks

Back
X