Onu seviyorum ama kafam karışık

Ne kadar zorbasiniz cidden kendi mutsuzluğunuzu bana da sirayet ettirmeye çalışıyorsunuz o aklınızı kendinize kullanın burda kafam karıştı diye soru soruyorum konudan alakasiz gelen -2939493 IQ'lu cevaplar sinirimi bozdu
Yoo, gayet mutluyum şahsım adına 🥳 Hoşunuza gitmeyen cevapları veren, sizi eleştiren herkesi kıskanç ya da mutsuz diye yaftalamaktan vazgeçin artık, çatlasanız da patlasanız da mutluyuz :KK53:
Kendi kendine gelin güvey olma, zamanını boşa harcama, somut şeylerle uğraş diyor millet, aloo.

Yoo, gayet mutluyum şahsım adına 🥳 Hoşunuza gitmeyen cevapları veren, sizi eleştiren herkesi kıskanç ya da mutsuz diye yaftalamaktan vazgeçin artık, çatlasanız da patlasanız da mutluyuz :KK53:
Kendi kendine gelin güvey olma, zamanını boşa harcama, somut şeylerle uğraş diyor millet, aloo.
Mutlu olmanıza sevindim kendi mutsuzken başkaları da mutsuz olmasını isteyen biri olmadığınız için.

Ayriyeten daha önce bi sevgilim olmadı böyle bir kafama takılan bir şey oldu ki cok doğal çocuğun bana karşı şuan bir adım atmasa ierde atsa ne yapabilirim onu düşünüyorum Bi ilgisi olmasa bu konuyu yazmazdım emin olabilirsin

Mutlu olmanıza sevindim kendi mutsuzken başkaları da mutsuz olmasını isteyen biri olmadığınız için.
Niye mutsuz olmanı istesin ki zaten insanlar, ne geçecek elimize yani? Gençsin, okuyorsun, boş şeylerle kendine yazık etme diye konuşuyor millet; herkesin üslubu, dili aynı değil sadece.
Ayrıca, cidden ortada bi şey yokken, açılma bile olmamışken evlilik vs düşünmen komik geldi insanlara haliyle. Enine boyuna düşünüyorsundur kendince ama önce bi adamı tanı, anla.

Son düzenleme:
Çok haklısınız biraz evham yaptım egerki tanisirsam evliliğe götürürüm benim ilişki anlayışım bu çünkü
Tanışırsınız, kafanıza yatmayan şeyler olursa devam etmezsiniz.
Niye tanıştınız diye evliliğe götüreceksiniz illa?
Bu kişi olmaz başkası olur.
Bakış açınız doğru değil. Böyle düşünenler saçma sapan ilişkileri evlilikle "taçlandırıyor" Sonrası malum.

Siz de haklısınız benim biraz daha önce Bi ilişki yaşamadığım için bağlanıp ayrilamazsam korkum var ama hak veriyorum öyle bir durum olursa medenice ayrılırız
Tanışırsınız, kafanıza yatmayan şeyler olursa devam etmezsiniz.
Niye tanıştınız diye evliliğe götüreceksiniz illa?
Bu kişi olmaz başkası olur.
Bakış açınız doğru değil. Böyle düşünenler saçma sapan ilişkileri evlilikle "taçlandırıyor" Sonrası malum.

Niye mutsuz olmanı istesin ki zaten millet, ne geçecek elimize yani? Gençsin, okuyorsun, boş şeylerle kendine yazık etme diye konuşuyor millet; herkesin üslubu, dili aynı değil sadece.
Ayrıca, cidden ortada bi şey yokken, açılma bile olmamışken evlilik vs düşünmen komik geldi insanlara haliyle. Enine boyuna düşünüyorsundur kendince ama önce bi adamı tanı, anla.
Haklısınız kırıcı ve dalgaci üslup olunca sinirlendim sadece

Ne kadar zorbasiniz cidden kendi mutsuzluğunuzu bana da sirayet ettirmeye çalışıyorsunuz o aklınızı kendinize kullanın burda kafam karıştı diye soru soruyorum konudan alakasiz gelen -2939493 IQ'lu cevaplar sinirimi bozdu
Haydaaa oturduğum yerde yine mutsuz olmuşum durup dururken 😂 mutsuz olacağım zaman bi haber verin hazırlıksız yakalanıyorum böyle.

Haklısınız kırıcı ve dalgaci üslup olunca sinirlendim sadece

Yine söylüyorum; enine boyuna düşünme kısmına hak veriyorum, kafamda ilerisi için acaba oluşturan kimseyi ciddi manada tanımaya çalışmadım ben de, en başından kabul etmedim direkt veya biraz görüşsek bile uzatmadan bitirdim.
Konuyla dalga geçilmesine gelince, başta aranızda bi şey var sandık, çocuğun haberi bile yokmuş, sonra başka biriyle onun arasında kaldım dedin, o kişiyle de bi şey yokmuş, haliyle dalga geçildi yani, kendi kendine gelin güvey olma konusu çünkü, objektif bakarsan hak verirsin

Yine söylüyorum; enine boyuna düşünme kısmına hak veriyorum, kafamda ilerisi için acaba oluşturan kimseyi ciddi manada tanımaya çalışmadım ben de, en başından kabul etmedim direkt veya biraz görüşsek bile uzatmadan bitirdim.
Konuyla dalga geçilmesine gelince, başta aranızda bi şey var sandık, çocuğun haberi bile yokmuş, sonra başka biriyle onun arasında kaldım dedin, o kişiyle de bi şey yokmuş, haliyle dalga geçildi yani, kendi kendine gelin güvey olma konusu çünkü, objektif bakarsan hak verirsin
Eksik bilgi verdiğim için öyle anlaşılmış ben bu çocuğa karşı bir şeyler hissetmekten korktuğum için enine boyuna düşünmek istedim.diger bahsettiğim çocuk benim kafa yapıma uyuyor ama hoslanti yok o yüzden kafamda soru işaretleri oldu

Eksik bilgi verdiğim için öyle anlaşılmış ben bu çocuğa karşı bir şeyler hissetmekten korktuğum için enine boyuna düşünmek istedim.diger bahsettiğim çocuk benim kafa yapıma uyuyor ama hoslanti yok o yüzden kafamda soru işaretleri oldu
Akışına bırak, hoşuna gideni imkan varsa tanımaya çalış tabii ama içine sinmeyen işe baştan hiç bulaşma, ayrıca, illa ikisinden birini seçmen gerekmiyor.

Siz de haklısınız benim biraz daha önce Bi ilişki yaşamadığım için bağlanıp ayrilamazsam korkum var ama hak veriyorum öyle bir durum olursa medenice ayrılırız
Tamamen farklı olduğunu düşündüğün biriyle baştan tanışıp, görüşmek istemeyebilirsin tamam ama tanıştın diye devam etmek zorunda değilsin kimseyle. Kendini bağlanırım, ayrılamam diye de şartlama sonunda üzülen sen olursun.

Bunu düşünmen için önce o kişinin sana açılması ve böyle bir teklifte bulunması lazım. Ortada ne bir açılma var ne bir teklif sadece düşüncenizde kurmuşsunuz. Böyle bir soru sormanız içğn gerçekte size öyle bir teklifin yapılması lazım.Belki sevmiyordur siz kuruntu yapmışsınızdır. Yada sadece dikkatini çekmiştir.Yada küçük bir beğenidir ama gelip açılacak kadar önemsemiyordur vs vs bir sürü. Olasılık. Siz düşünce ürünlerinizi gerçek gibi sunuyorsunuz. Mantıklı değil.
iç sesimi yazmış direk :KK53: kendi kendine gelin güvey adamların haberi var mı bakalım :D

Ya aslında şöyle farklı zevklerimiz var diye beraber bir seyler yapmak keyif vermez ve zitliklarimiz göze batar ozaman neden evlendin benimle derse ne diyeceğim gibi düşünüyorum
Tamam işte bu durum senin için keyif vermeyeceğini şimdiden düşünüyorsan bu senin kriterindir. Asla anlasamazsınız. Evde mutsuz bir kadın olursa zaten hiçbir şey ilerlemez. Erkeğin mutsuzluğu evlilikte tolere edilebilir boşanmak istiyorum demediği sürece zaten. Cinsiyetçilik olarak algılanmasını istemiyorum bu durumun. Normal bir insansa sessizleşir bazen ilgili davranır bazen olan durumu kabullenir gecer gider. Ama kadının mutsuzluğu ilişkiyi yürütmez. Katlanmaya çalıştıkça daha da mutsuz olur. O yüzden genel düşünerek mantık çerçevesinde bakarsanız anlarsınız. Ve ilişki zaten ortada yok unutmak daha kolay olur. Başlarsanız zorlanirsaniz sizin için iyi olmaz.

Merhaba arkadaşlar.ben birinden hoşlanıyorum ve hoslandigim kişi de benden hoşlanıyor.Sorun şu ki ikimizde farklı kültürlerden olduğumuz için evlenirsek sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum bu yüzden ondan hoşlandığımı söylemedim.farkli kültür dedigim o koyde yasiyor hayvanlari var ailesiyle onlarla ilgileniyor ve ben şehir hayatında yaşadığım için hayvanmis köy hayatiymis bana zor geliyor ve uyum sağlamakta zorlanacagimj düşünüyorum Ben asla köylü diye bir ezmiyorum uyum saglayamamaktan korktuğum için cocuga umut vermek istemiyorum ama onu seviyorum.sizce ne yapmaliyim
Yaşınız çok genç anladığım kadarı ileri.Farklı kültürden öte yazdığınız tamamen farklı yaşam.Köy ve şehir yaşamını kıyaslıyorsunuz.Tam bir köy yaşamı hayvancılık büyük erkek ailesi vb yazdığınız.Bunu yapabileceğinize inanıyor musunuz gerçekten.Siz hiç öyle ortamda bulundunuz mu.Sevgi yetmiyor evlenince.
Bazen şaşıyorum gençlere

Back
X