Kimi onumu Obama kaçsınGit kaçır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimi onumu Obama kaçsınGit kaçır
Bak bu daha da macera ve adrenalinli olurGit kaçır
CanımsınArkadaşım diye demiyorum lafı gediğine koyar hep
Kız başka kimi olacak aşık olduğunu kaçıracan yanlış kişiyi kaçırma bak dikkatli olKimi onumu Obama kaçsın
Aynen öyle bizde bizde nikahsız yaşantı olmazBak bu daha da macera ve adrenalinli olurbide nikahi basar elin oğlunu nikahsız tutacak değil ya canım
Ay üff detay yok bi şey yok. Kimdir necidir sen kimsin kaç yaşındasın ailen niye izin vermez vs vs. Bir sürü şey eksik gelmişsin ne yapayım diyorsun. Tam esra erolluksun ha.Bilmem herşeyi
Vayy bee ne adamlar varBilmem herşeyi
Kafa buluyor ya ciddiye almayınAy üff detay yok bi şey yok. Kimdir necidir sen kimsin kaç yaşındasın ailen niye izin vermez vs vs. Bir sürü şey eksik gelmişsin ne yapayım diyorsun. Tam esra erolluksun ha.
Evet öyleVayy bee ne adamlar var
İşte kaçır gitsin helalin et çocuklarına bana sana Koca olsunAynen öyle bizde bizde nikahsız yaşantı olmaz
O da olabilir ama öyle bir ışık bile alamadım konu sahibinden maalesefKafa buluyor ya ciddiye almayın
Detay yokkmu nasıl yani butayı yeni açtum benAy üff detay yok bi şey yok. Kimdir necidir sen kimsin kaç yaşındasın ailen niye izin vermez vs vs. Bir sürü şey eksik gelmişsin ne yapayım diyorsun. Tam esra erolluksun ha.
Lann nediyon karıİşte kaçır gitsin helalin et çocuklarına bana sana Koca olsun
Esra Erol'da mügede çıkan veya keşfetteki tiplerden olabilirO da olabilir ama öyle bir ışık bile alamadım konu sahibinden maalesef
Ooo cirkeflesiyorLann nediyon karı
Kim kafa buluyorO da olabilir ama öyle bir ışık bile alamadım konu sahibinden maalesef
Aynen aynen. Tiktokta yayın açtım muhittin bana gül yolladı ben de kaçtım tarzı işler.Esra Erol'da mügede çıkan veya keşfetteki tiplerden olabilir
SenKim kafa buluyor
Kemal KılıçdaroğluKim kafa buluyor