O'nu takip etmenin bir yolu...

exi

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
48
0
296
İzmir
Kızlar öncelikle bunu paylaşmam site kurallarına aykırı mı değil mi bilmiyorum. Belki bazıları için iyi olmayacak çünkü bazı şeyleri bilmemek daha az üzer ya insanı. ama artık erkeklerin kendini akıllı sanmasına da dayanamıyorum ve belki işine yarayacak olanlar için paylaşıyorum. İnşallah kötü şeylere vesile olmam. Aranızda belki biçok kişi bunu biliyor ama ben bilmiyordum ve öğrendiğimde şaşırmıştım. Şimdi erkek arkadaşınızın/nişanlınızın/eşinizin telefonuyla ne zaman kimleri aradığını/mesajlaştığını internetten görmeyi anlatıcam. Ben avea kullandığım için onunkini anlatayım diğerleri de bununla benzer zaten :) avea online işlemlere giriyoruz. Sonra sizden numara ve tabiki bi de şifre istiyor. o şifreyi de onun telefonundan alacaksınız aman ona çaktırmadan alın sonra bi de o kontrol etmeye başlamasın sizi çünkü öyle olunca çekilmez oluyolar :37: :) orda zaten şifrenin de nasıl alınacağı yazılıyo. daha sonra giriş yapıyoruz vee sırasıyla lira işlemleri, harcama detayı, konuşma detayına tıklıyoruz. orda size bakmak istediğiniz zaman aralığı veriliyor(en fazla 2 ay öncesine bakabiliyosunuz). onları da seçtikten sonra kimle konuştuğunu görebiliyosunuz. yalnız unutmayın sadece aranılan ve mesaj atılan görünür. kimin aradığı ve mesaj attığı hakkında bi bilgi yoktur. bu arada şuna da dikkat edin online işlemlere giriş yaptıktan sonra baktığınız numaraya mesaj geliyor "web online"a giriş yaptınız diye.

Bence çok tehlikeli bir konu olmuş... Kişinin özel hayatına saldırı bu ve bildiğim kadarıyla bunun ceza yaptırımı bile var... 3. şahıstan öte belki sizinle paylaşmadığı, çekindiği şeyleri görmek var.. ne biliyim biz kadınlar arkadaşlarımızla msjlaşırken reglimizden, ağdamızdan yada sevgilimizin sevmediğimiz huylarından bahsedebiliyoruz... aldatmak bir yana, özel hayatın özel kalması gerek bence.. ve ilişkilerde önce güven sonra mahremıyet değişmez kurallardır... umarım bu metodu kimse denemez sorunsuz bir ilişkıyı bile bitirebilir...

Bence çok tehlikeli bir konu olmuş... Kişinin özel hayatına saldırı bu ve bildiğim kadarıyla bunun ceza yaptırımı bile var... 3. şahıstan öte belki sizinle paylaşmadığı, çekindiği şeyleri görmek var.. ne biliyim biz kadınlar arkadaşlarımızla msjlaşırken reglimizden, ağdamızdan yada sevgilimizin sevmediğimiz huylarından bahsedebiliyoruz... aldatmak bir yana, özel hayatın özel kalması gerek bence.. ve ilişkilerde önce güven sonra mahremıyet değişmez kurallardır... umarım bu metodu kimse denemez sorunsuz bir ilişkıyı bile bitirebilir...

elbette ki mesaj içeriği ve konuşma içeriğine ulaşılamıyor zaten sadece hangi saatlerde kimlere mesaj atılmış ya da aranmış bunlar görünüyor. aslında haklısınız ben de çok doğru bişey olduğunu söyleyemicem. sorunlu bi ilişkisi olmayanlar zaten böyle şeylerle uğraşmaz diye düşünüyorum. ama şüphelenenler olursa yardımı olabileceğini düşündüm ve paylaştım. ben bu sayede 1.5 yıllık erkek arkadaşımın gerçek yüzünü görmüştüm. :43:

Back
X