- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Size dürüstçe ne hissettiğini söylemiş.Bırakın artık,karşıdaki kişi sizi kötü hatırlamasın.
Üzücü ama siz de zamanla unutursunuz,şu an çok yeni olduğu için aklınızda sadece bu var.Kendinize biraz zaman verin,başka şeylere yönelmeye çalışın bu aralar.
karsıdaki kişinin dürüstlüğüne ve hislerine saygı duyup uzak durun bence . nasıl geri gelir fikrinizi aklınızdan cıkarın . onun yerıne evet suan canım cok yanıyor ama gececk , hep gecti . ve ben sevildiğim güzel seylere layık oldugumun fakına varacagımı kazıyın .
zaten sonra hayatınız cok baska olur
Ararsan ilerde pişman olursun, açıkça söylemiş her şeyi. Telefonunu kapa uzak dur oyalancak bir şey bulmaya çalış derim.
Yalvarmak icin degil sadece görmek için belki bi cay icmek icin cok sacma biliyorum ama mantigimla hareket edemiyorum
Ben işyerindeki kadının doğru söylediğini ve hayatında biri olduğunu düşünüyorum.Aradan 5 gün gecti ne bir mesaj ne bir haber hiç bisey olmadi galiba bensizlige iyice alisti . Bugun elim telefona gidiyo surekli aramak onu görmek istiyorum . Ama görsem diyecek bi kelimem bile yok cunku karsimda istemiyorum artik seni eskisi gibi sevmiyorum diyen biri vardi . Belki simdi arasam gorusmek bile istemeyecek belki acmayacak benden bikcak belkide o da beni ozlemistir de gelemiyodur ne kadar polyanna yim demi . Sadece görmek istedim oylesine amacsiz Kisacasi ben bugun aramaktan cok korkuyorum bana biseyler soyleyin ?
Ben işyerindeki kadının doğru söylediğini ve hayatında biri olduğunu düşünüyorum.
Zaten böyle olacağı belliydi ama en son açıkca söylemiş.
Aşkta gurur olmaz derler ama, gurur bu gibi konularda lazım. Telefonunu kapat yine arama bence.
Bence yapmayın bırakın saygı kalsınAradan 5 gün gecti ne bir mesaj ne bir haber hiç bisey olmadi galiba bensizlige iyice alisti . Bugun elim telefona gidiyo surekli aramak onu görmek istiyorum . Ama görsem diyecek bi kelimem bile yok cunku karsimda istemiyorum artik seni eskisi gibi sevmiyorum diyen biri vardi . Belki simdi arasam gorusmek bile istemeyecek belki acmayacak benden bikcak belkide o da beni ozlemistir de gelemiyodur ne kadar polyanna yim demi . Sadece görmek istedim oylesine amacsiz Kisacasi ben bugun aramaktan cok korkuyorum bana biseyler soyleyin ?
Aynanın karşısına geçin ve kendi kendinize deyin ki; seni sitemediğini söyledi sen neden hala onurunu ayaklar altına almak istiyorsun. Tamam seviyorsun, alışkanlık var ama karşında seni istemiyorum diyen bir adam var. Bu adamı aramayı düşünmek ne demek. Acını çek ama asla ama asla aramayı düşünme. Dışarı çık ve kendini iyi hissettirecek bir şeyler bulmaya çalış. Beni daha çok değersizleştirme, deyin.
Aramayın , kaybetme korkusu verin , umursamaz olun, o sizi telaşlı telaşlı arasın bence.
Mesela benim bir zamanlar görüştüğüm kişi ulaşamayınca merak edip aramıştım dört defa , bana "beni sıkıyorsunnnn amaaaa offff " demişti.
Öyle bir gereksizin bile burnunu dört arama kaldırmıştı , aman AllahımmmŞimdiki aklım olsaymış
Sizi anlayabiliyorum. Çok zor sessiz kalmak, duramıyorsunuz eliniz telefonda aramak için can atıyorsunuz... Zamanında yaptım hiçbir faydası olmadı kendi kendimi üzdüm sadece... Şu an yapmanız gereken hiçbirşey yapmamak. İnanın faydası yok yapacaklarınızın
Olamazsınız çok zor doğruyu söylemek gerekirse... Ama sonuç değişmeyecek öyle düşününBiliyorum aslinda daha onceden nisanlimdan ayrildigimda daha ağirlarini yaşamistim .gecmisti ama suan nasil kendime engel olurum onu bulamiyorum
Olamazsınız çok zor doğruyu söylemek gerekirse... Ama sonuç değişmeyecek öyle düşünün
Adam istemiyorum demeye devam ediyor ve siz hala bir umut peşinde koşuyorsunuz. Adamın gözüyle kendinize bir bakar mısınız? Daha da değersizleşiyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına..Sizi dinlemedim ve aradim sonux yine hüsran bulustuk . Normal sohbet ettik ilk basta ben yokken yaptiklarini fln anlatti sonra twittr da bisey paylastim onun anlamini sordu soylemedim .instagram profil resmimi degistirip durmusum napiyo bu yeni bi macera mi ariyo dedm dedi . Surekli aktifmisim bunu gormemek icin silmis mesajlari özledinmi beni dedim ozlemedim vaktim olmadi surekli kendimi disari attimm sen yokken evde zaman gecmiyo zor oluyo yalnizlik ama aliscam dedi . Wpta ismini silmeme fln sinirlendi . Ama kararliyim hala istemiyorum dedi .anladim ki tamamen bitirmis ama hala arastiriyoda bi taraftan bende bitirdim artik ama nasil bi tavir izlemeliyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?