• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu Terkedicem

Arkadaşım delirdin mi sen
Elinde bir aylık bebeyle nereye
Gidecek biri varsa o dur
Bebekle el evine kaç gün sığarsın
Ailen, akraban büyüğün var mı, arkadaşla ablayla olmaz o iş
Madem ayrılmak istiyorsun o zaman güçlü duracaksın
Çocuk olmasa git derim ama o bebeğe bu sefillik yaşatılmaz
Kocanda madem akraba kızlarında gözü var, kendi düzenini kendi kuracak
Yok öyle kızı al, bir de çocuk yap ondan sonra gitsin vah canım
Adam olmuyorsa bedelini ödeyecek, orası senin ve bebeğinin evi, aklını başına al
Öyle destek çıkan arkadaşlara, ablalara da güvenme, sakın çıkma evinden

Siz resmiyette turkiyede evliydiniz sanirim. Ne oldu o dava bebek kimin uzerine gecti ben onu merak ediyorum. Resmiyette babasi nikahli esiniz gozukuyordur. İsiniz zor Allah yardim etsin.

Erkekler baba olduklarını biraz geç anlıyorlar. Bence biraz daha zaman verin. Bebeğini biraz ele avuca gelsin. Benim eşimde ne çocukla ilgilenmezdi ilk baslarda. Benden de ilgi beklerdi ben de isin açığı kocamı hep onceledim hala da öyle yaparım. Ama çocuğumu da ihmal etmem. Simdi esim ikimizden ayrı saat geçirmek istemiyor bile. Bebeğim 11 aylık olmak üzere. Yeni yeni alıştı bebeğe desem yeridir. Daha 40 in bile çıkmamış. Ne isin var el kapısında. Boşver. İlla biri gidecekse de o gitsin. Evinizi terketmeyin biraz zaman verin derim. Derdinizi de eşinize anlatın mutlaka. Ama tartışmadan. Üzüldüğünüzu görsün. Allah huzur mutluluk versin. Bebişin hayırlı olsun. Sana da geçmiş olsun canım.

Arkadaşım delirdin mi sen
Elinde bir aylık bebeyle nereye
Gidecek biri varsa o dur
Bebekle el evine kaç gün sığarsın
Ailen, akraban büyüğün var mı, arkadaşla ablayla olmaz o iş
Madem ayrılmak istiyorsun o zaman güçlü duracaksın
Çocuk olmasa git derim ama o bebeğe bu sefillik yaşatılmaz
Kocanda madem akraba kızlarında gözü var, kendi düzenini kendi kuracak
Yok öyle kızı al, bir de çocuk yap ondan sonra gitsin vah canım
Adam olmuyorsa bedelini ödeyecek, orası senin ve bebeğinin evi, aklını başına al
Öyle destek çıkan arkadaşlara, ablalara da güvenme, sakın çıkma evinden

Kim suçluysa o gitmeli deirm ben hep
Ama artık erkeklerde gurur kalmadığından kadınlar kibar kibar çıkıyor
Bence de çıkmasın
Hatta takipte kalıp kimmiş o akraba bilgi edinse tazminat davası açsa kazanır konu sahibi, boşanmanın yanı sıra

Bence de çıkmasın
Hatta takipte kalıp kimmiş o akraba bilgi edinse tazminat davası açsa kazanır konu sahibi, boşanmanın yanı sıra

Haklisin da canim konu sahibi yurtdisinda yasiyor ama turkiyede baska biriyle nikahli. Yani kapiyi cikip gitse hic bir hak iddia edemez. Adam da bu yuzden bu kadar rahat.

Ne biçim şakaymış ! şaKnın bile bir adabı var !
Şuan sizde yeni doğum yaptığınız için hassassınız onunda üzerinizde etkisi var tabi
Şöyle biraz bu lohusa halinizden ve hastalığınızı geçirdikten sonra daha doğru kararlar vereceğinizi düşünüyorum,
Biraz sabretseniz,zamana bıraksanız daha iyi olmazmı ?
Umarım hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

Haklisin da canim konu sahibi yurtdisinda yasiyor ama turkiyede baska biriyle nikahli. Yani kapiyi cikip gitse hic bir hak iddia edemez. Adam da bu yuzden bu kadar rahat.
Aaa bu o arkadaş mı hatırladım
İki ucu şeyli değnek ama maalesef bu biraz da kendi tercihi
Hatırladım çok yazmıştım ama dinlemiyordu
Maalesef sonunun böyle olacağı belliydi
Bebek için çok üzüldüm
Yana yakıla evlat hasreti çekenler dururken Allah'ın zoruna gitmesinde böyle adamların baba olması bana haksızlık geliyo, konu sahibine de çok şey derdim de zaten yeterince demiştim şimdi derdi başından aşkınken birde ben didiklemek istemem
Hayırlısı.

Bence de çıkmasın

Kadın boşanmaya karar vermiş
Çocuk olmasa çıkıp gidilir, ben olsam davası, akrabası umurumda olmaz
Ancak bebek var, kış günü , el evinde nereye kadar, git diyenler hangi mantıkla diyor anlamıyorum
Bir de arkadaş evine gidecek, arkadaş sağlam mı, kimdir, atar mı satar mı, pazarlar mı belli değil, hangi arkadaş iyilikten iki nüfus alır üzerine, ben çok gördüm öyle akbaba gibi bekleyen arkadaş. Madem bir çocuk doğmuş o zaman uygun şartlarda bırakılacak zamana kadar sabredilmeli, evden erkek gider kadın değil. Böyle gereksiz kahramanlıklara lüzum yok üstelik gidip de adamı rahat ettirmek nedir, bir kadının, bir çocuğun hayatını bu şekilde berbat etmenin hiç bir bedeli yok mudur yani, bazen biraz mücadele gerekir ayrılmak için, bence bu arkadaşın durumu da öyle

Edit : Ya ben normal evliler diye yazıp duruyorum , sonradan gördüm yazılanları, hatırladım bu arkadaşı, evet kendi tercihi yani bence hatası ama şimdi bebek var, yazık o sabiye yaa

Torun hakkiymis ...ya arkadasm birakin su duygusalligi ..Kadin kendi cocugunu sevse huzurunu bozmaz cocuguna acimayan torununu mu sevecek..

Ancak bebek var, kış günü , el evinde nereye kadar, git diyenler hangi mantıkla diyor anlamıyorum
Bir de arkadaş evine gidecek, arkadaş sağlam mı, kimdir, atar mı satar mı, pazarlar mı belli değil, hangi arkadaş iyilikten iki nüfus alır üzerine, ben çok gördüm öyle akbaba gibi bekleyen arkadaş. Madem bir çocuk doğmuş o zaman uygun şartlarda bırakılacak zamana kadar sabredilmeli, evden erkek gider kadın değil. Böyle gereksiz kahramanlıklara lüzum yok üstelik gidip de adamı rahat ettirmek nedir, bir kadının, bir çocuğun hayatını bu şekilde berbat etmenin hiç bir bedeli yok mudur yani, bazen biraz mücadele gerekir ayrılmak için, bence bu arkadaşın durumu da öyle
Bende minicik bebekle bakkala bile gidilmiyo ne diyosunuz deidm ama evlilik yokmuş ki boşanma olsun
Konu sahibini sonradan hatırlattılar
Daha önce de bebemize iyi bak diye elini kolunu sallayarak gitmişti bu adam
Evli değiller işin dava kısmını geri aldım bu yüzden
Sonra elini kolunu sallayıp geldiğinde alma dedim, geri aldı
Şaşırtıcı bi olay gibi konu açınca durduk yere kocası böyle bi şaka yapmış şok olmuş vs sandım, ben bile şok olmadım ki
Bebek için çoook üzgünüm anneden de babadan da şanssız

Bi de diğer konunda kendi başımın çaresine her türlü bakarım bu yüzdne nikaha ihtiyacım yok diyordun ki ( nikahlananlar başının çaresine bakmadığından nikahlanmıyo )
Öyle ise niye bir tanıdığın evine gidiyosun

ciddi anne modeli çok var bir değişiklik yapıp bunu bırakıp daha sevimlisini alalım acaba cici babamı getirsek hem bizimle daha çok ilgilenir derdim , :63: bir ailesi daha var onun farkına varması dilegiyle

Bir tanidik dedigi de abla,insan ablasindan tanidik diye mi bahseder bilemedim su an ama senin iş bayagi karisik

Madem basinda böyle iş var niye cocuk yaparsiniz anlamiyorum ki al işte kendime bağlarim diye düşündün ama olmadi di mi

Bir tanidik dedigi de abla,insan ablasindan tanidik diye mi bahseder bilemedim su an ama senin iş bayagi karisik

Madem basinda böyle iş var niye cocuk yaparsiniz anlamiyorum ki al işte kendime bağlarim diye düşündün ama olmadi di mi
Tanıdık bi abla diyo, sanırım öz ablası değil öyle hitap ediyo

Bi de diğer konunda kendi başımın çaresine her türlü bakarım bu yüzdne nikaha ihtiyacım yok diyordun ki ( nikahlananlar başının çaresine bakmadığından nikahlanmıyo )
Öyle ise niye bir tanıdığın evine gidiyosun
Aslinda evet gecenki gibi bu defada evde ben kalabilirim oda anasina gitsin zaten hergun gidio mutlaka 2 3 kez. Orda yatsin

Tanidik bir abla dedim yani ablam gibi gordugum birisi kendisi.

Aslinda evet gecenki gibi bu defada evde ben kalabilirim oda anasina gitsin zaten hergun gidio mutlaka 2 3 kez. Orda yatsin
Benim ne sorduğumu anladın sen aslında da neyse senin halin sana yeter sorgulamayacağım
Bebeğini düşün bundan sonra
Sürekli ilgin neden az bak yatak ayırır çemkiririm, önce adam küser gider şimdi sıra sana gelir filan bunlar ergen kavgasına benzemeye başladı. Artık bir canlı var ve sana muhtaç buna göre hareket et, emzir doyur altını değiş sev. Sana da farklı gelir belki, hayatının her döneminde bir erkek olmak zorunda değil. Resmi nikahlısı Türkiye'de imam nikahlısı yurt dışında filan bi silkelen yalan rüzgarı gibi hayatın..

Hadi o gitti diyelim
Senin maddi durumun nasıl
Ev değişecektiniz değiştiniz mi bilmiyorum ama umaırm değişmemişsindir, minik eivn kirası daha cazip gelir şu an
Bi de bebeğin anne sütü mü alıyo, mama bez giderleri olacak
Bunlar için ne düşünüyorsun

Katılıyorum el kadar bebek kış soğuğunda sokaklarda gezdirilmez el evine gönderilmez tabi ki erkek gitmeli
AmmAaaaa

Bu adamdan ne baba olur ne adam. Normal bir erkek çocuğunun olduğu evin kirasını öder ama bu herif yapmaz çünkü gevşek. Hamile kadına ben gidiyorum çocuğa bakarsın byeeee diyen adamdan adamlık göstermesi beklentim cidden yok.

Konu sahibesi evden atın. Ben küçük çocukla çalışamam sen çocuğun ihtiyaçlarını karşılicaksın diyin defedin atın evden.

Back
X