O'nu unutamadım. Başkasını nasıl severim bilmiyorum. Çok UMUTSUZUM...

DilhunTara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
35
11
88
İstanbul
Öncelikle merhaba. O kadar yorgunum ki nereden başlasam bilmiyorum. 5 yıl önce birini sevdim platonik olarak. Geçen yıl açıldım karşılık alamadım üstüne engellendim. Artık ne birinin beni sevebileceğine ne de benim birini sevebileceğime inanmıyorum. Aşk hayatımın yanı sıra eğitim hayatım da hiç yolunda gitmiyor. Okuduğum bölümden memnun değilim derslerim berbat ve ne istediğimi de bilmiyorum. Hayatın anlamı ne bilmiyorum ne için yaşamalıyım neden geldim bu dünyaya? Psikolojikmen çökük durumdayım ailemle mutlu değilim hayatımı güzelleştiren hiçbir şey yok. Her bir günüm diğer günlerimden anlamsız amaçsız ve boş ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.

Çok negatifsin. Biriyle olmadı diye kimseyle olmayacak diye bişey yok. Enerjini yüksek tut. Karışıklı seni seven insanlarla ol. Arkadaşlarınla vakit geçir. Sosyal aktiviteye katıl. Derslerini iyileştirmek senin elinde. Yatay geçişle bölümünü değiştirebilirsin . Bir şeyleri değiştirmek senin elinde.

Çok negatifsin. Biriyle olmadı diye kimseyle olmayacak diye bişey yok. Enerjini yüksek tut. Karışıklı seni seven insanlarla ol. Arkadaşlarınla vakit geçir. Sosyal aktiviteye katıl. Derslerini iyileştirmek senin elinde. Yatay geçişle bölümünü değiştirebilirsin . Bir şeyleri değiştirmek senin elinde.
Negatif olduğumu biliyorum bulutumsuu ama bu bunun farkında olmakla geçmiyor. Her şeyi değiştirmek benim elimde ama şuan hayata bir sis perdesinden bakıyorum hiçbir şey net değil çözülebilir değil.

Ya o sevdiğin insanı da allah yarattı.Ne bu böyle psikoloji Çökertmeler falan.Biraz bencil olmalısın aşk konularında.Seni sevmeyeni sen de sevme.Bırak gitsin.O seni düşünmüyor.Sevmiyor.Arada bir aklına geliyorsan bile sevinip ego şişiriyordur.Ne adamım ben be !!diyordur.Hiç hakketmeyen insanlara değer veriyorsunuz.Eminim karşına daha çok seveceğin iyi insanlar çıkacaktır

Ya o sevdiğin insanı da allah yarattı.Ne bu böyle psikoloji Çökertmeler falan.Biraz bencil olmalısın aşk konularında.Seni sevmeyeni sen de sevme.Bırak gitsin.O seni düşünmüyor.Sevmiyor.Arada bir aklına geliyorsan bile sevinip ego şişiriyordur.Ne adamım ben be !!diyordur.Hiç hakketmeyen insanlara değer veriyorsunuz.Eminim karşına daha çok seveceğin iyi insanlar çıkacaktır
Biliyorum o kadar haklısın ki. Ama gerçekten hiçbir şeye dair umudum yok. Keşke kendi hafızamdan ve onun hafızasından silebilsem...

Back
X