• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu unutamiyorum arkadaslar yardim lütfen.

teacherellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
169
75
48
34
Daha önce bir konu açmıştım 7 ay olmuştur hatta çok eleştiri ve hakaret almıştım bazılarından. Sebebi ise diş doktoruma aşık olmuş olmamdı. Tekrar bir rahatsızlığım oldu ve ona gittim. Ortada bir şey yok tabi ki. Anlamadığım nokta şu ben dürüst, yardımsever, pozitif,neşeli, kendimce güzel, işinde gücünde bir insanım buna rağmen bu saydıklarından yarısına sahip olmayan birisi kapıp gidecek belki onu lütfen yardım edin arkadaşlar kendimi rezil etmeden nasıl ilgisini cekebilirim onun unuturum dedim unutamadım.

Son düzenleme:
Diş hekimi olduğuna göre belli bir anlayış seviyesine ve olgunluğuna ulaşmıştır diye düşünüyorum.
Senden daha ALT SEVİYEDEKİLER KAPMADAN git konuş,akşamları ne yaparsınız diye sor.Faceden vs ekle.Sohbet ortamı oluştur.
Laf arasında dişim ağrırken başımı yaslayabilecek bir sevgilim yok de :KK53:

aranizda sohbet varsa sosyal medyadan ekleyebilirsiniz.ama adam gayet ciddi konusan hasta doktor iliskisi disina cikmayan biriyse hicbisey yapmayin kendi kendinize uzulmeyin yolunuza bakin.herseyden once bu adam evlimi nisanlimi iliskisi varmi bunu bilmeniz lazim tabiki.

Esra Ceyhan diş doktoruyla hasta - doktor ilişkisi olarak başlayan bir süreç sonunda evlenmişti, neden olmasın? Ama size ilgi duysaydı bir şekilde iletişim kurardı diye düşünüyorum. Çünkü hekimlerin bu konuda haddinden fazla bir güveni var, çekinmezdi sanırım.

Daha önce bir konu açmıştım 6 ay olmuştur hatta çok eleştiri ve hakaret almıştım bazılarından. Sebebi ise diş doktoruma aşık olmuş olmamdı. Tekrar bir rahatsızlığım oldu ve ona gitmek zorunda kaldım hatta kayıt için kimliğimi unutmuştum ben bu hastayı tanıyorum fln dedi çok mutlu oldum. Ortada bir şey yok tabi ki. Anlamadığım nokta şu ben dürüst, yardımsever, pozitif,neşeli, kendimce güzel, işinde gücünde bir insanım buna rağmen bu saydıklarından yarısına sahip olmayan birisi kapıp gidecek belki onu lütfen yardım edin arkadaşlar kendimi rezil etmeden nasıl ilgisini cekebilirim onun unuturum dedim unutamadım.
Senden daha karakterli biri de çikabilir adamın karşısına, bu karşılaştırma çabanı anlayamadım..
Ayrıca her iyi'ye bi iyi düşse keşke..

En fazla gidip açılabilirsin, ya rezil olur totona baka baka dönersin yada muradına erersin..
Başka çare yok..

Ya senden daha alt seviyedeki (!?) insanlardan birinde aşkı bulmuşsa çoktan? hayatında biri olmadığına emin misin ki ilgi çekmeye çalışıyorsun?

Onun dışında konuya gelecek olursak, muayenehanesinde bi şeylere başlamanız imkansız gibi. Oraya kaç tane kadın gidiyor, muayenehanesine gelen her kadına o gözle bakacak olsa ooo....

Senin bu adamla dışarda bi yerde karşılaşıp sohbeti ilerletmen lazım.

Ne bileyim takip falan et nerelere gittiğini öğren :D ya da takip ederken tesadüfen karşılaşmış gibi davran, sohbet et.

Ya da muayenehanesinde çay kahve içiyorsa yanlışlıkla onu dök, sonra o her ne kadar ''önemli değil'' dese de ''mümkün değil, size bi kahve borçlandım'' de ve sonra bi gün ara müsait bi zamanını sor kahve için.

Yani bu gibi şeyler. Eğer sen bunları yaptıktan sonra ondan ilgi göremezsen zaten o ilgilenmiyor demektir, uzatmazsın.

Eğer o da ilgilenirse, hoşlanırsa zaten bu gibi durumlara karşılık verecektir, hissettirecektir ilgisini.

Sozlerim yanlis anlasildi yine kendimi ust seviyede fln gördüğüm yok öyle olsa zaten bu konuyu bile acmaz gidip hislerimi ona acardim emin olun. Sadece biraz kendime guven problemim var biriyle ilgilensem de belli etmem utanirim fln bu yani reddedilme korkum var. Medeni durumuna gelince evli oldugunu sanmiyorum karaktere gelirsek karaktere baksaydi gercekten bu kisi veya erkekler benim için daha avantajli olurdu emin olabilirsiniz cunku son derece saglam bir karakterim var düzgün bir aile yasantim. Sadece bu ask mesk islerinde biraz acemiyim.

Bu nedir sizce ? Huyunu suyunu bilmediğiniz ,sadece görsel beğeni ile bir şeylere başlayan ilişkilerin ayakta durması çok zor ...
Ne diyeceksiniz ? Seni çok beğeniyorum benden daha iyisini bulamazsın .Gel sevgili olalım mı ? Ayrıca kim kimden daha üst diye olan kavramı pek anlayamadım .Bol şans size...

Anlamadığım nokta şu ben dürüst, yardımsever, pozitif,neşeli, kendimce güzel, işinde gücünde bir insanım buna rağmen bu saydıklarından yarısına sahip olmayan birisi kapıp gidecek belki
Düşünce yapını değiştir lütfen bu kadar kendini beğenme.... Bu kadar iyiysen adamı kaparsın zaten ;)

ünide bir arkadas bir disciye gidiyor anlattıgına göre cool ve yakısıklıydı. sonra ilk arkadas oldular sohbet muhabbet tabi. sonra bu dişci kızdan okulun fazla özgür kızının bilgilerini aldı ikisi bir olup kızı kandırdılar .dişci kızdan faydalandı arkadas eglendi .diğer kızın elinin kiriydi zaten
yani demem oki dişci diye gözünde büyütme . herkes insan git konus muhabbet et. nerelisin kac yasındasın hobilerin neler felan
zaten bir manisi yoksa sohbet ilerler

Bir laf daha var körler sağırlar birbirini ağırlar neyse lütfen uzatmayın vaktimi sizinle polemiğe girip harcamak istemiyorum... Madamtogepi haklisiniz aslinda kaybedecek bir seyim yok dürüst olmak en iyisi.

Back
X