- 23 Haziran 2016
- 169
- 75
- 48
- 34
- Konu Sahibi teacherellaa
Evet :)öğretmen misiniz? nickiniz sebebiyle sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet :)öğretmen misiniz? nickiniz sebebiyle sordum
Sipsevdi birisi degilim malesef kolay kolay kimseyi sevmiyorum 1 yıldır ilk defa birisini boyle sevdim gözleri fln çok etkilendim dediğin gibi olsam unuturdum keşke.Baska bir disciye git unutursun. Disci disciyi soker.![]()
mesleğinizle ilgili bir sebep bulun. mesela bir hafta meslekler haftası yapın okulda, diş hekiminden rica edin gelip öğrencilerin sorularını yanıtlasın :)Evet :)
Dediğiniz mantikli aslinda bransimada uyar...mesleğinizle ilgili bir sebep bulun. mesela bir hafta meslekler haftası yapın okulda, diş hekiminden rica edin gelip öğrencilerin sorularını yanıtlasın :)
Aranızda ilişki yok farkında misin? Farkında olsan daha çabuk unutursun belki.Sipsevdi birisi degilim malesef kolay kolay kimseyi sevmiyorum 1 yıldır ilk defa birisini boyle sevdim gözleri fln çok etkilendim dediğin gibi olsam unuturdum keşke.
Ne demiş şair sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil, aramızda ilişki var dediğimi hatırlamıyorum kaldi ki senli benli konuşacak samimiyette olduğumuzuda neyse insanların duygularını hafife almak yerine olumlu pozitif yaklaşan kişilere teşekkür ediyorum ve bir karar aldım bu tarz kişilerin mesajlarını görmezden geleceğim belki davranış söner çok kullanıyoruz bunu eğitimde. :)Aranızda ilişki yok farkında misin? Farkında olsan daha çabuk unutursun belki.
Malesef devlet hastanesi öyle cok sohbet ortami yok senli benli konusuyor ama tabiki bilmiyor meslegimi vs kim oldugu mu gayet kibar ve saygili davraniyorum gittigimde birde bakimli olmaya calisiyorum oyle cok gitmisligimde yok aslinda bu 7 ayda hepi topu 3-4 kez gittim ama aklinda bir şema oluşmuş ki beni tanıdı. :) swarmi yok sanirim o benimde aklıma gelmişti.muayene sırasında sohbet ettiniz mi hiç, mesela öğretmen olduğunu biliyor mu? yani senin kimsin necisin olduğunu biliyo mu. sosyal medyadan ekleyebilirsin ama ters tepebilir kötü intiba gibi. gittiği bi yeri öğrensen swarm vb yerden gibi, sen de orada olsan sohbet olurdu
Ne demiş şair sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil, aramızda ilişki var dediğimi hatırlamıyorum kaldi ki senli benli konuşacak samimiyette olduğumuzuda neyse insanların duygularını hafife almak yerine olumlu pozitif yaklaşan kişilere teşekkür ediyorum ve bir karar aldım bu tarz kişilerin mesajlarını görmezden geleceğim belki davranış söner çok kullanıyoruz bunu eğitimde. :)
Belli yazmanızdan koşullu tepki.Söylediklerini dikkate alarak göz ardı edeceğim seni. Pardon sizi:)
Dediğiniz gibi onun hoşlandığı tip miyim bilemem ama sunu soylemek istedim burada kendimi övüyor gibi görünmek istemiyorum fakat doktor deyince insanlar da danimarka prensi gibi bir hava oluşuyor iste koskoca doktor talibu cok yok onun meslek grubundan olmak lazim cok guzel olmak lazim vs. Gerçi bu sözleri sadece burada duydum çevremde ki insanlar oluru olduğunu söylüyor hatta beni beğenir mi ki demiştim neden olmasın güzel esprili kızsın demişti bir meslektaşım. Kisaca özetle onunla sohbet ortamı olsa bir yerde karsilassak vs. onu tanisam o beni tanisa olmazsa zaten zorlamam. Üzülüyorum çünkü beni hiç tanimiyor.