• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu unutamiyorum arkadaslar yardim lütfen.

Sipsevdi birisi degilim malesef kolay kolay kimseyi sevmiyorum 1 yıldır ilk defa birisini boyle sevdim gözleri fln çok etkilendim dediğin gibi olsam unuturdum keşke.
Aranızda ilişki yok farkında misin? Farkında olsan daha çabuk unutursun belki.

Aranızda ilişki yok farkında misin? Farkında olsan daha çabuk unutursun belki.
Ne demiş şair sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil, aramızda ilişki var dediğimi hatırlamıyorum kaldi ki senli benli konuşacak samimiyette olduğumuzuda neyse insanların duygularını hafife almak yerine olumlu pozitif yaklaşan kişilere teşekkür ediyorum ve bir karar aldım bu tarz kişilerin mesajlarını görmezden geleceğim belki davranış söner çok kullanıyoruz bunu eğitimde. :)

muayene sırasında sohbet ettiniz mi hiç, mesela öğretmen olduğunu biliyor mu? yani senin kimsin necisin olduğunu biliyo mu. sosyal medyadan ekleyebilirsin ama ters tepebilir kötü intiba gibi. gittiği bi yeri öğrensen swarm vb yerden gibi, sen de orada olsan sohbet olurdu

muayene sırasında sohbet ettiniz mi hiç, mesela öğretmen olduğunu biliyor mu? yani senin kimsin necisin olduğunu biliyo mu. sosyal medyadan ekleyebilirsin ama ters tepebilir kötü intiba gibi. gittiği bi yeri öğrensen swarm vb yerden gibi, sen de orada olsan sohbet olurdu
Malesef devlet hastanesi öyle cok sohbet ortami yok senli benli konusuyor ama tabiki bilmiyor meslegimi vs kim oldugu mu gayet kibar ve saygili davraniyorum gittigimde birde bakimli olmaya calisiyorum oyle cok gitmisligimde yok aslinda bu 7 ayda hepi topu 3-4 kez gittim ama aklinda bir şema oluşmuş ki beni tanıdı. :) swarmi yok sanirim o benimde aklıma gelmişti.

adam belkide sessiz sakin hanım hanımcık kızları beğeniyordur, kendine güvenmeyeni sevmiyordur, aşk işlerinde acemi değil tam bir aşk kadını istiyordur yada tam tersi yırtık kız seviyordur, seksi vamp olması önemlidir, beyne gerek yok vücudu güzel olsun akşamları işimi halledeyim de diyebilir. kısaca sen istediğin kadar dürüst sağlam vs ol, karşıdakinin zerre ilgisini çekmeyebilirsin. o yüzden şöyle iyiyim böyle güzelim şöyle dürüstüm böyle işinde gücündeyim diye kendini burda sıfatlandırmak yerine git açık açık adama söyle, en fazla red yersin, o da sana hayata bakış açısı dersi verir.

belli et hoşlandığını .. gidip direk söyleme ama hareketlerinle belli et . adam sana karşı nasıl odun mu mesafeli mi sevecen mi ?yani bütün bunları değerlendirmen lazım . bu arada yaş kaç ?unutamadım falan sanki çıktınız ayrıldınız aşk acısı çekiyorsunuz . henüz tanımadığınız bir adam var huyu suyunu bilmiyorsunuz ... aşk acısı çekiyor gibi unutamıyorum 7 ay oldu falan garip geliyor bana ... sadece adamın tipini beğendiğiniz ve mesleğini biliyorsunuz hepsi bu .

Dediğiniz gibi onun hoşlandığı tip miyim bilemem ama sunu soylemek istedim burada kendimi övüyor gibi görünmek istemiyorum fakat doktor deyince insanlar da danimarka prensi gibi bir hava oluşuyor iste koskoca doktor talibu cok yok onun meslek grubundan olmak lazim cok guzel olmak lazim vs. Gerçi bu sözleri sadece burada duydum çevremde ki insanlar oluru olduğunu söylüyor hatta beni beğenir mi ki demiştim neden olmasın güzel esprili kızsın demişti bir meslektaşım. Kisaca özetle onunla sohbet ortamı olsa bir yerde karsilassak vs. onu tanisam o beni tanisa olmazsa zaten zorlamam. Üzülüyorum çünkü beni hiç tanimiyor.

Ne demiş şair sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil, aramızda ilişki var dediğimi hatırlamıyorum kaldi ki senli benli konuşacak samimiyette olduğumuzuda neyse insanların duygularını hafife almak yerine olumlu pozitif yaklaşan kişilere teşekkür ediyorum ve bir karar aldım bu tarz kişilerin mesajlarını görmezden geleceğim belki davranış söner çok kullanıyoruz bunu eğitimde. :)

Söylediklerini dikkate alarak göz ardı edeceğim seni. Pardon sizi:)

ya arkadaşım seni çok beğense adam bir yolunu bulur takılır peşine bence ...
sen şöyle iiyiyim böyle iyiyim de . hatta gerçekten senden daha çirkin daha eğeitimsiz bir kızla bile evlenebilir ... bunlar kriter değil . ben ne tipler görüyorum kimlerle evli şaşırıp kalıyorum
kendimden örnek vereyim . bir doktorla çıktım seneler önce . adam benden yaşlı çirkin ve eğeitimsiz bir kadınla evlendi beni bırakıp .. oluyor yani böyle şeyler .. demek ki onu sevdi onla evlendi .. ne yapalım yani ... o kadının benden üstün olduğunu göstermez ....

Dediğiniz gibi onun hoşlandığı tip miyim bilemem ama sunu soylemek istedim burada kendimi övüyor gibi görünmek istemiyorum fakat doktor deyince insanlar da danimarka prensi gibi bir hava oluşuyor iste koskoca doktor talibu cok yok onun meslek grubundan olmak lazim cok guzel olmak lazim vs. Gerçi bu sözleri sadece burada duydum çevremde ki insanlar oluru olduğunu söylüyor hatta beni beğenir mi ki demiştim neden olmasın güzel esprili kızsın demişti bir meslektaşım. Kisaca özetle onunla sohbet ortamı olsa bir yerde karsilassak vs. onu tanisam o beni tanisa olmazsa zaten zorlamam. Üzülüyorum çünkü beni hiç tanimiyor.

Bence söyleyin en fazla kibarca ilişkim var ya da olmaz der. İçinizde mi kalsın yani? Eğer kalbinizi kırarsa rezil olduğunuzu düşünürseniz birdaha gitmezsiniz o dişçiye.

Ogretmensiniz herkese bi kulp takiyosunuz kendinizede bi tavsiyede bulunun ozaman madem cok iyi biliyorsunuz.

Hem art arda ayni konuyu iki defa konu acarak niye milleti yoruyorsunuz?

Back
X