• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu unutamiyorum arkadaslar yardim lütfen.

Saygı çerçevesinde yapılan yorumlara aynı tepkiyi veriyorum elbet size karşı olan tavrım sizin kim olduğunuzu gösterir benim değil. Kaldi ki istersem 10 tane konu açarım cok rahatsız olursanız böyle dakika başı gelip yorum atmazsınız. Sizin amacınız kavga çıkartıp ego tatmini yapmak kusura bakmayın buna vaktim yok malum evrak işi çok bizde kendinize başka birini bulup onunla ilgilenin ve konumdan uzak durun kibarca uyarıyorum sizi.
Kime dedin bunu? :KK51:

Ne kadar çok alinan cikmis sozlerime ilginç halbu ki seviye lafi geçmemiş yazdığım mesajda kendime ait ozellikleri belirtmisim neyse istediginiz gibi algilayin insanin kendini sevmesi kötü bir şey değil bunu uzmanlar dahi söylüyor burada kimseye hakaret bile etmedim surekli bir üstüme gelme çabası hayır hoşuna gitmiyorsam ilgilenme değil mi.

Daha önce bir konu açmıştım 7 ay olmuştur hatta çok eleştiri ve hakaret almıştım bazılarından. Sebebi ise diş doktoruma aşık olmuş olmamdı. Tekrar bir rahatsızlığım oldu ve ona gittim. Ortada bir şey yok tabi ki. Anlamadığım nokta şu ben dürüst, yardımsever, pozitif,neşeli, kendimce güzel, işinde gücünde bir insanım buna rağmen bu saydıklarından yarısına sahip olmayan birisi kapıp gidecek belki onu lütfen yardım edin arkadaşlar kendimi rezil etmeden nasıl ilgisini cekebilirim onun unuturum dedim unutamadım.
Ayni meslegi yapacagiz eger okulum biterse.. Fakat hasta hekim iliskisinin disina ben olsam cikmazdim. Buyuk ihtimalle size aşık olmazsa oda cikmayacaktir. Anlatilacak birsey degil fakat bir sinir cizgisi olusuyor istesenizde asamayacaginiz ama yok illa istiyorum diyosaniz. Sosyal hesaplardan birinden takip ederek ve samimi bir dille konusmanizi yapmanizi tavsiye ederim. Umarim mutlu kalirsiniz

Ayni meslegi yapacagiz eger okulum biterse.. Fakat hasta hekim iliskisinin disina ben olsam cikmazdim. Buyuk ihtimalle size aşık olmazsa oda cikmayacaktir. Anlatilacak birsey degil fakat bir sinir cizgisi olusuyor istesenizde asamayacaginiz ama yok illa istiyorum diyosaniz. Sosyal hesaplardan birinden takip ederek ve samimi bir dille konusmanizi yapmanizi tavsiye ederim. Umarim mutlu kalirsiniz
Haklisiniz hocam ama bir sansimi denemek istiyorum :)

Bir laf var tabiri caizse elalemin derdi seni mi gerdi :) ve insan kınadığı şeyi yaşamadan asla ölmez o yüzden içim rahat bana laf edenler aslında kendi egolarini tatmin ediyorlar sıkıntı değil dert hic degil sonuçta ekrani kapatip ciktigim zaman hayatimda yer almayacaksiniz kufur bile edebilirsiniz yani cekinmeyin hatta.

Ben lafımı ortaya k.dum. Beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır gaçar demek istiyor arkadaş :KK70: bir de çaktırmadan yapmaya çalışıyor :KK70: hee yavrum heee :KK70:
Ahaha duydun mu ego kasıyormuşuz burda. Zaten ego kasmak için bu konuyu bekliyorduk bizde :işsiz:
Kınadık mı acep? Kınadığınızı yaşarsınız gibi yazacak birşey bulamayınca kullanılan bir kalıp sunmuş arkadaş.
Ve onun hayatında olmadığımız için, neti kapatınca hayatında olmayacağımız için hüzün bastı şu an. :KK14:

Ahaha duydun mu ego kasıyormuşuz burda. Zaten ego kasmak için bu konuyu bekliyorduk bizde :işsiz:
Kınadık mı acep? Kınadığınızı yaşarsınız gibi yazacak birşey bulamayınca kullanılan bir kalıp sunmuş arkadaş.
Ve onun hayatında olmadığımız için, neti kapatınca hayatında olmayacağımız için hüzün bastı şu an. :KK14:
Ya ben de uzun süredir beğeni kasamıyordum bu konuyu bekledim :D kendisini bizimle karıştırıyorsa zaar......

Ya ben de uzun süredir beğeni kasamıyordum bu konuyu bekledim :KK70: kendisini bizimle karıştırıyorsa zaar......
Bize diyalogtan bahsediyor kendi ortaya yazıyor :D buna pas veren adamın aklından şüphe ederim zaten :kahve:
Ben konu terk :KK14:

Üç diş doktoru tanıdım hayatımda.

Biri eski sevgilim. Kliniğe tedavi olmaya gelip sonrasında aşkını ilan edenlerden gına gelmişti üç sene boyunca.

Bir diğeri yakın bir arkadaşımın eşi. Onun da masasında, kliniğinde karısıyla çocuğuyla fotoğrafları olduğu halde asılan ablalardan gına geldi kızcağıza. En son kuzenini sekreter olarak dikti oraya.

Diğeri kuzenimin eşiydi. Birden fazla hasta ile aldatıldığını öğrenince boşadı adamı.

Bir devlet hastanesi doktoruna, özel hayatını ilişki durumunu bilmeden, üstelik adamdan hiç bir tepki almamışken açılmak, hiç tanımadan sırf dış görünüşünden etkilenip aylarca aklında tutmak yetişkin bir kadın için bir hayli mantıksız.

Üç diş doktoru tanıdım hayatımda.

Biri eski sevgilim. Kliniğe tedavi olmaya gelip sonrasında aşkını ilan edenlerden gına gelmişti üç sene boyunca.

Bir diğeri yakın bir arkadaşımın eşi. Onun da masasında, kliniğinde karısıyla çocuğuyla fotoğrafları olduğu halde asılan ablalardan gına geldi kızcağıza. En son kuzenini sekreter olarak dikti oraya.

Diğeri kuzenimin eşiydi. Birden fazla hasta ile aldatıldığını öğrenince boşadı adamı.

Bir devlet hastanesi doktoruna, özel hayatını ilişki durumunu bilmeden, üstelik adamdan hiç bir tepki almamışken açılmak, hiç tanımadan sırf dış görünüşünden etkilenip aylarca aklında tutmak yetişkin bir kadın için bir hayli mantıksız.
Hakli olabilirsiniz ama sansimi denemek istiyorum yinede tavsiyeniz icin teşekkürler.

Ikide bir konuma gelip yorum atıp mutlu olan vatandaşlar var maaş günü gelmiş memur gibi yada pavlovun deneyinde kullandığı canlı türü gibi neyse yazın artık cevap vermek istemiyorum. :D :D

Back
X