Onu unutamıyorum :(

arkadaslar. bana vakit ayirdiginiz icin ve teselli ettiginiz icin size teker teker tesekkur ederim.a.s. umarim hic kimse böyle bir aci icinde kalmaz ve anladimki onu unutmaya cabalamaktan baska care yok. Tanri yardim etsin.

canım burda bir yanlışın var
onu unutmaya çalışacağım diye bir şey yokk
her unutmaya çabalama ona doğru atılmış bir adımdır
unutacağım düşünmemeye çalışacağım demeyeceksin
çünkü içinde onun adı geçen her cümle sana onu hatırlatır
hayatı akışına bırak zaman neler gösterir bilinmez ki
artık gelmeyecek dediğin ondan ümidi kestiğin bir anda
onu karşında bulabilirsin
yada ölüyorum aşkımdan unutamıyorum dediğinde
başka birine sırılsıklam aşık olabilirsin
hayat bu sana neler sunar bilemezsin ki
süprizlerle dolu sende bu süprizlere hazırlıklı olsan iyi edersin a.s.a.s.a.s
.

tesekkur ederim cloudy. evet gercekten unutmaya calisiyorum ama olmuyor. herseyi denedim. resimlerini sakladim ve onu hatirlatan tum esyalari bir dolapta sakladim. ama gene gunde bir dolaptaki kutudan resmine bakmasam aglamaktan delircem. onun hayatima geri gelmesini istiyorum. senağlama keske saati ileri alabilsem ve daha cabuk unutabilsem yada saati geri alabilsem ve tek bir gun olsa bile onun yaninda olabilsem:çok üzgünüm:

ahh ahh deli kızz sana baktıkça üç ay önceki halimi görüyorum :teselli::teselli:
resimde neymiş at hepsini sil gitsin
bir gün hayatına tekrar girerse sana yenilerini verir korkma kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana canım abartmaya değmiyor hak etmiyorlar
bir damla gözyaşımızı dahi
fazla değer veriyorz gözümüzde fazla abartıyoruz
valllahi güeceksin şu hallerine benim kendime güldüğüm gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi bakayım bir daha untamıyorumları görmeyelim sakın :mymeka::mymeka:
tek hücreli canlılar için üzülmeye değmez unutma :jeyyar::jeyyar:

canım ya daha acın yeni geçiyor arada acıyor ama geçer bende bu üye niye okuyup kaçıyor diyordum ssevgilisinden ayrılanlar topiğini:)

bak güzelim ben 8 yıllık evli biriyim ama hala eski sevgilimi aklımdan çıkaramıyorum.ama kocamıda seviyorum,nasıl bir çelişki bu bilmiyorum.hiç kendini üzme tatlım elbette sevdiğin bir insan çıkar karşına.ama tabi yine eskiyi düşünerek seversin karşındaki adamı.kendine birini bul ve kafayada takma arkadaşım.kib

tesekkur ederim arkadaslar. onu sevdigim gibi hic bir erkegi sevemem. bunu biliyorum. baska birini onun yerine koymayi kafadan bile gecirmem zor. hayatima baska birisinin girmesini kabul edemem. herhalde yalniz tek basima onsuz yasayacagim senağlama

ya kızlar bana da şöle dediler; 19-20li yaşlarda aşık olursun ve 1 kere olur.. sora mantığına uyar öle deli gibi aşık olamassın.. bende 22 yaşındayım ve bi daha aşık olmicam gibi gelio :S böle olmaz dimi??
rochester, cnm biliorum çok acı .çekiyor insan ama zamanla unutuosun, ben de çok kötüydüm 5-6 ay geçti unuttum gibi ama kimseye ilgi duymuorm böle bi sorun çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…