canım aynı şeyleri bende yaşadım, 5 senelik ilişkim bitti 3 ay her gece uyuyamadım kabuslar gördüm o arada onu başka kadınlarla duydum eğleniyormuş kayfi yerindeymiş, panik atak geçiriyordum depresyondaymışım şimdi anlıyorum çünki tam olarak 8 kilo vermiştim şimdi .. sana aynılarını yaşayan biri olarak tavsiye vericem:
1- hiç bir şekilde onunla ilgili sosyal medyada telde vatsapta hiçbirşeyi takip etme
2- ondan haber getirebilecek herkesle görüşmeyi kes çok yakınınsa adını dahi duymak istemiyorum diye belirt
3- onunla 10 yıl sonrasını düşün evlendin v.s bu devamlı ayrıldığın adam sana koca olabilecekmi?
4- spora başla, sevdiğin hobilerini gerçekleştir,
5- EN ÖNEMLİSİ , bu süreci atlatmadan sakın kimseyle olma yoksa onu arıyor gözlerin tenin onun gibisini bulamıycam hissine kapılırsın. ama etrafa bakmayı yakışıklı çekici erkeleri görmeyi ihmal etme tabi
6- KABULLEN, herkesin ayrıldığını ayrılığın normal birşey olduğunu, seninde onunda hayat yollarının ayrıldığını güzel anlarınızın olduğunu ama ilişki açısından iyi bir çift olmadığınızı onunda iyibir insan olduğunu, hayatta bu tarz şeylerin hepsinin ilacının zamn olduğunu KABULLEN. egona yenik düşme..
umarım benim gibi aynı acıları yaşamaz dimdik ve güçlü geleceğini kurarsın...