O'nu Unutamıyorum ...

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Unutamıyorum kızlar.
Buraya onun yüzünden bi konu daha açmamak için dayandım ama
Olmuyor bir türlü canımın acısı geçmiyor .
Her gece rüyamda onu arayıp da bulamadığım kabuslar görüyorum ..
Geldi gitti, geldi gitti derken en son gene ayrıldı benden .
Nasıl sağlam durup atlatacağım ? .
Ona özetle onu sevdiğimi ama hayatından artık çıktığımı anlatan bi mektup yazdım.
Sizce yollayayım mı ? ..
Söylemek isteyip de içimde kalanları yazdım ...

Ne kadar oldu ayrılalı? 1 - 2 yıl kadar acı çekmek normal bence böyle durumlarda.
Abartmamak lazım. Daha çok zamana ihtiyacın var demek ki unutmak için.

Ayrılmışsın artık. Öyle mektuplar falan komik oluyor bence.
Geçen gün kardeşime eski sevgilisi bir şeyler yazmıştı; okumadım sıkıcı dedi mesela.
Hiç sallamıyor bile. Zaten bitirmiş. :S Hiç gerek yok bu kadar duygusal olmaya.

konuyu tam bilmiorum ama bence yollama biten bitmiş zaten arkadaşım.bundan sonra da önüne bakarsın.belki bize sölemesi kolay gelio ama evli deilsiniz sanırım bu yüzden de üzülüp ağlamaya gerek yok

Sizi huzursuz ediyorsa söyleyemedikleriniz gönderin gitsin.
En azından yükünüz hafifler, paylastıklarınızdan sonra da bir sey degismiyorsa yolunuza bakmak tek cözüm gibi.

ozelden mesaj atmaya calisiyorum sana ama sayfa degismis bulamadim linki, ozelden yazar misin bana

Yeni , 3 - 4 gün oldu .
Ben zaten zor unuturum .
Öyle diyosunuz ama içimde kalacak bazı şeyler

Ben içimdekilerin, bende kalıp içimi şişireceğine yollama,söyleme taraftarıyım. Ama siz bu mektubu bir karşılık gelir ümidiyle göndericekseniz göndermeyin derim. He hayır hafifleyeceğim diyosanız ozaman gönderin gitsin. Ayrılıkta hissedilen acı ve üzüntü bir tanıdığımızı kaybettiğimizde hissettiğimiz acı ile eşdeğermiş kanıtlanmış bir durummuş bu. Oyüzden olacak bişey değilse konunuzu bilmiyorum ama yasınızı tutun ve bitirin, hayatınıza devam edin. Bazı aşkların beyin ölümü gerçekleşince yapacak cokta birşey kalmıyor ne yazıkki...

konuyu tam bilmiorum ama bence yollama biten bitmiş zaten arkadaşım.bundan sonra da önüne bakarsın.belki bize sölemesi kolay gelio ama evli deilsiniz sanırım bu yüzden de üzülüp ağlamaya gerek yok
öyle ama biliyorum tüm bunları
gene de gece uyuyamıyorum . uyursam da bu oluyor işte

[QUOTEyollamame, post: 36869139, member: 615950"]Unutamıyorum kızlar.
Buraya onun yüzünden bi konu daha açmamak için dayandım ama
Olmuyor bir türlü canımın acısı geçmiyor .
Her gece rüyamda onu arayıp da bulamadığım kabuslar görüyorum ..
Geldi gitti, geldi gitti derken en son gene ayrıldı benden .
Nasıl sağlam durup atlatacağım ? .
Ona özetle onu sevdiğimi ama hayatından artık çıktığımı anlatan bi mektup yazdım.
Sizce yollayayım mı ? ..
Söylemek isteyip de içimde kalanları yazdım ...[/QUOTE]
Bence yolla o seni takmasa da icindekileri anlatmis olcaksin ama sana cevap vericek diyebeklentiye girme bu da zor olucak..

Bence yolla o seni takmasa da icindekileri anlatmis olcaksin ama sana cevap vericek diyebeklentiye girme bu da zor olucak..[/QUOTE]
büyük ihtimalle cevap vermez zaten

Bence yolla o seni takmasa da icindekileri anlatmis olcaksin ama sana cevap vericek diyebeklentiye girme bu da zor olucak..
büyük ihtimalle cevap vermez zaten[/QUOTE]
Beklentin yoksa ondan icin rahatliycaksa gönder ama beklentin varsa ve cevap vermiycehi için uzulceksen burda bize dok icini

Sizi huzursuz ediyorsa söyleyemedikleriniz gönderin gitsin.
En azından yükünüz hafifler, paylastıklarınızdan sonra da bir sey degismiyorsa yolunuza bakmak tek cözüm gibi.

yoluma bakmak zorundayım zaten.
sindiremiyorum

Bir insana en büyük tepki tepkisiz kalmak.Nolucak mektup gönderip içini boşaltınca,karşındaki insan bunları anlayacak karakterde olsa,mektup yezmana gerek olmadan anlardı.Senin haklı olduğunu da bilse,şu durumda yapmak istediği tavrı sergiliyor.Mektuba cevap alamayınca ya da ters cevap alınca daha çok yıprancaksın.Konuyu bilmiyorum aşk mevzusudur.
Kalk yıka yüzünü ve önüne bak.

onu çok çok özlüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…