• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O'nu Unutamıyorum ...

bende eski ilişkimde yapmıştım içimden geçenleri hiç saklamadım ne varsa söylemiştim üstünden 4 yıl geçti ve hiç pişman değilim yazdığım için en azından omuzlarımdaki yük kalkmıştı ve ben elimden geleni fazlasıyla yapmıştım bu düşünce bile rahatlıyor insanı. sonradan keşke diyip pişmanlık duymaktansa iyiki demek her zaman iyidir :) tabi yinede kişisine göre değişir bu durum eski sevgilimle sevgiliden daha çok dost ve sırdaş gibiydik en kötü zamanlarımda hala yanımda olur ona yaptığım herşeye rağmen ! fakat son sevgilim... ona bir cümle yazmak için bile yüzlerce kez düşünmem gerek çünkü biten bir ilişkinin adını bile anmak istemez... sen daha iyi tanıyorsun karşındaki adamı bu yüzden bizim yaz yada yazma dememiz önemli değil buna karar verecek olan sensin.

bende eski ilişkimde yapmıştım içimden geçenleri hiç saklamadım ne varsa söylemiştim üstünden 4 yıl geçti ve hiç pişman değilim yazdığım için en azından omuzlarımdaki yük kalkmıştı ve ben elimden geleni fazlasıyla yapmıştım bu düşünce bile rahatlıyor insanı. sonradan keşke diyip pişmanlık duymaktansa iyiki demek her zaman iyidir :) tabi yinede kişisine göre değişir bu durum eski sevgilimle sevgiliden daha çok dost ve sırdaş gibiydik en kötü zamanlarımda hala yanımda olur ona yaptığım herşeye rağmen ! fakat son sevgilim... ona bir cümle yazmak için bile yüzlerce kez düşünmem gerek çünkü biten bir ilişkinin adını bile anmak istemez... sen daha iyi tanıyorsun karşındaki adamı bu yüzden bizim yaz yada yazma dememiz önemli değil buna karar verecek olan sensin.
Konuşulacak bi adam olmadığını farkettim canım.
Bana babam rereröööö deyip de babasıyla iyi benimle kötü oldu .

Unutamıyorum kızlar.
Buraya onun yüzünden bi konu daha açmamak için dayandım ama
Olmuyor bir türlü canımın acısı geçmiyor .
Her gece rüyamda onu arayıp da bulamadığım kabuslar görüyorum ..:KK14:
Geldi gitti, geldi gitti derken en son gene ayrıldı benden .
Nasıl sağlam durup atlatacağım ? .
Ona özetle onu sevdiğimi ama hayatından artık çıktığımı anlatan bi mektup yazdım.
Sizce yollayayım mı ? ..
Söylemek isteyip de içimde kalanları yazdım ...
Canim benjm

Unutamıyorum kızlar.
Ona özetle onu sevdiğimi ama hayatından artık çıktığımı anlatan bi mektup yazdım.
Sizce yollayayım mı ? ..
Canim benimde 4 senelik ilişkim vardı ailesi istemedi beni bizi ayırmak için ellerinden gelen her kötülüğü yaptılar sonunda ayırdılar o arada kız kardeşi yakın arkadaşını ayarladi ona daha biz ayrılmadan... Sonra yine geldi bana sonra bi başkası benim varlığımı bile bile geldi ve beni yine aldattı. O arada yine geldi gitti geldi gitti... çocuktum ilk aşkımdı mantığım bedenimi çoktan terk etmişti.. en sonunda yaklaşık 1, 5 sene sonra aklıma başıma geldi ve aynen onun yaptığı gibi yaptım konuşma anında biranda konuşmayı kestim :KK53: Sonra beni aldattığı kadınla evlendi. Her zaman bi yaradır bu çünkü insan hazmedemiyor, ama şimdi diyorum ki iyi ki bitmiş. Çünkü hayatımda öyle bi insan var ki.. diğerinin neden beni yaralayipta gittiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Sende sabret inanki herşeye değecek. :KK49:

demekki bahane arıyormuş
Bilmiyorum canım ben ayrılalım deyince de yakamdan düşmüyordu .
Bence cidden psikolojisi bozuk onun
Naptığının farkında değil.

Canim benimde 4 senelik ilişkim vardı ailesi istemedi beni bizi ayırmak için ellerinden gelen her kötülüğü yaptılar sonunda ayırdılar o arada kız kardeşi yakın arkadaşını ayarladi ona daha biz ayrılmadan... Sonra yine geldi bana sonra bi başkası benim varlığımı bile bile geldi ve beni yine aldattı. O arada yine geldi gitti geldi gitti... çocuktum ilk aşkımdı mantığım bedenimi çoktan terk etmişti.. en sonunda yaklaşık 1, 5 sene sonra aklıma başıma geldi ve aynen onun yaptığı gibi yaptım konuşma anında biranda konuşmayı kestim :KK53: Sonra beni aldattığı kadınla evlendi. Her zaman bi yaradır bu çünkü insan hazmedemiyor, ama şimdi diyorum ki iyi ki bitmiş. Çünkü hayatımda öyle bi insan var ki.. diğerinin neden beni yaralayipta gittiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Sende sabret inanki herşeye değecek. :KK49:

Canım benimde mantığım devre dışı kalıyor çoğu zaman
Bu aşk yüzünden
O biraz soğusa , azıcık soğusa ben zaten rahatlarım

Unutamıyorum kızlar.
Sizce yollayayım mı ? ..

Zaman gerçekten bunun geçmesi için tek gereken zaman sen elinden geldiğince onu aramamaya ona bakmamaya facebook ınstagram twitter gibi sosyal hesapları varsa bakmaman lazım yoksa çok zor geçer acısı birde benden sana tavsiye aşk şarkıları slow müzikler dinleme :KK51:

Zaman gerçekten bunun geçmesi için tek gereken zaman sen elinden geldiğince onu aramamaya ona bakmamaya facebook ınstagram twitter gibi sosyal hesapları varsa bakmaman lazım yoksa çok zor geçer acısı birde benden sana tavsiye aşk şarkıları slow müzikler dinleme :KK51:
Şarkı dinleyince ağlamaya başlıyorum zaten hiç olmuyor o :(
Aramıyorum 3. gün bugün bakalım.

O kadar doğru ki.
Ben ona çok güvendim , çok yaslandım.
Çok plan yaptım , hayal kurdum .
O yüzden şimdi buu kadar canım yanıyor.

Zaten yaralayan o.Çok plan kurdukların , yaslandıkların ve hayallerine alacak kadar değer verdiğin insanların seni yüzüstü bırakması acıtır.Hani her zorlukta olunacaktı yanında , hani sevgi bir ömür sürecekti.Hani gözler başkalarını görmeyecekti.hiç bir zorluk görmeden kaçanlar,sırtını dayadıkların sırtından vurduklarında anlıyorsun gerçekleri.

Kolay insanlarla bu yollara çıkılmaz.

Ve terkeden terkedilecektir.Ah alan o ahı cezasını çekecektir.

Zaten yaralayan o.Çok plan kurdukların , yaslandıkların ve hayallerine alacak kadar değer verdiğin insanların seni yüzüstü bırakması acıtır.Hani her zorlukta olunacaktı yanında , hani sevgi bir ömür sürecekti.Hani gözler başkalarını görmeyecekti.hiç bir zorluk görmeden kaçanlar,sırtını dayadıkların sırtından vurduklarında anlıyorsun gerçekleri.

Kolay insanlarla bu yollara çıkılmaz.

Ve terkeden terkedilecektir.Ah alan o ahı cezasını çekecektir.
İnşallah canım

Ama öyleydi cidden
Ben bozdum psikolojisini sanki.
Ben onun hakkını dağıttım hayret bir şey.

Salla Allah aşkına ya.Çokta mühimsenecek bir insan değil.Herkesin sorunu var ama her sorunu olan sıkntısını sevdiğinden mi çıkaracak.Sarıl güzel tarafına ve hayatı yaşa.Sen istediğin kadar uğraşsanda herşey olacağına varır

Vallahi bana surekli yanlis adamlar geliyor, nerde bu sevecek, uzmeyecek, el ustunde tutacak adam gesin artik :) O gelseydi bizler de bu durumda olmazdik.

Canım ben yanına gittim zaten daha önce. =)
Bana kafana göre iş yapıyorsun vb laflar etti.
Keşke seninki gibi bi hikaye olsa ama değil zannediyorum.
Çok teşekkürler desteğin için ama
Kabarmış egosuna daha fazla oyuncak olmak istemiyorum .
Yollamayacağm
sen onu daha iyi tanırsın canım egosu yüksek biriyse bosver ozaman Allaha bırak

Back
X