• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O'nu Unutamıyorum ...

Canım çok sağol çok .
Iyi ki varsın
Böyle dert ortakları olunca daha kolay oluyor
Ben tek olsam şimdi şehirler arası yolda gene onun ayağına gidiyor olurdum
Sen de iyiki varsin. Sakin bu dediklerini yapma. Kendini ezdirmekden baska bir ise yaramaz. Kendi deyerini anla. Kimse kimsenin olmazsa olmazi digil

Sen de iyiki varsin. Sakin bu dediklerini yapma. Kendini ezdirmekden baska bir ise yaramaz. Kendi deyerini anla. Kimse kimsenin olmazsa olmazi digil
Olmamalı da kimseyi bu kadar sevmemek bu kadar bel bağlamamak lazimmis

Canım çok sağol çok .
Iyi ki varsın
Böyle dert ortakları olunca daha kolay oluyor
Ben tek olsam şimdi şehirler arası yolda gene onun ayağına gidiyor olurdum
Ayni durumda bende olurdum emin ol aldatilmama karsin ustelik... Ozelde konusalim istersen birbirimize yardimimiz olur en azindan

Unutamıyorum kızlar.
Buraya onun yüzünden bi konu daha açmamak için dayandım ama
Olmuyor bir türlü canımın acısı geçmiyor .
Her gece rüyamda onu arayıp da bulamadığım kabuslar görüyorum ..:KK14:
Geldi gitti, geldi gitti derken en son gene ayrıldı benden .
Nasıl sağlam durup atlatacağım ? .
Ona özetle onu sevdiğimi ama hayatından artık çıktığımı anlatan bi mektup yazdım.
Sizce yollayayım mı ? ..
Söylemek isteyip de içimde kalanları yazdım ...

Ya sacmalama lutfen. Ne mektubu degmeyecek bir adam için? Burda o kadar soyledik. Yoluna bak yeter. Mektup yazarsan zaten olmayan degerini daha da dusurursun...

Summe bir büyüğüm bana hep derdi ki bir cimri insanla bir karamsar insanla hayat asla geçmez.
Çok hak veriyorum bu aralar ona.
Senin erkek arkadaşında karamsar anladığım kadarıyla böyle insanlarla birlikte olmak çok zordur
Çünkü senide karamsarlığa sürükler hayat neşeni alır karanlıklar içinde kalırsın böyle
Ne olursa olsun bir insan yalnız bile kalsa kendine güvenip ayağa kalkmalı yoksa kimse onu ordan kaldırmaz
Sürekli ayrılıp barışılan bir ilişkiden hayır gelmiyor maalesef
Ayrınca söylemek haykırmak istediklerin hiçbir zaman bitmez her geçen gün artar
O yüzden kendi içinde yaşamak en güzeli ve bittiğini kabullenmek

Mektup felan gonderme. Havalanir simdi durduk yere.
Daha yeni ayrilmissiniz , unutursun zamanla.

Ben de unutamamaktan mahvoldum. Yuzunu gormeyeli, sesini duymayali 2 ay oldu. Bir daha asla sesini duyamicam, yuzunu goremicem O'nun biliyorum, km lerce uzaga gitti beni hice sayarak. Ne yazik ki gorsem , su an gelse bile bana care olmaz cunku cok kirildim, gururum kirildi. Bence bir gururuna sor once, ne durumda? Eminim senin de gururun kirilmistir kardes, ne kadar kirildigini dusun, sogursun.

Aslında işin tuhaf tarafı o .Neden bittiğini bilmiyorum.aldatma,şiddet yok.Evlendik ve 1 ay içinde duyduğum şu cümle beni soğuttu gerçekten '' 1 ay daha deneyelim olmazsa boşanalım'' bende delirdim doğrusu.Ayrıca ondan sonra da ailesi çok karışmaya başladı.Harcamalara bile karışmak yok maaşları yok borçları bile sorguladır.Bunlar olunca da tadı kaçtı evliliğin.Sonra evi 3 kere terketmeye çalışmış.Daha sonra 1 kere 3 günlüğüne gitti.Sonra da ben dayanamadım bir gece kafamı dinlemeye ailemin yanına gidince o da neyi varsa toplayıp gitti.Anlayacağınız ortada bana göre sorun yok.Eğer ilgisizlik denilecekse o da konuşularak halledilirdi.Ama konuşamadık.en son konuşmamda ise bak evliliğimiz kötü gidiyor.bu zamana kadar birşeyler söyledim ve denemeye çalıştık olmadı.Seninde söyleyeceklerin varsa söyle onu deneyelim dedim.O da bana benim diyeceğim yok bundan sonra kıssasa kıssas ... yuh dedim bende nasıl istersen öyle olsun

Yine bir mantıksızlığı ise ben istediğim yere giderim ama sen benim istemediğim yere gidemezsin.Anlayacağınız şu ki '' mantığıma kabul ettirdiğim anda onu da tarihe gömeceğim.Ama mantığım halen bu kadar salakça aptalca ve basit şeyleri kabul edemedi'' ayrıldığımız 2,5 boşandığımız da 1,5 sene oldu.Ama gel gör bende de ne salak mantık varmış anlamadım

valla ben içimde kalmasın dedim attım şuan keşke atmasaymışım diyorum, sessizlik herzaman daha iyi oluyor. İçimdekileri attım nolduuu, istediğim tepkiyi alamayınca içimdekiler daha da büyüdü. Yani atmaman en doğrusu bence.

Valla yapma diyen cok olmus..haklilarda..tecrubeyle sabit diyerek ekliyorumki yapmisligim var bi gram umrunda olmiycak ama senin gurur hic olduguyla kalcak...o yuzden birak sessizlige gomul...git arladasinla konus ne bilim sinema izle kafani oyala ama yapma...seni bilmiyorum ama bi kadin aklina koydugu seyi geciktirebilir ama illaki yapar gibi bi soz var toparlayamadim simdi pek ama ben oyleyim iste...bana arkadaslarim yapma etme diye yalvardiydi ama ben naptim kafama koydum ya yaptim..sonuc;o evlendi ben gurursuzlugumla kaldim ;((

Unutamıyorum kızlar.
Buraya onun yüzünden bi konu daha açmamak için dayandım ama
Olmuyor bir türlü canımın acısı geçmiyor .
Her gece rüyamda onu arayıp da bulamadığım kabuslar görüyorum ..:KK14:
Geldi gitti, geldi gitti derken en son gene ayrıldı benden .
Nasıl sağlam durup atlatacağım ? .
Ona özetle onu sevdiğimi ama hayatından artık çıktığımı anlatan bi mektup yazdım.
Sizce yollayayım mı ? ..
Söylemek isteyip de içimde kalanları yazdım ...
seni cok iyi anliyorum esimle evlenmeden once cok tartisirdik ve beni birakirdi.2 gun ac durdum uzuntuden haftalarca eve kapandim yatiyodum devamli nefes alamiyodum delirmek uzereydim nasil bir acidir kalbimi kopariyolardi sanki.hatirlayinca gozlerim doluyor ben gururumu biraktim yanina gittim gelme dedigi halde iyiki gitmisim.ben yolla derim icinde kalmasin imkanin varsa yuz yuze konus.Allah yardimcin olsun

hiç bir şey yazma, yollama, arama. sessiz kalarak git. inan ki gidişin en asili, en onurlucası ve en etkilisi budur. bir dene. ve seni merak edip aradığını göreceksin.

Ya sacmalama lutfen. Ne mektubu degmeyecek bir adam için? Burda o kadar soyledik. Yoluna bak yeter. Mektup yazarsan zaten olmayan degerini daha da dusurursun...
Doğru söylüyorsunuz , zaten vaz geçtim mektup işinden bende kalsın.
Kesinlikle yollamayacağım

Summe bir büyüğüm bana hep derdi ki bir cimri insanla bir karamsar insanla hayat asla geçmez.
Çok hak veriyorum bu aralar ona.
Senin erkek arkadaşında karamsar anladığım kadarıyla böyle insanlarla birlikte olmak çok zordur
Çünkü senide karamsarlığa sürükler hayat neşeni alır karanlıklar içinde kalırsın böyle
Ne olursa olsun bir insan yalnız bile kalsa kendine güvenip ayağa kalkmalı yoksa kimse onu ordan kaldırmaz
Sürekli ayrılıp barışılan bir ilişkiden hayır gelmiyor maalesef
Ayrınca söylemek haykırmak istediklerin hiçbir zaman bitmez her geçen gün artar
O yüzden kendi içinde yaşamak en güzeli ve bittiğini kabullenmek
Doğru ..
Tüm bu salaklıkları hep karamsarlığı yüzünden yaptı .
Babasının bile suçu yok hatta.
Sanki herkes hayata mal mülkle mi başlıyo ?

Aslında işin tuhaf tarafı o .Neden bittiğini bilmiyorum.aldatma,şiddet yok.Evlendik ve 1 ay içinde duyduğum şu cümle beni soğuttu gerçekten '' 1 ay daha deneyelim olmazsa boşanalım'' bende delirdim doğrusu.Ayrıca ondan sonra da ailesi çok karışmaya başladı.Harcamalara bile karışmak yok maaşları yok borçları bile sorguladır.Bunlar olunca da tadı kaçtı evliliğin.Sonra evi 3 kere terketmeye çalışmış.Daha sonra 1 kere 3 günlüğüne gitti.Sonra da ben dayanamadım bir gece kafamı dinlemeye ailemin yanına gidince o da neyi varsa toplayıp gitti.Anlayacağınız ortada bana göre sorun yok.Eğer ilgisizlik denilecekse o da konuşularak halledilirdi.Ama konuşamadık.en son konuşmamda ise bak evliliğimiz kötü gidiyor.bu zamana kadar birşeyler söyledim ve denemeye çalıştık olmadı.Seninde söyleyeceklerin varsa söyle onu deneyelim dedim.O da bana benim diyeceğim yok bundan sonra kıssasa kıssas ... yuh dedim bende nasıl istersen öyle olsun

Yine bir mantıksızlığı ise ben istediğim yere giderim ama sen benim istemediğim yere gidemezsin.Anlayacağınız şu ki '' mantığıma kabul ettirdiğim anda onu da tarihe gömeceğim.Ama mantığım halen bu kadar salakça aptalca ve basit şeyleri kabul edemedi'' ayrıldığımız 2,5 boşandığımız da 1,5 sene oldu.Ama gel gör bende de ne salak mantık varmış anlamadım
:( :( :(
Erkekler gerçekten aptallar .
Yani ne dertleri var anlamıyorum doğrusu .
Bir insan daha ne ister , yanında o nu seven bi hayat arkadaşından başka

valla ben içimde kalmasın dedim attım şuan keşke atmasaymışım diyorum, sessizlik herzaman daha iyi oluyor. İçimdekileri attım nolduuu, istediğim tepkiyi alamayınca içimdekiler daha da büyüdü. Yani atmaman en doğrusu bence.
Yollamayacağım mektup filan .
O merak etsin, resmen peşinde koşturuyor beni.
Belki de hoşuna gidiyor , bilerek yapıyor

Acın elbet dinecek hatta yenisi gelecek o gidecek onun ki de dinecek öncekileri düşün söyleyip rahatlamak var ama insan gururunu ezdikçe daha çok eziyor. Bence göderme daha yeni ayrılmışsınız bende zor unutum amaa unuturum şöyle söyliyim hiç dönen ben olmadım buna rağmen bittiyse bitti dedim acımı çektim ama çok dönenini gördüm çünkü şuan ona dönmen onun egosunu tatmin etmekten başka hiçbirşeye yaramıyor ve daha çok gidiyor.

Valla yapma diyen cok olmus..haklilarda..tecrubeyle sabit diyerek ekliyorumki yapmisligim var bi gram umrunda olmiycak ama senin gurur hic olduguyla kalcak...o yuzden birak sessizlige gomul...git arladasinla konus ne bilim sinema izle kafani oyala ama yapma...seni bilmiyorum ama bi kadin aklina koydugu seyi geciktirebilir ama illaki yapar gibi bi soz var toparlayamadim simdi pek ama ben oyleyim iste...bana arkadaslarim yapma etme diye yalvardiydi ama ben naptim kafama koydum ya yaptim..sonuc;o evlendi ben gurursuzlugumla kaldim ;((

Çok üzüldüm canım adına :( .
Kk sayesinde bi yanlıştan daha döndüm mektup mu ona naah ona mektup ..
Çok afedersiniz :KK14:

Back
X